Спирала за мигли - тема №19

• 50 851
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Аз много харесах праймъра на Смашбокс, който Агент препоръча. Както и преди съм споделяла- 90% от спиралите ми се ронят/размазват под очите без праймър, затова е един от най-използваните ми продукти. Също така забелязах, че ефектът от спиралата се задържа по-дълго, когато използвам и праймър. В момента използвам максимайзера на Диор и фото финиш на Смашбокс Simple Smile

# 601
  • Пловдив
И аз си купих праймъра на Смашбокс по препоръка от темата и определено съм доволна от него,следваща покупка мисля да ми е Максимайзера.

# 602
  • Street of Dreams
Максимайзерът е супер, но бих пробвала и Смашбокс, стига да имам повод да купя изобщо праймър.

Имаме ли вече отзиви от новия Шанел?

# 603
Каква е разликата между телескопик спиралата в златиста и сребриста опаковка?

# 604
  • SF
Имате ли впечатления за спиралата на Кат Вон Ди?
В момента към голямата върви и малката. Вчера бях на крачка да я купя, но реших първо да ви попитам за мнения.

# 605
Е, в крайна сметка този път взех максимайзъра. В магазина на Дъглас, в който влязхох, не предлагат Смашбокс, а не ми се обикаляше. Но, след положителните ви отзиви задължително ще пробвам и Смашбокс.

# 606
Тествам и съм доста доволна в момента от Kevyn Aucoin Volume Mascara. Не прави най-драматичния обем, не удължава също, въпреки твърденията на някои потребители, но е супер прилична и пада от миглите ми като мечта с малко топла вода. Никакво размазване, разбира се - tubing технология!
https://www.sephora.com/product/the-volume-mascara-P404812

# 607
Имате ли впечатление от тази спирала https://douglas.bg/full-exposure-mascara-044611
От известно време ползвам на Мейбалин

не е лоша, но ми се иска да взема друга, която придава повече обем.

# 608
Имате ли впечатление от тази спирала https://douglas.bg/full-exposure-mascara-044611

На мен тази много ми се размазва.
Любимата ми спирала за обем от дрогерията е Лореал мис хипи.

# 609
Влизам да се оплача от Mr Big Lancome. Sad
Знам, че на някои от вас е много любима, но при мен е нищоправеща катастрофа. Такъв ефект постигам и със спирала Голдън Роуз.
Много ми слепва миглите, почти никаква дължина или обем, рони ми се и ми дразни очичките.
2 дни подред я нося и няма да се разберем.
Отбелязвам, че никога не използвам праймър. За момента ми е любима комбинацията от Volume-a-porte & Drama на Lancome, нанесени в този ред. Страхотни мигли ми се получават. Без ронене, разделени, драматични.

# 610
  • Sunshine state

Много пъти съм писала за нея - придава ми невероятен обем и не ми се размазва. Аз имам плътни, гъсти и дълги мигли обаче. Скоро няма да я сменя.

# 611
  • София
Да похваля Maxi Lash на Guerlain, много съм доволна от резултата! Аз като цяло постигам извиване с всяка спирала, но с тази миглите са подредени и обемни, без слепване. Иначе съм заклет фен на Ланком, но тази определено бих я повторила.

# 612
Maxi Lash наистина разделя и подрежда хубаво. Не ми харесва това, че прави миглите твърди и при продължително ползване се пречупват, ако са по-фини. Поне при мен става така.

# 613
Lolla, ще я пробвам тази комбинация на ланкомските спирали Simple Smile
Мосю биг я имам, обаче си чака реда да я отворя
На Guerlain ми е много любима спиралата Maxi Lash so volume . Прекрасни ми стават миглите с нея - обемни и подредени.

# 614
Monseur big и за мен е голямо разочарование. Но съм фен на Ланком, освен които любими напоследък са ми Pur Big Look, Pat mc Grath и Kush на Milk в този ред. Но си записвам и за Герлен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт