Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 787
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Точни дати търся. Купила съм връщането, за отиването се ослушвам Simple Smile

# 406
Може ли някой да опише точни стъпки при закаупуване на беплатен билет за дете на 8 г от Райън Еър? Начислява ми се цена за неговия билет, колкото и за възрастен, а пише безплатно. Разбрах, че трябва да пише някъде включено, но честно казано не мога да разбера от къде. Ако има някой време да опише точни стъпки, ще му бъда много задължена!

# 407
Не виждам промоция за безплатен билет за дете в техния сайт. Сигурно четете за безплатно място след закупуване на билета. За да стане това трябва да се плати за място за възрастен, който да пътува с детето. Реално се спестя само от таксата за резервиране на място.

# 408
няма безплатен билет. Има "безплатен" избор на място, за да седнете заедно, но практически се плаща задължително мястото за възрастния, тоест си е изнудване.

# 409
Тоест билета на детето струва, колкото моя билет, така ли? 175 евро за мен и 175 евро за него? (На 8 години е.) Значи всичко ми излиза правилно?

# 410
Привет,извинявам се ако не е за тук поста.
Интересува ме един час и 35 минути достатъчен ли е за прехвърляне от полет към полет за следните дестинации:
Франкфурт-Торонто Пиърсън и Франкфурт -София.
1:30 минути достатъчни ли са за хващане на полета?

# 411
  • София
...
Достатъчни са, разбира се, в частта за придвижване до гейта...
Проблем е, когато първия полет закъснее...

# 412
То това е проблема ако закъснее.

А от самото летище Франкфурт Хасан до града Франкфурт с какво е най-удобно да се стигне и какво време отнема приблизително?
П.П.Питането е във връзка,че май по-голям промеждутък между полетите ще избера.

# 413
Много е рисковано за мен. Ако полетите не са на един билет, 3 часа е много по-разумен период.

# 414
Летището във Франкфурт е огромно и немската акуратност съвсем не е такава. Преди няколко години бяхме свидетели как хора от украински полет не можаха да се качат, въпреки че бяха навреме на гейта, защото немците отвориха късно и бяха с твърде малко персонал. И то не става сума за един двама души, или за ковид времена, преди 2019-та беше. Заложете на по-голям времеви диапазон, за да ви е спокойно. До града отнема час-час и половина да се стигне. Транспортът е добре организиран, ама все пак си отнема някакво време. Центърът е малък, на практика е разрушен през Втората световна и построен наново. Приятен е, променадата край реката също.

# 415
Привет,извинявам се ако не е за тук поста.
Интересува ме един час и 35 минути достатъчен ли е за прехвърляне от полет към полет за следните дестинации:
Франкфурт-Торонто Пиърсън и Франкфурт -София.
Ако купувате на един билет при закъснение авиокомпанията ви намира нов полет, осигурява хотел и храна ако е необходимо. На различни билети не се оставя толкова малко време.
Тоест билета на детето струва, колкото моя билет, така ли? 175 евро за мен и 175 евро за него? (На 8 години е.) Значи всичко ми излиза правилно?
Да, дете и възрастен са на еднакви цени.

# 416
Много благодаря!

# 417

А от самото летище Франкфурт Хасан до града Франкфурт с какво е най-удобно да се стигне и какво време отнема приблизително?

Ако "Хасан" означава Хан, то е доста далече от Франкфурт. Ако имате много време е по-добре да намерите по-интересно място за ходене. Основното летище на Франкфурт е близо и лесно се стига с влак.

# 418
  • София

Ако полетът от София е до Франкфурт Хан, а след това летите с друга компания до Торонто, по всяка вероятност полетът Франкфурт - Торонто не е от Хан, а от основното летище на Франкфурт. Ако е така, трябва да проверите опциите за транспорт между летищата и да си предвидите доста време между полетите.

# 419
Времето между полетите е 9 часа и ще имам възможност да отида до град Франкфурт, всички полети са ми на един билет.
Франкфурт интернешънъл е летището което ще ползвам за полетите към и от Торонто.

Общи условия

Активация на акаунт