Спирала за мигли - тема №19

• 50 843
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Някой беше питал за мейбълин лаш сенсейшън. Наскоро я хвалих. Новата опаковка е само нова опаковка, качеството е същото. За втори път я купувам. На мен не се рони, размазва или слепва. От сутрин, до когато я сваля. Доволна и пак ще я взимам. Бих опитала друга със същия модел четка, но с косъмчета, не гумена. Ако знаете някоя свиркайте. Търся да са 1 към 1четките като форма.
На скоро взех и снапскара, защото е малко по-деликатна и искам да слагам нещо дискретно за разходки, но не ми хареса. Слепва ми и ми е грозна.. Няма общо с тази, която имах преди година и нещо. За мен са я развалили..

# 616
Някой може ли да препоръча спирала до 30-40 лв., която да не пари на очите? Всички, които съм ползвала ми парят и сигурно 10 години вече не съм слагала.. Без Мейбълин и Максфактор.
Прегледах назад няколко страници и има дами с по 4-5 спирали, ако имате някоя излишна ще взема.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 19:28 от bethefirst

# 617
И аз имах този проблем с паренето и вече си купувам от Avon. Понякога и от високите класове, но пак ми лютат. Чивала съм, че на Клиник има добра, но така и не се навих да дам 40 лева за нея.

# 618
Lumene senaitive touch - за чувствителни очи. Светло синя е опаковката.

# 619
Някой може ли да препоръча спирала до 30-40 лв., която да не пари на очите? Всички, които съм ползвала ми парят и сигурно 10 години вече не съм слагала.
Може да погледнеш Smashbox на сайта на Дъглас. На доста добра цена е в момента. Не мога да дам лични впечатления, обаче.
Аз също съм с чувствителни очи. Нищо водоустойчиво не ползвам, защото нещо в състава на такива спирали и моливи ми дразни страхотно.
Безпроблемно ползвам Clarins и Sisley, Revitalash, но ако не са на намаление някъде, ще дойдат над бюджета.

# 620
  • София
Здравейте, аз също напоследък имам парене от почти всички спирали и си взех наскоро на Авен за чувствителни очи. Доволна съм.

# 621
  • SF
Да, аз точно нея щях да ви я препоръчам, ако имате проблеми. Тя е медицинска. Ползвала съм я и е много хубава спирала. Чудесен вариант за жените, които имат алергия към някоя от съставките.
Аз си я купувах от аптеките.
Не съм чувала за друга "медицинска" спирала. Сигурно има.

Сега виждам в аптеките, някъде около продуктите на Фарма Хиалурон има техни спирали МАСКАРА МЕД СПИРАЛА CURL / VOLUME ЗА ОБЕМ, РАСТЕЖ И ИЗВИТИ МИГЛИ 7 мл
Арт. №: 30080523 - примерно.
Имат няколко варианта. Водят се медицински и само в аптеките съм ги виждала.

# 622
  • някъде под слънцето...
Дами, някой ползвал ли е тази спирала.
Похвалиха ми я....

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 10:29 от sl

# 623
Да, аз точно нея щях да ви я препоръчам, ако имате проблеми. Тя е медицинска. Ползвала съм я и е много хубава спирала. Чудесен вариант за жените, които имат алергия към някоя от съставките.
Аз си я купувах от аптеките.
Не съм чувала за друга "медицинска" спирала. Сигурно има.

Сега виждам в аптеките, някъде около продуктите на Фарма Хиалурон има техни спирали МАСКАРА МЕД СПИРАЛА CURL / VOLUME ЗА ОБЕМ, РАСТЕЖ И ИЗВИТИ МИГЛИ 7 мл

https://sopharmacy.bg/avene-couvrance-high-tolerance-mascara-black-7ml.html

тази ли е

# 624

Купувала съм веднъж, вярно доста отдавна, ... може сега да са по-добре. Но, на мен не ми хареса изобщо и не съм пробвала да повтарям - твърде черни и слепващи, размазващи се, ..... отказаха ме. Пак да уточня - сега може да са по-добре, впечатленията ми са стари.

# 625
Не мисля, че са се подобрили. Преди 2-3 месеца купих, и то 2 различни медицински за чувствителни очи от Нотино. Едната беше по-специална - нещо супер био, от изцяло натурални съставки, без никакви изкуствени добавки на немска марка, занимаваща се изцяло с производство само на такива "био" козметични продукти, другата на Lumene. Освен че не дразнеха очите, всъщност нищо друго не правеха - нищичко! Слепени, напластени, ронещи се и размазани мигли, никакъв обем! Само дето дадох около 70 лв., резултат нулев! 😢

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 18:07 от cabochard

# 626
Не мисля, че са се подобрили. Освен че не дразнеха очите, всъщност нищо друго правеха - нищичко! Слепени, напластени, ронещи се и размазани мигли, никакъв обем! Само дето дадох около 70 лв., резултат нулев! 😢
Е, точно по такива причини спрях да се пробвам с този тип спирали.

# 627
  • SF

Да.

Имате ли мнение за спиралата Full Extreme на Smash Box?  В момента е намалена на 24 лева от 44 лв.
Има влакнести фибри, а на мене ми допадат подобни спирали. Но не искам да купувам някоя глупост. Готова съм да дам подобни пари за спиралата на Сефора, за която написахте страхотни отзиви.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 11:53 от Esmee

# 628
Спиралата на Сефора е с много смесени коментари- love or hate, нямаше по средата. Според мен за 20-30лв може да се намерят по-добри, ето само 2 идеи:
https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-grand-entrance-spirala-za … 1-stunning-black/

https://www.parfimo.bg/yves-saint-laurent-volume-effet-faux-cils … r-radical-tester/

# 629
  • SF
Като четях мненията в темата, останах с впечатление, че са доволни. Дискутирахме я преди да отворят моловете и си спомням, че си планувах да я купя, когато ги отворят.
Понеже не излизам много, се гримирам доста рядко и тези, които имам още работят. Едната я купих от ДМ, докато бяха затворени останалите магазини, колкото да имам спирала, но и преди съм я купувала и знам, че е ОК.
Аз търся ефект на удължаване.

Общи условия

Активация на акаунт