Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 829
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Да, благодаря и аз тъкмо тях разглеждах.
Аз търсих най-вече със съботна дата тръгване, но явно от петък ще трябва да пренаредя пътуването.
Благодаря !!!

# 391
Привет,
Може ли да ме насочите с кои авиокомпании би било възможно пътуването до Копенхаген на разумни цени?
Интересувам се за отиване дата 23/24.6 и връщане 2-3.7.
Wizz летят директно от София до Копенхаген, други директни варианти няма, а с прекачвания става по-скъпо. Съветвам да поизчакате с купуването на билетите и да следите. В момента след 7 юли няма намалени цени за Копенхаген.

# 392
  • София
Привет,
Може ли да ме насочите с кои авиокомпании би било възможно пътуването до Копенхаген на разумни цени?
Интересувам се за отиване дата 23/24.6 и връщане 2-3.7.
С Раянеър през Бергамо излиза най - ниска цена за отиване. 58 евро за двата полета общо и нощен престой в Бергамо.
Връщане пак с тях през Лондон Станстед ( паспорт! ) за 130 евро без нощен престой, но достатъчно време в Лондон при евентуално закъснение.
През Белград е 30 часа с 26 часа престой в Белград - едва ли някой прави такива гимнастики чак.
Гугъл флайтс дава добри връзки с LOT през Варшава за 230 лева с минимум престой - това е само 15 лева повече от одисеята през Белград. 280 пак с LOT за връщане.

# 393
Привет !
Търсим полет за периода 25-29.03 ,може да е 26-30 и подобни вариации до Тенерифе.
Единствено от Букурещ е изгодно ,но предпочитано е от София..

# 394
  • София
Привет !
Търсим полет за периода 25-29.03 ,може да е 26-30 и подобни вариации до Тенерифе.
Единствено от Букурещ е изгодно ,но предпочитано е от София..
Изиджет през Лондон ( паспорт! ) и Раянеър през Бергамо излизат добри цени ( 60-80 евро ) без крайно дълги или нощни престои, но и все пак достатъчно време между двата полета при евентуално закъснение на първия

# 395
  • София
Никой не е писал. Ако още търсите - евтини пакети има до Кабо Верде от различни държави.

Благодаря за предложението.
Океана е студен по това време там и не става за плаж.
това не го знаех, последната седмица на ноември беше супер и не съм предполагала, че март - април е по-студено, сега научих.

Иначе пътувахме от Нидерландия с много евтини пакети, а от Лондон цените бяха още по-добри.
От кое летище от Нидерландия за Кабо Верде? Ще съм благодарна да споделите вашият "план маршрут" и дали си струва острова?

# 396
Здравейте, някой знае ли кога долу-горе пускат чартърите Варна-Барселона, ако въобще има тази година.

# 397
Здравейте,
Когато купувате самолетни билети, по-специално от сайта на Qatar airways, минавате ли през сайтове за кешбек?
Ако имате опит и за купуване от други авиокомпании, моля споделете.

# 398
Не съм се сещал, ама не виждам защо не. Topcashback.com дават 4.2%, което ми се вижда прекрасно, обикновено съм виждал макс 1%

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 13:18 от neuromancer

# 399
Здравейте, къде мога да открия промоционален код за Ryanair? Или пък сайт с кешбек?
Искам да купя билети до Малта, за полет след средата на юни и се опитвам да намеря по-изгодна цена.
Видях в английски сайт, че ако се абонираш за newsletter получаваш 10% отстъпка, но не получих мейл, който да потвърди нещо подобно.

# 400
  • София
Кодовете за Раянеър са голяма рядкост. Не бих разчитал въобще.
Това, което си видяла, може да се касае само за Англия и само за полети от/до Англия, примерно.
Търсиш в активен сезон за популярна лятна дестинация, а цените в момента дори не са високи. Не бих чакал и не мисля, че има голяма вероятност да паднат.

# 401
Здравейте, къде мога да открия промоционален код за Ryanair? Или пък сайт с кешбек?
Искам да купя билети до Малта, за полет след средата на юни и се опитвам да намеря по-изгодна цена.
Видях в английски сайт, че ако се абонираш за newsletter получаваш 10% отстъпка, но не получих мейл, който да потвърди нещо подобно.
Аз бих изчакала още малко, ако са много високи цените. Два-два и половина месеца по-рано купувам, ако не е имигрантска дестинация. Сега, който се бори за точни дати и му е ок цената, да купува и за есента, ако иска.
За смъкване на цени на райън има посредници. Напоследък opodo.uk и .fr не са много добри с отстъпките, през приложение на trip.com френскоезичната версия смъква по 10€ на билет.
Не съм купувала билет от фирмения сайт от години, летя всеки месец. Е, и с конкуренцията също, но там е друго.

# 402
  • Sofia
Ако има следящи билети за Лондон, трябват ми за август, в момента са по около 400 лв. в едната посока, има ли смисъл да чакам да падне цената, предвид сезона, или направо да купувам?

# 403
  • София
Не бих чакал. В първите дни на август има полети на Ryanair и easyJet за под 100 евро София - Лондон. Наобратно има много дати с билети по 60-80 паунда с Ryanair.
Тези цени са повече от отлични за август.

# 404
не знам точни дати ли търсите, но има под 400лв в двете посоки, което не вярвам да падне, освен ако изкарате луд късмет.

Ако сте с твърди дати с двойни на това цени е по-трудно за преценяване, зависи колко ви е важно пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт