Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 675
  • 743
  •   2
Отговори
# 645
  • Варна
Не обичам мизерията и ако ще плащам, то поне да знам защо.

# 646
Според мен спането в центъра спестява много (най-вече загубено време) и не бива да се критикуват хора, избрали този начин на почивка, само защото вие не го предпочитате.
Както и да е, темата се разводни.
От моя (скромен) опит със самолетите, до момента най-изгодни цени съм намирала само в сайтовете на самите авиокомпании и може да ви се стори странно, но също и при купени билети през туристически агенции.

# 647
Благодаря на всички за отговорите. Да, за 4 дни става въпрос. Ами ще дебна пак.

# 648
Специално за настаняването по 100-130лв/човек за нощувка не е цифра, ако човек не държи на лукс, без вкл. храна и не му е проблем два пъти през деня да попътува от-до хотела(да кажем 20мин с метро).  Да не говорим, че един и същи хотел може да струва различно в различните платформи.
Ами за нас е цифра Simple Smile Ние сме точно от този тип, които не държат на никакви екстри, но колкото и да го смятам, за 3 нощувки, дори и с билети по 30 евро, пак са си едни 1000 лв. За някои това са джобни пари, но при нас е малко по-различно положението Simple Smile
По въпроса с търсенето - не е ли рано сега за юли/август? Не съм голям специалист, сигурно си знаете, но в sky scaner може да си направите известяване за цени за вашите датите. Но пак за тези месеци сигурно не свалят толкова цените Rolling Eyes

# 649
Виж каква "мизерия" за под 120 евро за двама общо и колко "нисък" рейтинг на хотела от над 14хил. отзива. Има и още много такива хотели.
Скрит текст:

Според мен спането в центъра спестява много (най-вече загубено време) и не бива да се критикуват хора, избрали този начин на почивка, само защото вие не го предпочитате.
От моя (скромен) опит със самолетите, до момента най-изгодни цени съм намирала само в сайтовете на самите авиокомпании и може да ви се стори странно, но също и при купени билети през туристически агенции.
Пестиш време, ако трябва да ходиш в хотела на всеки час. Ако излезеш сутринта и се прибереш вечерта, спестеното време е нищо на фона на парите дадени в повече. 20мин или даже 30 да са на посока.
Скрит текст:

# 650
По въпроса с търсенето - не е ли рано сега за юли/август? Не съм голям специалист, сигурно си знаете, но в sky scaner може да си направите известяване за цени за вашите датите. Но пак за тези месеци сигурно не свалят толкова цените Rolling Eyes

Според мен никога не е рано да започнеш да следиш цените, след като имаш идея за кога и къде... Може да е рано да купиш, но това е леко различно

# 651

Според мен никога не е рано да започнеш да следиш цените, след като имаш идея за кога и къде... Може да е рано да купиш, но това е леко различно
Добре де, приемам че съм се изразила неправилно, благодаря за корекцията.

# 652
Абе аз да си уточня Blush
Да не се възприема като забележка

# 653
Виж каква "мизерия" за под 120 евро за двама общо и колко "нисък" рейтинг на хотела от над 14хил. отзива. Има и още много такива хотели.
Скрит текст:

Пестиш време, ако трябва да ходиш в хотела на всеки час. Ако излезеш сутринта и се прибереш вечерта, спестеното време е нищо на фона на парите дадени в повече. 20мин или даже 30 да са на посока.
Скрит текст:
Този и аз го гледах, но има уловка - като сложих детенцето и ми даде, че трябва да взема още една стая , явно нямат тройна стая. Това ми се случи тази година в Испания пак в бюджетен хотел, нямаха тройка, трябваше да вземем още една стая. Понеже беше с колежките - ОК, добавихме една, ама с детенцето и мъжа не става в две стаи. Като вземеш да търсиш реално и винаги изскача нещо криво, иначе отстрани изглежда топ.

# 654
Здравейте,

Има ли период в който пускат някакви намаления на билети Wizz I Ryan за Валенсия или Париж?

# 655
  • София
Здравейте,

Има ли период в който пускат някакви намаления на билети Wizz I Ryan за Валенсия или Париж?
Избирате си периода половин година по-рано и започвате да проверявате поне 1-2 пъти седмично (шест месеца по-рано) и воала. Ще следите цените, ще имате представа как се движат и ще може да си купите най-ниското за периода, който сте харесали. Същото става, ако нямате и точен период, за който да търсите. С проверяване от доста по-рано, чудеса стават. Simple Smile

# 656
  • Beyond the stars
Здравейте,

Традиционно цените са най-ниски в периода януари-март и октомври-ноември. Намаления се пускат регулярни и за двете авиокомпании трябва да следите периода, който ви вълнува.

# 657
  • Sofia
Ааа, как излизане сутринта от хотела и връщане чак вечерта?! Grinning Че аз да не съм пешак?

Задължително се прибираме поне веднъж през деня в хотелчето, с причина – организационни съображения или лека почивка.
И на нас определено ни е оптимално да сме в "центъра на центъра", ако ме разбирате. Wink

И за да не е спам мнението ми, използвам възможността сърдечно да благодаря на ЧревоУгодник, който неотдавна сподели за отстъпката за рожденици на Bulgaria Air! Flowers Hibiscus Закупих 2 билета с намаление, макар отстъпката да не е толкова голяма, тъй като е процент от нетната цена на билетите, но разбира се, всеки дискаунт е добре дошъл. Simple Smile
Намалението може да се отчете до 6 месеца след рождения ви ден – не е необходимо да е на самата дата.

# 658
Съвсем мижава е отстъпката за рожденици от България Ер - върху основната цена на билета, без таксите, които са по-голямата част от цената. Примерно за два двупосочни билета София - Мадрид - София на цена общо около 750 лв. преди 2 години, отстъпката беше около 11 лв. - логично само върху единия билет.

# 659
  • Sofia
Не е само за единия билет отстъпката – и за двата двупосочни важи. То си е посочено в общите им условия, че е за теб и за придружител.

Към 120 лв. спестих аз, при цена на билетите около 1000 лв. общо.

Разбира се, не е много, но все е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт