Спирала за мигли - тема №19

• 50 855
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
И аз чета доста похвали за спиралите и ружовете на Буржоа,а не съм използвала нищо тяхно. Та трябва и аз да си взема да пробвам.

# 571
Новата спирала за Сефора Size Up е просто уникална, едвам чаках да отворят моловете!

# 572
  • някъде под слънцето...
При мен беше пълна скръб, дъщеря ми също не я хареса  и спиралата  скоропостижно замина в кофата още преди пандемията

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 17:47 от sl

# 573
Новата спирала за Сефора Size Up е просто уникална, едвам чаках да отворят моловете!

Би ли я поописала 😊 както и миглите си? Тънки, плътни, къси, дълги?

# 574
  • някъде под слънцето...
Моите не са особено плътни, среднодълги.На дъщеря ми са средно дълги и плъни.
Слепваше  и стоеше зле  и на двете ни.

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 18:34 от sl

# 575
А, спирала подходяща за дълги мигли с много тънък косъм? С този Ревиталаш и вече почти два месеца и половина негримиране, миглите ми, както бяха станали накъсани, сега са израстнали страшно много. Толкова дълги поне 10-тина години не съм ги виждала. Не са и много редки, но косъмът ми е толкова тънък, че в момента без спирала се харесвам повече. Всяка спирала успява да ги слепи на снопчета, особено ако опитам да нанеса втори слой. Това с база - пак Ревиталаш. Пробвах да снимам, за да ви покажа за какво говоря, но не успявам.

# 576
  • SF
Моите мигли също израстнаха на дължина след 2 месеца негримиране. Ще пробвам спиралата на Сефора.

# 577

Би ли я поописала 😊 както и миглите си? Тънки, плътни, къси, дълги?
Миглите ми са след 6 години екстеншъни, в ужасен вид първите 2 месеца, тогава не беше излязла тази версия и ползвах оригиналната черна опаковка, а самата спирала е с косместа четка и в моя случай разделя добре. Дизайна ми е удобен за работа, което всъщност е най-важно

# 578
Аз съм с дълги и тънки мигли, при мен също спиралата стоеше ужасно. Качвала съм се някъде в темата.

# 579
И при мен спиралата на Сефора беше ужасна. Слепва адски много, а като нанасях втори слой ставаше още по-зле Expressionless

# 580
Аз съм супер доволна от спиралата на Сефора.

# 581
На мен Бамби ми допада много!
https://www.emag.bg/spirala-za-ochi-l-oreal-paris-telescopic-bla … -25232_3642_38920
Чудя се това златният Телескопик ли е или аз не виждам добре Simple Smile Нали нея препоръчвахте във форума?
Бях фен на такава, но сребриста, не знам колко бройки изхабих- беше супер. Сега как е обаче, не знам
Поръчах златистата Телескопик на Лореал. Учудена съм от финната четка! Имам чувството, че се огъва докато нанасям спирала Simple Smile Да, подрежда и издължава, но не наслоява. Не съжалявам, че я поръчах, но не съм и възхитена Simple Smile

# 582
По принцип не трябва да се огъва. Но преди два месеца и аз си бях взела така с някаква мека четка. После следващата която взех, не беше така. Сега съм си поръчала онлайн, че още сме затворени тук. Ще видя каква ще дойде. Дано не е мека. Ако не имам доста изразходвани, ще сменям четките с тях.

# 583
И аз поръчах сребристия телескопик, ще видим като дойде как ще е.
Имам още 4-5 неотворени и 4 отворени в момента.

# 584
  • SF
Поръчах златистата Телескопик на Лореал. Учудена съм от финната четка! Имам чувството, че се огъва докато нанасям спирала Simple Smile Да, подрежда и издължава, но не наслоява. Не съжалявам, че я поръчах, но не съм и възхитена Simple Smile

От кой сайт си поръча моята любимка?

Общи условия

Активация на акаунт