Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 859
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Ох, не стм дала информация
За 17 Септември, еднопосочен,  да сме около 10ч там най-късно. За двама възрастни.
Гледх има с уиз еър ама е по обяд, има и в esky ама около 200лв на човек… скъпо ни е.
Гледах от Скопие има за 17ти рано сутринта май това е варианта…

# 316
да, рано пристига само от Скопие, обаче имай предвид, че Уиз летят до Хан, което е далечко от Франкфурт.
Може да летите предния ден, ако пристигането рано е изключително важно, или с Луфтханза
ескай не ги гледайте въобще, те си добавят такси за обслужване

# 317
Момичета и момчета , ще помоля за съвет. Искам да намеря изгодни билети София - Валенсия, двупосочни към края на август - началото на септември. Бих варирала с датите заради цената Grinning
Благодаря предварително Heart

# 318
Здравейте, wizair имат такса за местата ли?

# 319
Здравейте, wizair имат такса за местата ли?

Ако оставите системата да ви разпредели място/места на случаен принцип, не се плаща за местата. Ако изключително много държите да седите заедно с вашия спътник/спътници, трябва да платите места и за двама ви/за всички ви.

Ако сред пътниците има дете/деца до 14 години, те задължително се разпределят от системата до възрастния/възсрастните, с които пътуват, и това е безплатно.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 10:53 от :::

# 320
Ами, аз си правя от приложението резервацията и нямам опция да откажа местата и ме таксува, а аз не искам…

# 321
  • Сф
Някъде имаше опция да продължиш без избор на места, огледай екрана добре

# 322
Малко по-нагоре в темата го обсъждахме. Някой качи и снимка.

# 323
Момичета, имам бързо питане.
Как мога да намеря изгодни полети в близките 20 дни, за 2-3 дни, до към 20-30€ На човек двупосочно?От София и да е до 2-3 часа полета макс

# 324
Виж до Бари, там целогодишно цените са ниски, летят и Уиз и Раян.

# 325
Загреб с Раянеър е чудесна дестинация.
Има добри цени и за Италия, но е адски горещо до към септември - Венеция, Рим. Малта също.

# 326
  • Плевен
Здравейте! На този сайт можем ли да се доверим https://www.lastminute.ie/  ?
Дава ми полет на Air France на добра цена , а същият полет в сайта на Air France e  по-скъп.

# 327
Здравейте! На този сайт можем ли да се доверим https://www.lastminute.ie/  ?
Дава ми полет на Air France на добра цена , а същият полет в сайта на Air France e  по-скъп.
Да, можеш.

# 328
Виж, дали има включен багаж

# 329
  • Плевен
Виж, дали има включен багаж
Няма чекиран багаж , но предполагам , че ръчен има. Възможно ли е да няма и ръчен за Air France?

Общи условия

Активация на акаунт