Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 123

• 46 981
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Момичета : )))) ако усетя химия по-нататък ще ви кажа, за сега повече химия има между Санджар и Гедиз Joy
Там между другото ми е интересно как ще развият отношенията им.

# 391
Боби, никой не те убеждава в противното. Всеки казва за себе си Wink

Аз например не виждах никаква химия между Онур и Севда, но много хора мислят иначе. От телевизора ще да е Grinning

Сега гледах клипчета в ютуб, девочки. Ако не беше отвратителната сцена в колибата, която всеки път ме докарва до връщане на поръчката, нещата щяха да изглеждат съвсем различно.

# 392
Момичета : )))) ако усетя химия по-нататък ще ви кажа, за сега повече химия има между Санджар и Гедиз Joy
Там между другото ми е интересно как ще развият отношенията им.

И на мен ми е интересно как ще се развият отношенията им.  Те изиграха при разпитите един невероятен сценарий, сътворен от тях. Само не разбрах дали наистина  Гедиз е работил на Уолстрийт? Това винаги разследващите могат да проверят. Според сценария им бе казано точно това, че Гедиз е спечелил 9 млн. долара от живота си в Америка и работа там. После се говореше за 9 млн. лири.  Та ми е много странно положението  за  Гедиз от Уолстрийт до Гедиз от Мугла.
При идването на Акън, според мен, ще има странно намесване от негова страна, чрез Мюге, за защита само на  Гедиз и неговото освобождаване, което както видяхме цели сестра му,  която спомена, че братството е приключило. Добра почва за Акън, който ще работи за пропукване на взаимоотношенията Санджар-Гедиз, което ще освободи пътя на Акън срещу  Санджар с цел да остане сам, уязвим и осъден, с крайна цел пълното
 му унищожаване и елиминиране, за да има Наре.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 21:03 от Dimana-nova1

# 393
  • Варна
Така е Еви - за мен и други има , които са кръгла нула като химия хем много големи имена, но народа си припада по тях Joy Докарват го на игра и явно на повечето им стига, иначе егото им си личи и така се бият да надделяват над партньора , но хората имат различни усещания.

Онур и Севда - хахахах сериозно ли? JoyBeers Е те си имат друга тема Stuck Out Tongue Winking Eye

Димана - За Уолстрийт Гедиз ли беше или Санджар , но казаха че била кризата по това време и много банки фалирали за това можело да няма следи, което си беше ала-бала : ))))
Но накрая Санджар каза на Наре ,че наистина са ги откраднали (по-скоро са ги взели назаем, но пак е незаконно), но после са ги върнали с 1 000 000 отгоре, което го споменаха и полицаите по време на разпита.
Обаче от къде Акън има тази информация? - Нали той я даде на посланика или бъркам?
И да видим какво ще измислят да не влязат в затвора, защото е ясно ,че няма как да продължи филма иначе или трябва да дадат скок от 10 години поне.

ПС:
Аааа  той аватара ми е със Севда и Онур JoyJoyJoy Лелеле - аз съвсем забравих ,че съм ги сложила.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 20:56 от BVAR

# 394
Боби,  откъде я има Акън... ти изгледа ли серията докрай... Мюге му снася много полезна и важна информация. Той и затова си играе на севгили с нея.

# 395
Боби, бях забравила, че измислиха нещо със световната финансова криза и многото фалирали банки и затова не могат да се видят преводите от Америка. Да, такова беше обяснението. Все пак може да се провери къде е работил Гедиз , колко време и какви доходи е имал, за всичко си има диря в банките, но нейсе. На мен повече ми е интересно мотивът за връщането на Гедиз в Мугла и сприятеляването със Санджар, подбудите за присвояването на парите чия идея са и общия бизнес.
Друго, което ми направи впечатление е, че Санджар е за "черната работа", да побийва някой и друг, както тези, които похитиха Наре, което е с цел справедливост, но все пак е насилие, а пък самият Гедиз  каза , че той е за усмивките и за представителното поведение.   Но пък местните уважават Санджар  и затова той е Ефе в техните очи, защото се явява защитник, а Гедиз е един вид "контето". Онези старци, които ги караха да спазят традицията да танцуват зейбек нарекоха Гедиз....... на помня как, но отношението им бе омаловажавайки го.
Санджар има голям авторитет сред местните, които го уважават и обичат.

# 396
  • Варна
Те в края не дадоха много. Висеше му на врата, дадоха ги че са двойка - уж, но не се знае дали му е давала информация. А и защо да го прави?
Много става нагласено, че и Гедиз да не знае кой е Акън и ,че е със сестра му ...

# 397
Боби, на ашкъма се казва всичко, което е питал. Особено, когато този ашкъм има за цел да се прави на влюбен... търси си много информирана къртица.
И защо да е нагласено... Гедиз не е бил във Мугла по това време. Явно от малък като богаташ и син на кмет е учил в чужбина... връщал се е, но не е засичал Наре и Акън... знае ги като имена, но не ги познава. А Мюге крие от всички, че е с Акън. Как я е накарал...предстои да разберем.

Димана, аз не видях нищо омаловажаващо го с обръщението "гиздава пръчко".

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 21:45 от savovas

# 398
Боби, на ашкъма се казва всичко, което е питал. И защо да е нагласено... Гедиз не е бил във Мугла по това време. Явно от малък като богаташ и син на кмет е учил в чужбина... връщал се е, но не е засичал Наре и Акън... знае ги като имена, но не ги познава.

