Изгодни полети по целия свят търсачки, промоции, летища, компании…/Тема 5/

• 75 622
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Сф
Няма как някой да ти каже със сигурност дали ще паднат на 20е. Със самолетните билети трудно се предвижда.

# 721
  • София
Някой знае ли защо липсват цени и полети на Wizzair след април до Катания? Спират ли да летят да там? Трябва ми полет за юни и преди имаха много удобен.

# 722
  • София
Някой знае ли защо е липсват цени и полети на Wizzair след април до Катания? Спират ли да летят да там? Трябва ми полет за юни и преди имаха много удобен.
Спират, да. Директно от София - Райън.

# 723
  • София
Много неприятно. А и интересно решение, мислех че има доста пътуващи натам. И никъде не открих да го има официално обявено.

# 724
  • София
Много неприятно. А и интересно решение, мислех че има доста пътуващи натам. И никъде не открих да го има официално обявено.
Спрените полети не се обявяват с фанфари и медийни публикации както възстановените или новите. Отваряш сайта на компанията, ако няма - няма.
Иначе такава информация се споделя между ползващите из форума, из специализирани сайтове, фб групи и т.н. но от потребителите, не от компаниите.

# 725
И аз търся нещо 2-5 май, но все нещо не ме устройва

# 726
То и аз знаех,че за Лисабон летят само фул самолети, ама тихомълком и тях ги спряха.
Щели да пускат нови дестинации сега. Едното мисля, че беше някъде в Сардиния.  Явно си е някаква политика на Уиз. Юруш всички, че утре може и да са ги спрели.

# 727
Сардиния я пуснаха от достатъчно време вече, та да се изкупи от тур агенции и цените да станат нехуманни

# 728
Здравейте, търся помощ за намиране на изгодни билети от София до Канарските острови през септември. Някой ако е пътувал може ли да ме ориентира откъде е най-добре да става прикачването.
Благодаря 🌞

# 729
В Мадрид

# 730
Винаги съм казвал, че е моментно и ако някой е харесал да се прекачва отнякъде, друг по друго време ще му хареса от другаде. Един иска на един билет, друг иска да спести, трети са му важни часовете, четвърти иска да разгледа града, където се прекачва, пети ползва мили и затова само определени авиокомпании, няма само един отговор.
Най-директно е през Мадрид, защото има най-много полети към канарските острови (те са си вътрешни полети  като маршрутки едва ли не).
Вижте всички варианти, до където има директни полети от София, най-вече Мадрид, Барселона, Лондон, Бергамо.

# 731
Здравейте!
Имам нужда от помощ – търся изгодни (или поне не прекалено скъпи) самолетни билети до Занзибар за периода след 15 септември до края на октомври 2025 г. Планирам престой от поне 10 нощувки, като 12 биха били идеални.

Намерих приемливи опции с Turkish Airlines, но проблемът е, че престоят в Истанбул е само 1 час. Вече съм изпускала полет заради кратка връзка и не искам да рискувам отново.

Разглеждах и варианти през Мадрид, Дубай и други дестинации, но повечето или са с неудобни връзки (по 50 минути между полетите), или надвишават 2000 лв. на човек, което ми идва в повече. Полетите през Дубай са добри, но също са над бюджета.

Ще съм супер благодарна, ако някой сподели идея, препоръка или личен опит! Какви алтернативни маршрути или авиокомпании бихте препоръчали?

Благодаря предварително!

# 732
До Истанбул се лети доста бюджетно с Pegasus. Може да отидете 1 ден по-рано, за да не се притеснявате, че ще изпуснете връзката.

# 733
  • here and now
Обмисляли ли сте опцията с кола/автобус до Истанбул и от там да летите директно?

# 734
До Истанбул се лети доста бюджетно с Pegasus. Може да отидете 1 ден по-рано, за да не се притеснявате, че ще изпуснете връзката.

Да, но самолетния билет Истанбул - Занзибар е по-скъп, отколкото София - Истанбул - Занзибар Grinning Иначе този вариант е най-добър, дали със самолет, дали с колата да се отиде до Истанбул.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 22:25 от georgievraia

Общи условия

Активация на акаунт