Случи ми се нещо странно XXII

• 91 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Дари явно връзката между детето и дядо му е силна и самото дете вероятно усеща присъствието на дядо си!Попитай детето си,разговаряйте и ще разбереш,че е така.

# 286
Здравейте, случват ми се много странни неща, особенно с сънищата. Сбъдват ми се . Има един човек в живота ми който имахме нещо общо аз съм на 25, той на 28. Но не може да сме заедно на този етап. А аз си го усещам че е той , много сънища имам с него че сме заедно. Много молих Господ да ми даде знак или да ми каже чрез нещо той ли е моят човек или не е , много молих. Вечерта заспах и сънувам че изведнъж пред мен има една жена която е нещо като гледачка, и ми казва примерно Милан те харесва и аз казвам не ние с него сме колеги , и тя после каза а Георги ще е ( това е момчето което искам) , ама той избяга. Сънувала съм го също че ми казва време , но като дай ми време или просто време за напред не мога да разбера. Според вас това знаци ли са от съдбата. А ние с него си приличаме много, не само външно но и двамата сме сериозни.

# 287
Според мен прекалено много си се фокусирала върху него и съзнанието си играе шеги с теб. Или директно ти казва да дадеш време на себе си и да го преживееш. Не мисля, че са знаци.

# 288
Според мен си хлътнала, за това го сънуваш често. Аз колко съм се "събирала" с несподелени любови насън...

# 289
Здравейте. Включвам се и аз за пръв път, но чета форума отдавна. Имам странни случаи със сънна парализа или осъзнато сънуване.. малко и истории в стил Inception. Не знам дали се дължи на стрес, но дооста често, А и Най-вече, когато мъжът ми е в командировка ми се случва докато спя да усетя странно отделяне от тялото ми .. и не, не се виждам отстрани как спя, просто усещам, че се изправям, излизам от стаята и се озовавам в друг Празен апартамент. Но през цялото време усещам спокойствие, не усещам страх.. след това се събуждам. Случвало ми се е да осъзная, че е сън- да се “събудя” ... мъча се да светна лампата и ставам да вдигна и щората, ядосвам се, че натискам копчето да светна, а то не помръдва ..и се оказва, че все още спя, тогава се събуждам. Всичко се усеща обаче реално. Предполагам, че е игра на мозъка заради умора и стрес. Забавното е, че откакто заключвам вратата на спалнята, когато мъжът ми е в командировка и тези странни сънища спряха.

# 290
Чела съм, че за да се осъзнае човек по време на сън, трябва да си види ръцете.

# 291
Paeonia-white, това което описваш е пътуване извън тялото. Някои хора га правят несъзнателно (като теб), а други съвсем съзнателно. Прочети книгата на Джек Лондон "Скитникът между звездите". https://chitanka.info/book/1032-skitnikyt-mezhdu-zvezdite

# 292
Ще я погледна задължително. Имам смешна история как се “събуждам” и понеже, когато мъжът ми е в командировка, си пускам вечер ТВ  и заспивам. “Събуждам” се аз без да отварям очите и по ТВ върви сериалът Женени с деца. Чувам аз песничката „Love and Marriage go together like a horse and carriage“ изтананиквам я наум изцяло (не знам текста), учудвам се на себе си и си “отварям очите” , сериалът си върви, взимам дистанционното увеличавам си леко звука и си гледам.. но заспивам. Вечерта На другия ден твърдо убедена, че са го излъчвали (с мъжа ми живеем в чужбина) по време на вечеря му разказвам и той ми казва- невъзможно е да са го давали, много е стар и по този канал не го въртят.. аз— хаха ще ти докажа , вземам телефона , проверявам - вървял друг. Решавам, че просто е бил друг канал.. ей, прерових програмата на всички възможни- няма и няма. Та така... сънищата Понякога са нещо наистина удивително

# 293
Paeonia-white, това което описваш е пътуване извън тялото. Някои хора га правят несъзнателно (като теб), а други съвсем съзнателно. Прочети книгата на Джек Лондон "Скитникът между звездите". https://chitanka.info/book/1032-skitnikyt-mezhdu-zvezdite

Ужас значи и на мен се случва това постоянно 🙄

# 294
Вчера се всели дух в мен. Grinning Легнах си в спалнята на обяд да подремна, а там винаги е много топло. Завих си се и заспах. По едно време се събуждам като на кошмар по филмите и ме сразява леден студ. Ама толкова студено ми беше, цялата настръхнала. Свих се на две от студ, завих се през глава и треперя от студ. В същото време дойде ММ и каза, че е много топло в стаята, дали съм нормална така да се завия. Шегувам се за духа, но наистина беше много странно и вледеняващо, сякаш мина нещо през мен Joy

# 295
  • В.Търново
Да не би да си се отгънала, докато спиш.Тогава изстива тялото така и се събужда тресящо от студ.

# 296
Ами не, събудих се така, както си легнах. Може би мноого съм се отпуснала докато спя и от там да се получава така.

# 297
Здравейте. Темата се измести към сънища май, но ми е интересно един тип случки дали са ви се случвали. Имали ли сте странни разговори с малки деца? Неща, които те не би трябвало да знаят, "спомени", които разказват и пр.?

# 298
Какво ще кажете за идеята, че ние отдавна сме умрели, и, че тук всъщност, е Оня свят.

# 299
  • Варна
Тъпа идея. Мисля, че всеки един от нас може да различи живо от умряло нещо.

Общи условия

Активация на акаунт