Димана, аз не видях нищо омаловажаващо с обръщението "гиздава пръчко".
Да, възможно е да не съм намерила точното определение, но аз усетих нотка на  пренебрежение , точно свързана с различната външност в облеклото. Това е доста субективно усещане, просто споделям.

# 399
  • между морето и небето
На мен пък много ми харесва как обличат Гедиз 😊

Направи  ми впечатление  как Санджар и Гедиз различно подходиха към търсенето  на нападателите на Наре. Първият изпадна в ярост, а втория запази спокойствие и започна да разсъждава кой може да е. Гедиз издебна посланика и отправи дипломатична заплаха, а Санджар раздаде юмручно правосъдие, даже изпотроши инвентара на човечеца (собственика на кръчмето).

В началото и мен ми беше странно защо Гедиз не познава Наре, но после нали се разбра, че е учил и работил извън Турция.

# 400
Това е доста субективно усещане, просто споделям.

На мен пък много ми харесва как обличат Гедиз 😊

Направи  ми впечатление  как Санджар и Гедиз различно подходиха към търсенето  на нападателите на Наре. Първият изпадна в ярост, а втория запази спокойствие и започна да разсъждава кой може да е. Гедиз издебна посланика и отправи дипломатична заплаха, а Санджар раздаде юмручно правосъдие, даже изпотроши инвентара на човечеца (собственика на кръчмето).
И на мен ми харесва облеклото му.

Е, Габи, те са с различно възпитание и различни по темперамент. Умрях от смях, когато Наре няколко пъти му казваше да е спокоен и да не напада баща й...той каза - добре...обаче щом го видя, отиде та се не видя добрето му...веднага го стисна за гушата.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 22:17 от savovas

# 401
  • София
Наре казва закачливо на Гедиз "гиздава пръчко". Къде видяхте тук пренебрежение  

Не знам какво се случва, но определено не ми харесва това, че има една открита атака, от определени фенки на Неслихан в Туитър, към Енгин.  Нещата започват да загрубяват. А това няма да се отрази добре на нашият сериал и още повече на Несли. Не мога да разбера, как може да се атакуват сценаристите, да се упражнява натиск върху тях. Като не ти харесва даден сериал спираш да го гледаш. Същото важи и за артистите. Но да се бъркаш в това, кой артист или артистка как да играе или с кой герой в сериала да се харесат и обичат - е това вече е прекалено. Не спряха да повтарят как нямало химия между ГГ, как с Гедиз повече си подхождали. Е хайде холан, стига вече. Големи сценаристки се извъдихме всички.  Още сме едва на 6-ти сериал. Не го превъзнасяйте толкова Гедиз. Нищо не се знае накъде ще го отвее вятъра и какви може да ги надроби. Тогава ще ги видя всичките тези, които сега го превъзнасят до небесата, какви ще ги говорят. Как бързо ще обърнат палачинката.
Още преди старта на ДП четох, че героите ще претърпят големи обрати. Така че гледайте си сериала за забавление и спрете вече с тази химия. Защото не ми става никак приятно да чета по форумите, как видите ли всичките фенки на Неслихан, колко сме лоши. Вместо да сме единни чета, че са се разделили на фракции. Защо зорлем го правим това. Нали всички се радвахме, че нашето момиче ще има проект, че ще играе заедно с Енгин. Ние трябва да сме обединени и да подкрепяме и двамата. Сериалът не е написан за Гедиз, направен е за Наре и Санджар.  

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 22:34 от БлагаВест

# 402
  • Яко в Матрицата...
Значи, Линде, аз съм на възраст, в която много “обичам” някой да ми казва какво да пиша или да говоря Joy Това в свободен форум и споделяме мнение, без да ангажираме някого с него. Ако не му харесва, прескача поста. А че имало някакви там фенове в Туитър, които били пишели някакви неща... ми не ги четете, просто е Wink
Ако Гедиз сгафи, ще го критикуваме, както правим това сега със Санджар. За каква палачинка става въпрос, че мен хич ме няма в обръщането на палачинки Joy

# 403
Линде, айде и ти сега...не стига, че като влезна в темата на Енгин да видя нещо полезно...се натъквам на такива коментари...сега и от теб.  Стига с тези ненужни забележки...кой кои герои да харесва и кои не. Тук в нашата тема всички уважаваме и признаваме Енгин като актьор, но за героя му всеки си преценява.  Не ме интересува какво се пише в ТТ и социалните мрежи... и ако и вие не четяхте...нямаше да се стига дотам...да се разнасят негативи.

# 404
  • между морето и небето
Ох, дами. Чета, чета, и все повече си мисля дали е истина това, че СЦ са написали сценария специално за Енгин, а останалите са притурка. Може да е медиен маркетинг. Дали  сюжетът на един сериал е по-важен, или точно актьорите, които ще играят?! Има много успешни турски сериали, в които играят актьори, за които никой не е чувал дотогава. За мен е излишно това повтаряне, че сериалът ДП е направен за Енгин. Ако екипът е искал да осъществи този проект, може би е можело да стане и с други изпълнители. Истерии и мерене на това кой е по-велик нямаше да има, но ако СЦ е добър и заинтригуващ, а екипът, включително и актьорите, са на високо професионално ниво, според мен пак си става успешен и високо рейтинговсериал.

Общи условия

Активация на акаунт