КАУФЛАНД - тема 40

• 62 623
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Уж все се оглеждам, но на такива намаления не съм попадала никога.
Няколко години ми беше под носа и всеки обяд бях там за убиване на време. Не е като да съм бързала всеки път.

# 541
  • Пеликания
провете и във вашия филиал  на четците може да са намалени
Оф тези четци (2 има) при нас никога не работят. И са на толкова смотани места, трябва да обиколя целия магазин, че да проверя цената и после пак да се връщам.

# 542
Не е така, Персоналът няма право да пазарува такива стоки,  с червен етикет.

НямаШЕ. До колкото чувам, вече първо минава през персонала и каквото остане към клиентите.

# 543
Не, просто има филиали, в които даже и с риск да бракуват стока с изтекъл срок на годност, намалението е
30 % макс. Скъсани, неокомплектовани боклуци, търкалящи се с месеци по кошовете - същата работа. И е жалко... ама тяхна си работа. Напоследък пазарувам от там основно плодове, някой и друг зеленчук, нещо  сладичко за десерт и дотам.

# 544
# 545
  • оттам, откъдето започва България
Добро утро! Благодаря за брошурата! Прави ми впечатление, че има намаления на много групи стоки този път.

# 546
Ако са боклуци и им липсва нещо не бих го взела още повече щом е за детето ми . Но бодитата на кунибо са изключително хубави и меки и съм ги вземалА максимум по 2.80 за 2 бр, което си е супер цена, а за качеството няма да коментирам . Бях си взела ъглова хромирана етажерка за банята за 6 лв от 29.99 - нищо не й липсваше . Така че по скоро си е до късмет

Не, просто има филиали, в които даже и с риск да бракуват стока с изтекъл срок на годност, намалението е
30 % макс. Скъсани, неокомплектовани боклуци, търкалящи се с месеци по кошовете - същата работа. И е жалко... ама тяхна си работа. Напоследък пазарувам от там основно плодове, някой и друг зеленчук, нещо  сладичко за десерт и дотам.

# 547
Някои правил ли е опит да участва в играта за БМВ без да има касова бележка? В условията изрично е написано, че не е необходима покупка.

# 548
Официално участието не е обвързано с покупка. Ваучер може да се вземе от информация.

# 549
Аз знам какви са правилата и официалните условия, питах дали на практика това е възможно. Моят опит от миналата седмица например беше, че чаках пет-шест минути да се появи някой на информация да ми даде талон и накрая си тръгнах, защото там нямаше никой. Това в Студентски град ако е важно мястото на магазина.

# 550
Ясно
Ами, длъжни са да ти дадат талон на информация...при нас винаги има персонал...

# 551
Тези талончета дето дават се попълват и пускат в кутия ли? Не се ли регистрира он лайн, както беше преди?

# 552
Талончето е на 2 части, едното се пуска в кутия в магазина, ако искаш колата, другото се регистрира онлайн за ваучери за пазаруване.

# 553
Пак ще има тенджери. Който не се е вредил тая седмица, има шанс следващата, малко по-скъпи и официално незалепващи.
Ако някой в Русе си причини днес Кауфланд, ако може да погледне дали има още Ариел кутии прах. Благодаря!

# 554
И аз се отказах да си причинявам Кауфланд днес, представям си какво изпразване на магазина ще е.

Общи условия

Активация на акаунт