👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • ГО
Изобщо не съм впечатлена от каста. Даже ме дразнят. Простаци ми идат, ограничени откъм възможности, но с безкрайно самочувствие. То само за да се запишеш за този формат изисква да се мислиш за нещо повече от другите, ама една Маргарита, например, на кое отгоре се записала там. Черната врякалка, с каруцарския изказ, ми е най-отврат. Отблъскват ме хора с подобно държание, колкото и да са способни - мерси.

# 196
  • София
На мен от едно гледане ми харесаха Георги, Лука, Ралица и Михаела (май така се казваше на татко момичето).

# 197
Браво, Онли и имената си им запомнила.
Видях една дузина дебилни физиономии и не се задълбочих. Но то все по зле и по зле ше става..

# 198
  • Испания

Маргарита се раздели с Hell’s Kitchen България завинаги

Цитат
Всички участници са силно мотивирани за победа и готови да покажат истински сблъсък на техники и умения, а битката ще става все по-гореща с всеки изминал епизод.

https://nova.bg/accents/view/2020/02/25/279211/%D0%BC%D0%B0%D1%8 … 0%B0%D0%B3%D0%B8/

Не знам къде видяха описаното в цитата. Аз, явно, съм гледала друго предаване, защото не видях нищо подобно.

# 199
  • Sofia
Какво ще рече"суфле приличащо на Роберт де Ниро"?!

# 200
На мен ми приличаше на повръщано!😵🤓😁

# 201
Аууууу, изтървала съм началото на този сезон Sad Къде мога да го гледам на запис, заинтригуваха ме коментарите ви Simple Smile

П.П. Открих! В сайта на Нова вече я има качена серията Wink

# 202
  • Испания
- Марги, какъв е тоя сос?
- БешаНел.
- Беше кой?
- БешаНел.

Какво да коментира човек!

# 203
Ужас е каста...ще почна да гледам по- късно, като се отсеят май

# 204
Записвам се в темата поне вас да следя,че не винаги ще успявам да гледам.
Снощи уж гледах,но не видях някой с големи заявки  за победител,повечето изобщо не знаят къде се намират. Може би само един мъж ме направи впечатление и мургавото момче ,което каза че е израснало в дом,знаят защо са там и имат идея от готвене. Жените дори не ми се коментират

# 205
  • София
И аз съм в ступор! Не видях някакво готвене, а само хаотично движение на елементарни частици!!!

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 10:52 от мама Меца

# 206
  • Sofia
Трета година все едно и също за приготвяне!
Миди сен жак,карбонара,поширани яйца!
Друго няма ли в кулинарията?!

# 207
  • ГО
Гледам Никола при Гала и лигите ми текат, ама не по манджите Wink
Още ме е яд, че не спечели той!

# 208
Георги ми хареса много. Наистина много. Видях в него и качества на кулинар, и качества за главен готвач, и добро сърце. Рядка, много рядка комбинация.

# 209
  • София
Необходимо ми е на първа страница да се поставят участниците с имената им. Поне докато ги запомним.
Има ги по-надолу, но трябва бая връщане.

Общи условия

Активация на акаунт