Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 843
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Los Angeles CA
Благодаря за търсачките, български ли са (azair.com , aviobilet.com) ?
Търся нещо за Виена или Атина в средата на юни за няколко дена, подарък за РД.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 01:07 от lindor

# 301
До Виена лесно се ходи с автобус от Братислава, а евтини полети до там имат Уиз и Райън (60 лв. двупосочен). Нощувките в Братислава са по-евтини от Виена.
До Виена летят Райън, но цени под 140 лв не видях за юни.

# 302
  • Los Angeles CA
zigizagi,

Супер инфо, благодаря! Така могат да се видят и двете столици. Ще проуча, но как се пътува Братислава- Виена?

# 303
  • Sofia
zigizagi,

…, но как се пътува Братислава- Виена?

С автобус. Например flixbus, сигурно има и други.

# 304
Да, има много автобуси, цената преди две години в едната посока беше 5-6 евро, сега май е 8. За около час и 20 минути се стига до Виена. Автобусите се хващат от гарата под Most SNP.

# 305
  • До сърцето...
... но как се пътува Братислава- Виена?

Може с влак, автобус (казали са ти момичетата преди мен) и с корабче (аз съм ползвала Twin City Liner). Последното го препоръчвам, особено ако е подарък за РД, на корабчето предлагат кафе и хапване, вътре е комфортно и гледките са супер! Спира в центъра на Виена (моста Marienbrücke и метростанция Schwedenplatz), на пешеходно разстояние от църквата Свети Стефан.

# 306
Здравейте, моля за помощ и насоки.

Налага ми се да пътувам сама до Марсилия през юни ( между 15-19.06), но не намирам изобщо удобни полети от Варна, та евентуално търся или от София .. в краен случай от Букурещ(
Скрит текст:
до летище Отопени ще трябва да комбинирам с автобус Варна- Букурещ ,, някой ползвал ли ги е?
)_ .

Бюджет за двупосочен билет ми е  около 500 лв, но с начална точка Варна изобщо не успявам да намеря някаква опция, която да се вмести в него.

Другия вариант, който обмислям е Варна/София/ Букурещ - Ница. И след това с влак до Марсилия, може би....

Не съм пътувала с Wizz Air /Ryan и не знам как стои въпроса при евентуални закъснения/ изпускане на следващ полет.

Багаж няма да имам, освен дамска чанта и ръчен ( до 8-10 кг) .

Скрит текст:
Сега използвах Луфтханса и Австрийките , всичко беше наред, без закъснения и драми, но за двупосочен Марсилия- Варна платих безобразно висока четирицифрена сума, та ми се иска този път да намеря по адекватни варианти, предвид че ми се налага всеки месец да пътувам за няколко дена.

# 307
  • София
Варна - Марсилия

# 308
Супер полезна тема Simple Smile

# 309
zigizagi,

Супер инфо, благодаря! Така могат да се видят и двете столици. Ще проуча, но как се пътува Братислава- Виена?

Ние летим за Братислава на 16ти юни за 7евро. Билетите на Flexibus са 11евро до Виена ще сме там 2 дни, след това отиваме в Прага. Концерт на Гънс и на другия ден летим Братислава София за 20 евро. Единия билет е Райън, другия Уиз.

# 310
  • Благоевград
Здравейте!
Много искаме да посетим Рим през септември или октомври, но търсейки билети, ми излизат някакви безумни цени за двупосочен за 2-ма възрастни, в порядъка на 700 лв. Аз ли нещо не търся като хората или цените на самолетните билети са безобразно завишени?
Чувала съм от приятели, че са пътували с билети за 30 Евро.
Ще съм благодарна за всякакви насоки, тъй като никога до сега не съм пътувала в чужбина със самолет.

# 311
Опитайте с Ryan, Wizz, low cost

# 312
зависи какво и как търсиш, не си написала
прочетохте ли малко от темата?
По принцип все за една дестинация може да се лети за 10 евро, може и за 500 евро, зависи кога летиш и кога купуваш.
Гугъл флайтс (https://www.google.com/flights) дава към 200 лв за двама души двупосочно най-ниската цена. От търсенето се влиза в сайта на компанията. С Райън еър е това, септември.

# 313
Момичета help- трябва ми по-евтин билет от София ( или в радиус от 200км)  до Франфурт- но рано сутринта …

# 314
Ами най-общо може да ти се каже - хвани една търсачка и потърси сама, според твоите си изисквания
Примерно https://www.google.com/flights

Ако искаш конкретни отговори, трябва да зададеш конкретен въпрос, примерно дати, точно Франкфурт или и там може радиус, багаж трябва ли ви, колко сте опитни и издържате ли на стрес при пътуване...

Общи условия

Активация на акаунт