Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Blаck Cat, значи са подобрили нещата. На мен ми обясниха, че щом ползвам отстъпка за отиване и връщане, отстъпката за РД е толкова. Или съм попаднала на некомпетентна служителка.

ПП. Сега видях на сайта, че наистина са променили политиката си. Сега е доста по-добре.

# 661
# 662
Току що купих България еър рожден ден, 14 лева разлика спрямо билетите от посредниците, които могат да се намерят през скайскенер /еднопосочни билети/  Смешно е.

Служителката обясни, че е за 10% от нетната цена без таксите. Но това е от тяхната си официална, която е винаги по-висока от посредническата. Така рожденият ден ти е тарифата, която без рожден ден получаваш от търсачка.🙈😁😁😁

# 663
  • София
Визите за Австралия трудно ли се взимат?

# 664
  • София
Никаква идея нямам, само споделих кода в духа на темата ако някой има интерес.

# 665
безплатно е и онлайн, дали е лесно не знам
ама до 8% е много малко

# 666
  • София

За Австралия първо кандидатствайте за виза и след като получите виза, купувайте билети, защото понякога мотаят супер много процедурата по издаването на виза.

# 667
Здравейте, имам нужда от съвет. Закупих билети до Париж с опция за смяна на дата( тарифа economy saver). Необходимо ли е да направя застраховка на билетите? Какви права ми дава тя? Не съм наясно и не мога да намеря информация. Благодаря.

# 668
Каква застраховка, отмяна на пътуване ли? Тя е полезна, ако по някаква причина не можете да летите, заболяване, някакви извънредни ангажименти, такива неща.
Има и здравна застраховка, ако нещо се разболеете в чужбина, тя няма общо с какви билети сте купили.

# 669
Каква застраховка, отмяна на пътуване ли? Тя е полезна, ако по някаква причина не можете да летите, заболяване, някакви извънредни ангажименти, такива неща.
Има и здравна застраховка, ако нещо се разболеете в чужбина, тя няма общо с какви билети сте купили.
При отменен или отложен полет, да.

# 670
Принципно ако полета закъснее, или има големи промени авиокомпанията ви осигурява превоз до дестинацията без да плащате допълнително и хотел и храна, ако се наложи. Евентуално платени от вас допълнително трансфери и хотели нямат отношение към това. Може и да откажете пътуването, ако новите дати не ви устройват и връщат парите. Това е без застраховка, не по ваша вина.
Застраховката за пътуване покрива такива неща, вкл. хотели и други, несвързани с авиокомпанията, плюс здравни разходи.
Застраховка отказ от пътуване е ако не можете да пътувате без да е виновна компанията за това.

# 671
  • София
Здравейте, ограмотявам се за търсене на билети, особено съм се навила за 1-3 дневни пътувания, когато предложенията са добри, независимо къде, защото синът ми много иска да пътува.
В момента преглеждам за март. Докато се наканя, цените се промениха доста, но вината си е моя.
Конкретно въпросът ми е: Аз ли съм толкова зле или търсачките са бъгави? azair изглежда страхотно, обаче.... когато единият полет е с Уиз, дава едни нереалистично ниски цени, каквито на сайта определено няма. Дали са клубни цени или не съм доразбрала нещо? В момента сайтът им ме изхвърля постоянно, не мога да видя динамиката на цените през месеца.
Признавам, че техният сайт още ми е не особено понятен, но май на Райън е далеч по-коректно описано всичко, без допълнителни такси.

# 672
  • София
Допълнителни такси не би трябвало да имаш никъде - крайната цена трябва да е тази, която виждаш първоначално.
Ако се променя, то трябва да ревизираш стъпките си внимателно - някъде добавяш нещо.

# 673
  • Сф
Търсачките често не отразяват актуални цени. Аз ги ползвам да видя само кой има директни полети или през къде да сменям и после през самите авиокомпании търся билети

# 674
  • София
Допълнителни такси не би трябвало да имаш никъде - крайната цена трябва да е тази, която виждаш първоначално.
Ако се променя, то трябва да ревизираш стъпките си внимателно - някъде добавяш нещо.
С Р. нямам такива проблеми, но когато единият полет е на У. - няколко пъти ми дава съвсем друга.
Определено първо гледам цена, после евентуално продължителност.

Общи условия

Активация на акаунт