👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ееее, добре де, защо изобщо са я избрали...🙄 За да има кого да изгони в епизод 1?!?!

# 181
Евала, абсолютно ненужно да се дава шанс на такива като Маргарита.

# 182
  • Испания
Да се самоцитирам.

Гледай ти, кой е получил копие от сценария?

Скица!

Маргото, май, е пътник.

# 183
Евала, абсолютно ненужно да се дава шанс на такива като Маргарита.
Еми да, но не може тази жена, която е извинявам се, бавно развиваща се да е минала на кастинга, просто е избрана, за да излети първа!

# 184
Не знам какъв им е бил каста тази година, но мисля че е много зле положението.

# 185
Както каза някой по-назад представям си какво е било по кастингите, че това да достигне до ефир.

Слаба група са засега, май само Георги (с индийската кухня) и Гергана (с дългата черна коса) ми изпъкнаха. Така се надявах да има майстор на италианската кухня, че в минали сезони е липсвало, а този Реджеп се издъни най-жестоко от всички.

# 186
  • София
И аз само Георги запомних.
А, да, и Атанаска  Simple Smile

# 187
Много слаби участници вярно,с всеки сезон стават по зле.Само влогърката запомних заради подмазването и Реджеп с ризотото разбира се 🤣

# 188
Дали шеф Ангелов си избира участниците? Все едни и същи типажи подбират. Този Ивайло прилича на шеф Петров, а Димитър ми прилича на Алекс Сарсгард. Laughing Засега никой не ми харесва.

# 189
  • София
Здравейте!
Очаквах силен сезон, да ни отвеят главите, а то.... слаба работа, ама нахъсана, но не е ясно защо е така нахъсана,  никой до момента не ме е грабнах за  да си кажа -" ето го, това е, заслужава си" . Ми......... ще го погледам.

# 190
Голям смях падна с Реджеп 😂. 25 години в Италия, чинията му бетон 😂

# 191
  • Sunshine state
От къде ги събраха тези дебили особено при жените. Извинявам се, ама съм в ступор от участниците.
И аз, селянка до селянка Anguished
И аз в кюпа.. 😆
Не ме кефят нещо участниците, няма отличаващи се лица, еднотипни персонажи, ама ще гледам. Дано има някакво развитие.

# 192
  • София
Всеки формат има сценарий, в който има типажи. 

# 193
Гледам и не вярвам. Как пък почти всички са главни готвачи? Големи претенции, без покритие за сега. Единствено мургавото момче Георги ми вдъхна някакъв респект, че има умения. Имам приятелка, главен готвач и знам на какво е способна, за съжаление не мога да я убедя да се запише за участие.
Аз тоз с натюр морта направо ме уби. То се иска умение да направиш такова произведение на изкуството и да го залепиш върху чиния. 😁

# 194
  • София
И добре правиш, че не я убеждаваш -, ако я напишат в квадратчето "аутсайдер" примерно, ще й стъжнят името. Ако ще се изявява по тв, поне да е в мастър шефа.

Общи условия

Активация на акаунт