Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • До сърцето...
Намерих евтин полет Варна - Брюксел. Дата 21-ви. Моля някой ако иска да си отдели от времето - да провери за добра цена в периода 14-21 ноември и да ми съдейства за сайт от който да резервирам полета. Спрях се на 2ра трета стъпка защото останах с впечатление, че може да ми начислят "скрити" такси.
Плащането е последната стъпка, така че ще видите какви такси ви начисляват.
Резервирайте си сама, защото иначе рискувате да се вдигнат цените при интерес на този полет на въпросната дата.

# 361
  • Сф
Някой попадал ли е на нещо изгодно покрай ЧП? Иберия и Катар имат някакви уж намаления, но пак са им скъпи билетите.

# 362
Да питам нещо - искам да пътувам Януари до Занзибар.
С Fly Dubai са най-ок полетите като време и цена.
Но имат смяна на терминалите - от Т3 на на Т2 и обратно.
Това как се случва? Със шатъл или такси?

И още нещо - уж сме транзит, но влизаме и излизаме от летището - какви антиковид документи ще изискват?

# 363
Здравейте! Търся да закупя 6 билета от софия до тенерифе юг около 27-28 април и връщате 4-5май. Ще сме на сватба на 30 април. За 4 възрастни и 2 деца на 8 и на 11 г. Видях евтини полети с easyjet, не съм пътувала с тази компания. Нещо да кажете или да помогнете с други варианти. Благодаря

# 364
  • София
Вече попита и ти отговорих в друга тема :

27. 04 easyJet през Лондон Гетуик или с Ryan през Бергамо.
Връщане - и двете посочени дати с Ryan през Лондон Станстед или с easyJet отново през Гетуик.
Ще трябват паспорти за Великобритания.

# 365
Вече попита и ти отговорих в друга тема :

27. 04 easyJet през Лондон Гетуик или с Ryan през Бергамо.
Връщане - и двете посочени дати с Ryan през Лондон Станстед или с easyJet отново през Гетуик.
Ще трябват паспорти за Великобритания.
Имаме паспорти, най евтини са билетите т easyJet. Май на това ще се спрем. Едва ли ще паднат още цените.

# 366
Easyjet e най-добрата от нискотарифните компании

# 367
Благодаря ви, купих билетите до Тенерифе през Лондон с easyjet ще пътуваме, живот и здраве. Малката ми дъщеря е на безглутенова и безмлечна диета, дано на летището Лондон Гетуик да има нещо подходящо за хапване.

# 368
Привет, слънчеви хора! Имам проблем с регистрирането на дете в Ryan Air. По-точно изписва ми информацията, че за дете до 12 г. е безплатно  и за възрастен да избера "включено" място, а за дете "безплатно", да но изобщо в картата на местата няма такова безплатно, има включено, но не и безплатно и се начислява редовна цена и на детето (на 8 г. е). Въпросът ми е къде недовиждам?

# 369
  • Milano
Трябва да изберете места в редовете 18-33 (най-общо, до където пише "включено").

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 00:29 от regina di cuori

# 370
  • тук-там
Привет. Всяка пролет, досега правихме по едно море в Емирствата.
Тази година са се поуляли с цените, а и периода 22,03-22,04 е Рамазан, което пък....нали.
Търся нещо в западна Африка, по-далеч не ни се лети. Да е топло за плаж - март, април.
От къде е най-добре да търся - Испания, Франция...
За сега намирам като изгодно Испания - Гамбия, не ми се връзват обаче полетите от София. Кот Дивоар от Франция също, но пак от БГ до Париж е сложно. Винаги е с преспиване.
Приемам и други идеи...
Приемам съвети за тази част от света.

# 371
Никой не е писал. Ако още търсите - евтини пакети има до Кабо Верде от различни държави.

# 372
Doro, може ли повече подробности?

# 373
  • тук-там
Никой не е писал. Ако още търсите - евтини пакети има до Кабо Верде от различни държави.

Благодаря за предложението.
Океана е студен по това време там и не става за плаж.
Букнах отново ОАЕ за началото на май, но за Западна Африка с удоволствие ще прочета, ако някой сподели нещо.
И Сенегал включвам там.

# 374
тия дни мернах промоция на Vueling от Барселона до Гамбия

Общи условия

Активация на акаунт