Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Някой купувал ли си е билети от opodo.com? Лятото ми предстоят 3 полета в рамките на 1 седмица и гледам, че там са най-евтини полетите. Да няма някой подводен камък?

# 421
  • София
Някой купувал ли си е билети от opodo.com? Лятото ми предстоят 3 полета в рамките на 1 седмица и гледам, че там са най-евтини полетите. Да няма някой подводен камък?
Напълно сигурни са и са голямо име, купувай смело 🙂

# 422
  • Бургас
Здравейте, може ли помощ за билети от Бургас до Берген. Търсих за месец септември или октомври, но не намирам нищо под 700 лв с Норвегиън еър. Видях, че има полети през Гданск, но ми дава огромна цена за багаж -500 лв, чудя се как е възможно, може би нещо аз греша.

# 423
  • София
Здравейте, може ли помощ за билети от Бургас до Берген. Търсих за месец септември или октомври, но не намирам нищо под 700 лв с Норвегиън еър. Видях, че има полети през Гданск, но ми дава огромна цена за багаж -500 лв, чудя се как е възможно, може би нещо аз греша.
azair.eu
Бургас изписваш Bourgas. Ще ти покаже добри цени през Катовице или през Литва.

# 424

като правиш прекачване с нискотарифни компании багаж се плаща за всяка отсечка поотделно, затова цената на багажа хич не е хубава, но все пак 500 лв е множко, може би е за два багажа?

# 425
  • Русе
Здравейте. От известно време следя за билети за Париж за началото на септември. Най-ниската цена, която откривам за желаните от нас дати е 1600 лв за четирима. Въпросът ми е към по-опитните - дали има шанс за по-ниска цена ако изчакам или по-скоро обратното? Само да отбележа, че държим да е без прикачване.

# 426
  • София
Някой купувал ли е самолетни билети от
приложението Trip.com? Дава ми отстъпка за първа резервация чрез приложението и се чудя оттам или от сайта на Turkish airlines да купувам.

# 427
Някой купувал ли е самолетни билети от
приложението Trip.com? Дава ми отстъпка за първа резервация чрез приложението и се чудя оттам или от сайта на Turkish airlines да купувам.
Редовни са.
Скоро имаха страхотна отстъпка от френския Trip( -10 евро допълнително на всички полети). Можеше да се купи за "без пари" самолетен билет.

# 428
  • София
Благодаря ЧревоУгодник. Дава ми отстъпка от 10 до 20 евро на човек при покупка чрез приложението. Това ми е най-добра цена от всички сайтове.

# 429
Имайте предвид, че посредниците може да са некомуникативни в случай на промени или отказ. А тогава трябва да се разправяте с тях, а не с авиокомпанията (турците поне май позволяват да си управлявате резервацията директно без посредника, но не е винаги така.

# 430
  • Варна
Здравейте. От известно време следя за билети за Париж за началото на септември. Най-ниската цена, която откривам за желаните от нас дати е 1600 лв за четирима. Въпросът ми е към по-опитните - дали има шанс за по-ниска цена ако изчакам или по-скоро обратното? Само да отбележа, че държим да е без прикачване.

Да повдигна въпроса и аз.
Трима възрастни с бебе.

# 431
Ами не разбирам какъв отговор искате, ние кристална топка нямаме..
Проверете кога са ученическите ваканции, в смисъл дали училището и университетите във Франция са започнали като ще пътувате или не, това е най-важното. Ако вече са започнали, повечето емигранти ще са се извървяли и няма да има много натоварване, тоест може да паднат цените. Ако не - лош късмет, ще се изкупуват като топъл хляб.
Иначе шанс да паднат цените винаги има
само че дали ще ги уцелите е съвсем друг въпрос
примерно имаме човек с билети за тези дати, който трябва да си смени датите - неговите билети ще се появят за продажба на цените, за които ги е взел. Но трябва да уцелите момента и да ги видите, преди някой друг да ги е грабнал...
А по принцип дали ще падат цените - то си зависи от натоварването на полета, тоест вижте началото на поста.
Аз лично ако не ми е важно пътуването и цената ми е висока - чакам.
Ако цената не падне, ще отида другаде, с кола или на друга дата.
Ако е важно - или преглъщам  цената или променям плановете.

# 432
  • Русе
Ами не разбирам какъв отговор искате, ние кристална топка нямаме..
Полезен и незаядлив например?
Купих билетите, датите са тези, понеже са обвързани с посещение на концерт.

# 433
Момичета, правилно ли съм разбрала - няма никакво намаление за дете на 8 г. при купуване на самолетни билети (Ryan Air ме интересува). Купувам му билет на пълна цена за нас и пълна цена за детето и доплащам 10-тина евро за да седнем един до друг, така ли? Другият ми въпрос е сввързан с ръчния багаж, преди сякаш размерите бяха малко по-големки или греша - сега ми изписва 40x20x25 см от малките куфари става ли или да вземем раници/ сакчета; не ми изписва и максимални килограми...

# 434
  • Sofia
Няма намаление за деца над 2г. (понякога минимална разлика), размерът на багажа, който си посочила е за дамска чанта/ малка раница, всичко друго се доплаща.

Общи условия

Активация на акаунт