👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Испания
Реджеп е бетон. Представител - не, основател на гипсовата школа.

Скрит текст:

# 226
  • София
Добре де, кой ще е събирателен образ на Гичка и Пецата? Аз не забелязах май такъв.

# 227
  • Другата България
Радвам се да видя в темата много познати никове и хора.
Гледах снощи, ще го бъде. С пропуски, ама ще го бъде. Точно от каквото имах нужда, смях до скъсване, не само с Виктор и неговите лафчета и физиономии. А и заради участниците, такъв кастинг май досега не е имало. Кой до кой все отбор юнаци и юнаЧКИ, и много смях с тях. Готвене няма да има явно, и по-добре, че не затова му се каня да го гледам. Достатъчно е останалото.
Не запомних имена засега. Поне не всички. Атанаска е мега противна, поне на мен. Има някакво самочувствие на супер дупер готвачка, на Слънчака може и да е оборотна, ама тук ако така пордължава да се прави на велика предчувствам, че скоро ще стане аутсайдерка. Засега я търпят основно заради възрастта ѝ сигурно. Соня също е надувка май, а момичето с русата коса засега-на татко детето като че ли ми допада най-много.
При мъжете е още по-трагично, и аз залагам на Гошето и на още един, на който името естествено не помня. Реджеп с италианската чиния просто изби рибата, дори си помислих, че може да е нарочно това. Онзи дето се хили постоянно също ми е Пеца №2, а онзи, дето говореше на "ти" май ми е Пеца №3. Много е рано още за конкретика всъщност.
Маргарита горката, дори жал ми стана за нея. Тя не е виновна жената, защо изобщо Ангелов я е взел? Егати конкуренцията ще да е била! Според мен е взета, за да прави шоу и да има на кого да се смеят, дори и Виктор не е предполагал, че ще е толкова трагична и малко дюшеш му дойде това, че се спече, рева и психиката ѝ не издържа. За да я шитне първа.
Изобщо очертават се три месеца смях, когато мога ще го гледам. И ще ви чета, разбира се.

# 228
не го намирам качен в торентите. Виждали ли сте да е качен епизода  някъде?

# 229
  • Испания
не го намирам качен в торентите. Виждали ли сте да е качен епизода  някъде?

https://play.nova.bg/video/hells-kitchen/season-3/hells-kitchen- … uAHymn22nLQ123I6o

# 230
  • Велико Търново
Ивайло мисля, че ми е съгражданин. Има ли някъде визитки?
Да, чух го като каза откъде е.
А Михаил пък е от Стражица.

Всички епизоди ли ще са само по 1 час?
И в предишните два сезона беше така.

Разочарован съм, все едно съм го гледала, само сега са им сменили лицата.
Точно. Щом на повечето им намирам аналози в някой от първите два сезона...

Маргарита наистина изобщо не е трябвало да я избира. Кому е било нужно, се чудя...

Атанаска ми е непоносима. Дали тя е новото Петко-Гичка?
В края на епизода впечатлението ми е че шеф Ангелов е най-благоразположен към Георги. Засега, де...
Мидите Сен Жак, като чак им се повдига от тях, защо са толкова скъпи?
И да вземе Виктор да си преосмисли менюто, че то само пържоли, пържоли - омръзва, да даде малко боб

gold__, в Nova Play го има. А, 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 е пуснала линка.

# 231
  • София
Всичко добре, ама защо пак същото меню?
Маркарита как са я селектирали?

# 232
Първи и втори сезон бях голям фен на предаването. Сега се чудя да го гледам ли изобщо. Почти всички участници са ми антипатични, другите - безлични. Може би само Георги и Михаил от Стражица носят някакъв заряд. Жените - дъно до дъно, начиная с Атанаска, минавайки през Соня и стигайки до момичето на татко Кокинова. И пак миди Сен Жак Disappointed Relieved

# 233
Благодаря за темата. Вчера от бързане се записах в грешна тема.
Много ми хареса началото, дано целия сезон е добър.
Ангелов снощи защо толкова често споменаваше жена си? Sweat Smile Да не е оплел конците като Манчев?

# 234
Голям бонбон беше малкия 🥰

# 235
  • Испания
Калъпчийски е собственик на ресторант.

# 236
Ама и този Реджеп  е с голямо самочувствие, а нищо не е показал.

# 237
Кой е блога на блогърката.

# 238
Май Димитър е тазгодишният Петко - зевзек.
Теодор испанецът ми е малко спрял, но може и да е от езика.
Жените много веят коси.

Браво на Гергана, много ме изкефи!

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 21:19 от Emi_55

# 239
И коси и маникюр....
Яд ме е за мъжете,аман с тия стриди.

Общи условия

Активация на акаунт