Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 825
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
И това е вариант, но трябва да помисля за паркинга там, а иначе при много фрапанта разлика за 3 билета може и София да ми излезе по-изгодно.
Има време, ще гледам, а и нямаме конкретна дестинация, а повод, но наистина от Варна не знам ще намеря ли нещо изгодно.

Скрит текст:
Една и съща дестинация и дати, но едните са от Варна, а другите от София

# 286
  • София
Здравейте, къде според вас да намеря 4 билета (2 възрастни и 2 деца) от Германия към България и обратно на прилични цени? Става въпрос за юли/август.
Запазвала съм досега полети, но цените в момента са доста завишени и не знам дали това е навсякъде или само определени компании са качили цените?
Благодаря предварително!

# 287
  • София
Здравейте, къде според вас да намеря 4 билета (2 възрастни и 2 деца) от Германия към България и обратно на прилични цени? Става въпрос за юли/август.
Запазвала съм досега полети, но цените в момента са доста завишени и не знам дали това е навсякъде или само определени компании са качили цените?
Благодаря предварително!
На произволен принцип отворих приложението на Уиз и зададох Меминген - София за последното десетдневие за юли. 30 евро с ръчен багаж.

# 288
Благодаря предварително!

винаги търсете с глобална търсачка, за да хванете всички цени, а не само на които се сетите да проверите
примерно гугъл флайтс https://www.google.com/flights
може да избирате няколко летища едновременно, да гледате цените в календара...

# 289
  • Пловдив
Може ли изгодни предожения за Прага?

# 290
Мистик, ако сте авантюристи пробвай през авоибилет. Преди две седмици леяхме до Валенсия. Сутринта в 7  кацнахме в Бари, цял ден разходка из града и вечерта в 19:50 излетяхме за Валенсия. Двата самолетни билета струваха общо 24 евро. Има много интересни прекачвания, някои с нощувка.

# 291
  • Пловдив
Как да търся с прекачване?
И твоя маршрут ми харесва Simple Smile

# 292
aviobilet.com там си задаваш от къде до къде ще пътуваш и датата, като пуснеш търсачката ти излизат всевъзможни комбинации. Подредени са по цена, като отвориш избрания полет виждаш какви са прекачванията.

# 293
  • Пловдив
Мерси...утре през компа ще опитам, че през телефона не виждам всичко.

# 294
Ако мога да помагам свиркай, може и на лични да не спамим тук.

# 295
  • София
Може ли изгодни предожения за Прага?

Прага е лесно достъпна с кола. Препоръчвам комбиниране с Будапеща и може да се получи много интересна екскурзия.

# 296
  • Пловдив
Не искам с кола...в Будапеща сме били.

# 297
  • София
azair.eu е търсачка за нискотарифни. Според мен е по-полезна от aviobilet.
Задай си конкретните дати и виж какво излиза.

# 298
А някой да има идея как може да се стигне най-изгодно от София до остров Кос?

# 299
  • София
А някой да има идея как може да се стигне най-изгодно от София до остров Кос?
Аналогично на горното питане : Примерно за 24 юни през Бари за 33 евро. С летните дестинации в разгара на сезони е по-тегаво.
В този случай купуваш 2 отделни билета до и след Бари - хубаво е да е с по-голям престой в междинното летище за да имаш резерви при промяна в часа.
Ако първият полет се отмени или закъснее много, не ти гарантират втория. Има относителен риск.

Общи условия

Активация на акаунт