👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

  • 37 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 6 510
До първите реклами се смях с глас. Облечени, гримирани със самочувствие. Паника в готвенето и естествено режисирани чинии. Ясно като бял ден, че от 20 души максимум 5-6 са с възможности, останалите пълнеж.
Как ли пък не Реджеп ще си бетонира ориза? И драмата с точките за отборите...
Измиха грима, облякоха куртките и всички ми се сляха. Не е редно да съдя за външния вид хора в подобно предаване, но то един лицеприятен няма. Леща, миди, суфле...скукааа Disappointed

# 211
  • Мнения: 18 945
Ох тези миди, все едно толкова се консумират тук, не ми се вярва

# 212
  • София
  • Мнения: 8 527
Тия миди сен жак, суфлета и леща взеха вече да ми омръзват всеки сезон.

# 213
  • Мнения: 1 925
Необходимо ми е на първа страница да се поставят участниците с имената им. Поне докато ги запомним.
Има ги по-надолу, но трябва бая връщане.
И аз така, но Smileys обясни в някоя от всичките теми за предаванията, че в новата версия, не може да редактира първият пост, така че ще ги има в следващата тема Hug Дано съм запомнила правилно Grinning

# 214
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Необходимо ми е на първа страница да се поставят участниците с имената им. Поне докато ги запомним.
Има ги по-надолу, но трябва бая връщане.
И аз така, но Smileys обясни в някоя от всичките теми за предаванията, че в новата версия, не може да редактира първият пост, така че ще ги има в следващата тема Hug Дано съм запомнила правилно Grinning

Почти. Благодаря ти.

В темата за Капките писах, че анкета ще мога да пускам само с пускането на нова тема. Преди минавах към старата версия и пусках нови анкети по всяко време. Сега не може.

Първи, както и всички последващи постове, могат да се редактират до 24 часа след публикуването им. Първи пост със снимки и имената на участниците ще имаме с новата тема. Разделила съм ги на отбори още в неделя и,  като дойде времето, ще ги сложа.

Дотогава предлагам като решение /постът с имената е на стр. 7 от настоящата тема/:

- тази страница може да си я сложите във фаворити на компютъра и така бързо ще стигате до нея при нужда
- изпращате до себе си ЛС с линк на страницата, линк само на поста или поста като цитат

Нито в официалната страница на предаването, нито във ФБ са публикували засега снимките на участниците. Е, ние поне ги имаме още от неделя, благодарение на System Error.

Пак ги публикувам тук:





Hell's Kitchen Bulgaria

Панелистите на На кафе коментират старта на третия сезон на Hell's Kitchen Bulgaria.
👇 Вижте какво мислят за участниците и шоуто тук 👇


https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-11/kafe-2020-02-26-1?f … Cmr6QDMX8msfJPjU8

# 215
  • Мнения: 2 560
Снощи " не ме занимавай с глупости " и залепналото блюдо избиха рибата просто.

# 216
  • ГО
  • Мнения: 3 955
Снощи " не ме занимавай с глупости " и залепналото блюдо избиха рибата просто.
Отврат! От ден първи се изяви все едно кухнята е нейна и е шеф готвач на всички. Хахахха, сладурана. Такива намахани са ми най-любими. Това, че най-силно врякат не значи, че са най-добри. В повечето случаи е обратното. Той и Ивайло (за който се оказах права, че ми е познат) се има за голямата работа, ама нещо се поизложи. Ивайло ми е Пецата на сезон 3.

# 217
  • София
  • Мнения: 15 845
Тая дума "панелистите" кой я измисли и какво би трябвало да означава? Представям си смачкани от паднал панел хора.

# 218
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Тая дума "панелистите" кой я измисли и какво би трябвало да означава? Представям си смачкани от паднал панел хора.

panelist

член на специално избрана група за публично обсъждане
съществително
участник в дискусия

https://www.ezikov.com/translate/panelist

# 219
  • Пловдив
  • Мнения: 3 572
Георги от синия отбор и мен ме впечатли снощи, дано да се развива в положителна светлина. В червения отбор Соня ме изненада приятно - бях се настроила, че ще излезе втора Ралица, засега ме опровергава, но има време бол.

# 220
  • Мнения: X
Снощи не гледах и слушах внимателно, та не разбрах какво беше сготвил Реджеп?

Каква беше тази храна, която беше залепнала като с лепило Ц200 за чинията?! Бялото в средата приличаше на ориз, но по-странното беше че някакъв тъмен сос също се беше вкаменил и втърдил, което за сос е направо невероятно да премине в такова агрегатно състояние, че въобще да не се разтече от чинията...

# 221
  • In The Middle Of Nowhere
  • Мнения: 3 215
И аз много се учудих на това... Сякаш едва ли не целенасочено е правено нещо за да се стегне и залапне така. Много ми е странно..

# 222
  • Мнения: 3 743
Ризото казаха било. Айде, че го развалил на вкус и вид едно, но и на начинът на презентацията беше умопомрачителен. Цялото ястие разлято, без никаква форма и изглеждаше все едно го е загорял в чинията и затова е залепнало така. Много добре го определи май беше Ивайло, че било двуизмерно.

# 223
  • Мнения: 5 336
Ризотото беше по-зле от сутляш! Никакво ал денте не може да е онзи бъркоч...
На мен кака Наска ми беше забавна, но признавам че не бях супер концентрирана и затова може да ми се е сторило че повече пуска по пързалката, отколкото сериозно да злобее. А относно "не ме занимавай с глупости", представям си Маргото колко и е досаждала...

# 224
  • София
  • Мнения: 2 561
Привет и тук! На първо гледане единствено Димитър и Маргото не ми харесват. Маргото си отиде, ама Димитър ще лази по нервите. Нещо като Тихомир от предишния сезон. Колко може да готви Димитър не знам, снощи беше в третото измерение. Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт