Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 980
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Мамси, ами че то Наре изобщо не го гледа с око като за севгили, каква химия да видиш там?
Но има някаква мекота, плавност, лекота във взаимоотношенията им, която очарова. Все едно като моментално разпознаване на душите.

Като стана въпрос, та да питам. Според вас, защо Гедиз се влюби в Наре? Тъй ли пък не е срещал хубави жени и преди?

Рени, чисто физически, Неслихан и Каан седяха супер един до друг Grinning

Рени пак Kissing Heart Да, направо тръпки ме побиват, като гледам щастливата й физиономия отпреди 9 години.

Ох, смЕх от 48 серия Grinning

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 17:58 от Еванджелин

# 376
  • Варна
Ей, че много сте изписали, виждам че повечето от вас правят разлика между актьор и герой , но явно масите в туитър и другите социални мрежи не правят за съжаление Rage А от това ще го отнесе и рейтинга , предполагам ако не им удовлетворяват желанията и естествено актьора, който в случая е поел предизвикателство/ за мен всяко предизвикателство си е някакъв риск/ с тази трудна роля на Санджар. Да, никой не го харесва Санджар, и аз включително му се набирам на простотиите, които прави, но не може да се отрече, че героят му поне е пълнокръвен и по реален  от този на Гедиз. Всеки си носи в себе си и бялото и черното, така и Санджар си и има и черни бели краски, надявам се да започне съзнателната му промяна, защото е по-важно човек да може да се променя, лесно е да си перфектен и да си останеш такъв, когато външните обстоятелства са били благосклонни към теб.

# 377
Цитат
има някаква мекота, плавност, лекота във взаимоотношенията им, която очарова. Все едно като моментално разпознаване на душите.

Като стана въпрос, та да питам. Според вас, защо Гедиз се влюби в Наре? Тъй ли пък не е срещал хубави жени и преди?
Много хубаво казано. Hug
А на въпроса - ами сигурно заради тази мекота, плавност... То никак не е трудно да се влюбиш в Неслихан. Тя си е като рядко цвете, което лесно се разпознава.  Simple Smile

# 378
  • Варна
Химия между Енгин и Неслихан - никаква няма за мен. Неслихан играе невероятно добре, но е много далеко от излъчването , което постигаше във Фатиха и Карата - за влюбена или изпитваща чувства. От Енгин към нея има, но в обратна посока от нея към него - не. Което е разбираемо, защото вече е омъжена. Всички артисти и мъже и жени, които съм гледала на комшиите след като се оженят и променят играта си. Същото е и при Кадир. Играе си героя и няма грам истинско излъчване на влюбен във Фериде.  
 За Гедиз (Ураз) - в сцените им с Неслихан си личи ,че са много добри приятели извън сериала. Прекалено комфортно се чувстват един с друг и сигурни. Даже имам усещането ,че седят в къщи на дивана и репетират Joy

Имам чувството ,че Мюге и Акън нещо ще се надлъгват. Нейното лице изобщо не излъчваше любов като го прегръщаше и очите й също. За Акън е ясно ,че играе някаква игра. И от къде станаха ашкъми тия двамата? По каква линия се познават?

# 379
  • На луната
Привет момичета. Cocktail
Изчетох ви с голямо удоволствие, и да си приязная, че постовете ви ми бяха интересни колкото и серията, та някои даже и повече Simple Smile . Докато ви четях, и все си казвах, ами да, така е. Защо не съм го забелязла? Thinking
Що се отнася до химията, между Енгин и Неслихан, и аз я виждам, направо я усещам по-точно. Smile
В момента тя няма как да е от онези наеликтризиращи химии, при първи срещи, и опознаване, защото между тях стоят много болка, съмнения и неизказани неща. Тази химия, е по-скоро болезнена, и сякаш те сграбчва за гърлото.
Мисля си и друго. Едно време, когато приятелството им се е превърнало в любов, те са били много различни. Безгрижни, щастливи, по-детски невинни. Било е много по-лесно да се обичат.
Сега обаче от онази Наре, и от онзи Санджар не е останало почти нищо. Те тепърва се преоткриват. И химията тепърва ще се трансформира. Санджар я гледа с все повече възхищение, заради смелостта й, заради нейната борбеност. А тя колкото й да повтаря, че няма да му прости, не може да контролира сърцето си. Доста още ще видим от тези двамата. Едно превъзпитание на чувствата, надявам се.
Що се отнася до Гедиз, него просто няма как човек да не го хареса. Той е създаден за да се харесва. Да е белия фон на черния Санджар Simple Smile Едно епично противопоставяне на характери.
Нито Енгин е сбъркал, като е приел ролята, нито Ураз, или пък Неслихан, а най-малко пък Берен, която си е едно откритие.

