👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

  • 37 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Мнения: 3 143
Светлана не я помня, но Ванката го помня. Възпитан, културен и с отношение към работата си и храната. Всъщност много го харесвах в 1ви сезон. Никола ми е топа от 2ри. Общо взето като се замисля, еднотипни образи са двамата. Simple Smile

# 436
  • Мнения: 14 952
Тази година може и да пропусна, някакъв сбирщайн са събрали, за говора на участниците да не говорим, даже и към комедийното вече не мога да го причисля, защото този път не е един, а е масово, все същото меню, същите реплики, нищо не мога да харесам в шоута този сезон.

# 437
  • Пловдив
  • Мнения: 5 162
Просто всичко е много преекспонирано.

# 438
  • Испания
  • Мнения: 37 503
  Hell's Kitchen Bulgaria
 
Нашият вкусен поздрав за празника днес 😊
Честит трети март!





Hell's Kitchen Bulgaria

Миналата седмица в Hell's Kitchen, Реджеп успя да влезе в конфликт с двама други участници. 💥
❌ Димитър му отговори с физическа агресия и беше незабавно отстранен от формата.
👉 Остава да разберем кой ще надделее във враждата между Георги и Реджеп.
Кого подкрепяш ти❓






https://www.facebook.com/hellskitchenbulgaria/photos/pb.18656233 … ype=3&theater

# 439
  • Мнения: 3 743
Нещо много самонадеяно влиза тоз младеж. Не ми харесва това влизане след всички.

# 440
# 441
  • Мнения: 5 037
Соня и Михаела,какви физиономии имаха,като го видяха.

# 442
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Ивайло за Атанас: "Кога влезнА в кухнята, кога се научи да прави "Карбонара"?"

А защо трябва да се учи там? Нали са професионални готвачи!

Забележете, че когато Ангелов се кара на някой мъж, отзад винаги се появява Реджеп.

# 443
  • Мнения: 7 303
Гледам на запис.Радвам се че шеф Димова се върна,харесвам я.Новият влезе с голяма заявка,очевидно е че може да готви и е спокоен.

# 444
  • София
  • Мнения: 62 595
И какво сега, вкараха един галеник, златното момче?  И пак старата история с типажа на незнаещата английски. Много се повтарят, взе да ми писва.

# 445
  • София
  • Мнения: 2 561
Реджеп ме дразни все повече!

# 446
  • Мнения: 3 510
Ивайло за Атанас: "Кога влезнА в кухнята, кога се научи да прави "Карбонара"?"

А защо трябва да се учи там? Нали са професионални готвачи!


Лука май го каза това. Много голямо самочувствие вади този, ама като гледам май на никаква основа.

# 447
  • Пловдив
  • Мнения: 44 585
Така като го дават режисирано тия сини едни ястие не издадоха Stuck Out Tongue Winking Eye Връщат се за паста 3ти път..

# 448
  • Мнения: 11 632
Той италианец ли е, пропуснала съм.
Атанас що ми се струва да е подставено лице и да участва просто така.

# 449
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Скрит текст:
Ивайло за Атанас: "Кога влезнА в кухнята, кога се научи да прави "Карбонара"?"

А защо трябва да се учи там? Нали са професионални готвачи!


Лука май го каза това.
Скрит текст:
Много голямо самочувствие вади този, ама като гледам май на никаква основа.

Върнах, за да видя. Да, Лука го каза.

Общи условия

Активация на акаунт