Спирала за мигли - тема №19

• 50 851
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
От както на пазара излезе спиралата на Сефора size up, не използвам нищо друго. Но проблемът стана, когато затвориха моловете и след дълго лутане какво да си взема, попаднах тук. По ваши препоръки си взех Мис хипи на L'oreal. Това е спирала, която ми дава повече обем и от тази на Сефора. Резултатът е наистина обемни и изкуствено изглеждащи мигли. Аз не търся дължина, а само обем.
Дълго време имах проблем със спиралите, защото повечето ми се размазваха. Включително и Lash sensational ми се размазва изключително много. Но тези двете не мърдат цял ден, дори и на интензивни тренировки издържат.
А вчера като бях в Сефора да си взема size up, видях, че има и водоустойчива версия, но само в голям размер. Някой ползвал ли я е? Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 12:55 от Анонимен

# 586
  • Седмото небе
Аз съм в очакване на тази прелест

И ще видим... Много време я мислих заради шантавата четка, но реших да рискувам. Ако не за горните, за фино и нежно нанасяне на долните мигли мисля, че ще стане.
Тези дни ще ходя до Дм да взема новата розова Мейбълин в цвят “бургунди/кафяво”. Резултата ми е ясен какъв ще е съдейки по черната,  интересно ми е този нюанс как ще стои. Търся също и идеи за спирала в тъмнокафяво със силиконова четка...

# 587
А аз тръгнах да си купувам любимия праймър и се озовах с купен комплект праймър/спирала/гел молив.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 17:27 от Agent Provocateur

# 588
Със спирали съм претрупана и не знам кога ще ги ползвам всички, но от нов праймър имам нужда и тъкмо се чудех кой да взема. Освен да взема да го пробвам щом го хвалиш, Агент.

# 589
Нека и Пацолина да каже, Light Beam,  и тя го взе след моите хвалби, но тя редува повече праймъри и може да направи по-добра съпоставка с други продукти. Аз го купувам за... срам... 5-6-ти път подред!

PS Всъщност още една спирала взех вчера, дълго я исках, но при наличностите все отлагах. Изобщо тази Корона и това седене вкъщи + онлайн пазаруване ще ме разори. Лекувам депресия с пазаруване Grinning

# 590
Тези дни ще ходя до Дм да взема новата розова Мейбълин в цвят “бургунди/кафяво”. Резултата ми е ясен какъв ще е съдейки по черната,  интересно ми е този нюанс как ще стои. Търся също и идеи за спирала в тъмнокафяво със силиконова четка...
Може ли снимка на тази спирала на Мейбълин? Взех си лилавата снапскара и ми харесва - цветът е тъмен и подчертава миглите, но същевременно много хубаво ми изпъква цветът на очите с нея.

# 591
Kati_v, какъв цвят са очите ти? Моите са кафяви. Имала съм снапа, само че черна. Бях доволна от нея, но нямаше особена дължина, което също желаех.

# 592
  • Пловдив
Момичета, тази на Мейбълин- бургунди- кафяво няма нищо бургунди в нея. Имайте го предвид. Кафява е. Не е лош цвят, но малко обезличава общия изглед. Не мога да преценя на какъв цвят очи би стояла добре, но на светли кожи може би би имала интересен ефект🤔. Ето:
Скрит текст:

Аз видях в темата за новите придобивки Диор Иконик 🥰 в цвят тъмно синьо и няма да има покой за мен, докато не я пробвам.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 09:43 от AlexaS

# 593
  • Street of Dreams
Много хубав цвят е тази Мейбълин. Бих я пробвала. Кафяво отива много дори на тъмни кожи и кафеви очи, особено на топли тонове. Аз съм в студената гама и не ми отива толкова.

От снощи отворих Le Volume и макар още да е редичка - дори начинът, по който минава четката на тази спирала е перфектен. Остава си най добрата.

Телескопик златният мисля да го зарежа. Дори да мога да изкарам страхотни мигли с него, нанасянето е трудно с тази еластична смес, която трябва да се слага прецизно, че и с малко движения, за да не се натрупа или слепи. Нещо са прецакали там.

# 594
Kati_v, какъв цвят са очите ти? Моите са кафяви. Имала съм снапа, само че черна. Бях доволна от нея, но нямаше особена дължина, което също желаех.
Зелени са. Странно, при мен ефектът е точно удължаване, лек обем и подреждане. Аз даже повече обем търся като ефект, защото миглите ми са дълги, но пък съм доволна как ми подчертава цвета и си я нося.

# 595
Поръчах златистата Телескопик на Лореал. Учудена съм от финната четка! Имам чувството, че се огъва докато нанасям спирала Simple Smile Да, подрежда и издължава, но не наслоява. Не съжалявам, че я поръчах, но не съм и възхитена Simple Smile

От кой сайт си поръча моята любимка?
От ЕМАГ.

# 596
Аз нали питах по-рано за сравнение между Макс Фактор и Мейбълин.
Преди няколко дни си купих Max Factor - Lash Revival

Не съм я разносила още хубаво, само 2 пъти до сега съм я слагала. Харесва ми, че дори още нова, тушът не е прекалено мокър и тежък и няма слепване (иначе повечето спирали ги харесвам едва след като леко засъхнат). Разделя порядъчно добре, самата четка е извита и като че ли извивката се задържа известно време (обикновено при моите мигли дори с извивачка, максимум до час, вече са клюмнали право надолу). Единствен минус -  за сега - много ми се размазва под очите, повече от Мейбълин. Но още не съм я тествала с основа. Установих, че тази на Алверде все пак помага против размазване под очите.

п.п. Миглите ми са дълги, предполагам нормални от към гъстота, може би леко тънки Rolling Eyes

# 597
Имам къси и неподредени прави мигли😭 Насочила съм се към  розовата YSL с извитата четка. Какво ви е мнението за нея?

# 598
  • SF
Телескопик златният мисля да го зарежа. Дори да мога да изкарам страхотни мигли с него, нанасянето е трудно с тази еластична смес, която трябва да се слага прецизно, че и с малко движения, за да не се натрупа или слепи. Нещо са прецакали там.
Неееее...!!! Тъкмо мислех да я поръчам.

# 599
Момичета, търся си лилава спирала. Преди време имах такава на Герлен, но вече не я намирам никъде. Спрях се на Ив Сен Лоран. Ето тази:  https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/mascara-volume-effet-fa … za-obem/p-409726/ Някоя от вас ползвала ли я е? Интересува ме какъв нюанс точно е лилавото. Иска ми се да е по-скоро  патладжанено, а не някакво светло люляково лилаво.

Общи условия

Активация на акаунт