Здравейте, девойки Hug Благодаря за хубавите постове
Гледайте сега какво ще напиша, но и аз усещам химията между Енгин и Неслихан Heart Eyes
Подкрепям също, че Енгин не е сгрешил в избора си на роля. Много ми харесва в образа на Санджар, перфектен. Толкова е убедителен, че през повечето време ми идва да му шибна един Head Band
И на мен ми идва да му шибна по един от време на време, ама после предателското ми сърце взема превес и ми минава Simple Smile
Просто за Санджар съм си решила да се взирам по-дълбоко, и да повиша прага си на разбиране Simple Smile Simple Smile
По въпроса защо Гедиз се влюби в Наре, нямам конкретен отговор.
Първо това е супер удобно за сценария, но в една реална ситуация, пак би могло да се случи.
Един мъж среща една жена, и изпитва привличане, интерес... тестостерон... после тази жена се оказва в беда, и той докато като един истински рицар на бял кон й помага, постепенно я опознава, и привличането се задълбочава. Да не забравяме и ситуацията девойка в беда. Кой рицар досега е успял да устои на такава Simple Smile

# 380
Боби, Неслихан беше женена и в Карата, между другото.

Ще стигне ли силата на Наре, която години се е съпротивлявала сама, още ведъж да се бори сама?

# 381
Айде, ся. Неслихан се омъжи по време на Карата. И за мен не е вярно, че всички женени нямат химия с партньорите си в сериалите. Бергюзар и Халит са пример за това, че може. Неслихан и Кадир също... И как да е същото излъчването на Неслихан като във Фатиха и Карата, като тук историята и любовта е съвсем различна.                     

Е, как откъде... Акън е идвал през ваканциите с Наре и Посланика. Както и сам, като е донасял писма от нея.

# 382
  • Яко в Матрицата...
Еве, мерси за любимата ми 48 серия Kissing Heart

За Емир - да, добре стояха, но феновете харесваха Емир такъв, какъвто ни го представяха и оправдаваха изцепките му. Ето това не разбирах...

По върпоса с химията - за мен липсата й не е решаваща, защото не съм имала някакви очаквания в този план. Просто исках да видя какво е накарало Неслихан да приеме тази роля.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 18:42 от Reni - BG

# 383
  • Варна
Еви - Grinning различно е - омъжи се след края на първи сезон и то май Кадир го добъзя да не му я вземат Joy Беше набрала инерция в играта. Така ,че там беше по-особен случай . Преходен Grinning
Добре седяха на екран Неслихан и Бурак. Даже твърде добре Wink А Фатиха и сега като си ги пускам пак ми действат. Но там си е било и истинска любов, това не може да се изиграе каквото и да правят. Погледите и жестовете на Кадир като Маджит са един път.

Тук не ме карат да им връщам сцените и да искам да ги гледам отново, както е било с други двойки.
Гедиз и Наре по - ми е интересно да си ги пускам.

При Санджар надделява архаичността и примитивизма, които за днешните времена не са подходящи и мен не могат да ме грабнат.

Много влажни погледи, но празни. И с това постоянно хващане на главата и пипане на косата на Санджар - много заучено и прекалява с него.

И за мен химията не е решаваща, защото това са добри актьори и има какво да покажат. Не са ми толкова важни тия сцени и не ми и трябват чак толкова : ))))

# 384

За Емир - да, добре стояха, но феновете харесваха Емир такъв, какъвто ни го представяха и оправдаваха изцепките му. Ето това не разбирах...

JoyJoyJoyJoyJoy

Просто исках да видя какво е накарало Неслихан да приеме тази роля.

Ей тук ми е интересно, намери ли отговора?

Боби, преди сватбата бяха сгодени около година, а преди това живяха заедно доста време.
Тук не е имало сцени, за които да се хванем и да гледаме огнена химия. Изключвам спомените, там няма база за сравнение.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 18:53 от Еванджелин

# 385
  • Яко в Матрицата...
Имам няколко, но ще споделя само един  Wink Ролята е на много изстрадала, но силна жена, много различна от Ниханчето, което трепереше над брат си и беше емоционално обвързана със семейството си.

# 386
Да, Наре е съвсем различна от Нихан. Много ме кефи, да знаете Heart Eyes

Ей тук си беше супер Heart

https://twitter.com/nihanskemal/status/1221887160795660292

Санджар, който не падал на колене, освен при зейбек Smirk

# 387
Добра вечер , дружки Heart
Голяма дискусия сте заформили , чудесно !
В редките мигове , когато ни показват мъничко любов м/у ГГ аз виждам и искри , и химия м/у тях .Мисля ,че и тези , които не виждат за сега химията ще я видят по-нататък , когато героят на Енгин най-после се вразуми , приеме дълбоките си чувства към Наре въпреки гордостта си и глупавата си селска чест .
Боби Hug , както писах по-горе , когато му дойде времето ще се види любовта м/у екранните герои на Несли и Енгин и се обзалагам ,че не само искри , а и пожар ще има Smiley
За истинските актьори няма значение дали в живота са влюбени , овързани или женени .Да не говорим ,че Несли е омъжена за колега . И не виждам да се е притеснявала някога от реакцията на Кадир . Помните ли в началото на Карата , когато Бурак беше дървен ( не знам дали , защото не познаваше партньорката си или заради Фефа ,или Кадир ...) , Неслихан чудесно играеше влюбената Нихан ,тогава макар и неомъжена живееше заедно с любимия си . И мисля ,че не трябва да се сравняват героините , защото в сравнение с младата , неопитна Нериман от квартала , богатата и малко глезена , но много бояща се за болния си  брат - близнак Нихан и новата героиня Наре с нейните преживявания ,няма нищо общо . Напротив , тепърва ще се види останала ли е голямата младежка любов м/у Наре и тъпанара Санджар ( адмирации за Енгин , прекрасно го пресъздава ) , и дали ще се развие като зряла и истинска голяма любов както в Кара севда . Нали това искаме да видим , макар повечето от нас да са фенове на чаровника Гедиз .
Много харесвам Наре , а тандема Наре - Мелек е върхът !

# 388

JoyJoyJoyJoyJoy

Просто исках да видя какво е накарало Неслихан да приеме тази роля.

Боби, преди сватбата бяха сгодени около година, а преди това живяха заедно доста време.
Тук не е имало сцени, за които да се хванем и да гледаме огнена химия. Изключвам спомените, там няма база за сравнение.

БОРБАТА !!!!!

# 389

В редките мигове , когато ни показват мъничко любов м/у ГГ аз виждам и искри , и химия м/у тях .
...когато му дойде времето ще се види любовта м/у екранните герои на Несли и Енгин и се обзалагам ,че не само искри , а и пожар ще има Smiley

Фили, аз също

Да, Наре е съвсем различна от Нихан. Много ме кефи, да знаете Heart Eyes

Ей тук си беше супер Heart

https://twitter.com/nihanskemal/status/1221887160795660292

Еве, и аз се кефя на Наре... повече от Нихан

И да, супер си бяха и двамата

Общи условия

Активация на акаунт