👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Абе хора днес имаше ли Черешката? Боже, аз мислех, че заради празника няма да има? 😜

# 451
  • Испания
Абе хора днес имаше ли Черешката? Боже, аз мислех, че заради празника няма да има? 😜

Черешка няма вече 2 седмици.

# 452
  • Пловдив
Черешката отдавна свърши Simple Smile
Абе само аз ли си мисля, че не дадоха един анонс дето уж Ангелов се кара на Реджеп...нарича го скатавка или нещо такова...? Поне беше такава рекламата.

# 453

Черешка няма вече 2 седмици.
Оооф, Хелс Китчън

# 454
  • Испания
Черешката отдавна свърши Simple Smile
Абе само аз ли си мисля, че не дадоха един анонс дето уж Ангелов се кара на Реджеп...нарича го скатавка или нещо такова...? Поне беше такава рекламата.

Анонсът, както винаги, е подвеждащ. Монтаж!

# 455
Много лошо,чак накъркващо гадно впечатление ми направи играта с питките.Така се ядат по между си,а толкова тихо подминаха фокачата на Реджеп.Никой ли не го видя какво прави? " Трети март е,няма да го опитам!" Грозно,много грозно!

# 456
Дадоха го как му вика на паса,иначе за скатавка се оказа Гергана.Да,пак подвеждащ анонс.

# 457
Сега трябва да го връщам...

# 458
Ти да не би от две седмици да не си си включвала телевизора?

# 459
Ти да не би от две седмици да не си си включвала телевизора?
Е обърках се деее, Хелс Китчън имах предвид , по принцип не гледам телевизия, с изключение на кулинарните предавания...не очаквах, че на 3 март ще го дават!

# 460
  • IC 1101,Abell 2029
Само 3-ти сезон на формата,а вече са се тотално изчерпали откъм нови интересни идеи.Почти все едно и също и става досадно.Не вярвам в американският или някои други формати да са така еднообразни.Като не могат да измислят нещо ново и оригинално,да вземат да копират тогава.

# 461
Сончето се зарадва, че ще има пред кой да се фръцка, а на Поля и увисна носа!
Нещо новият не ми е симпатичен...къде ги намират такива " нежни"

# 462
Здравейте, още не съм решила, че ще гледам този сезон на ХК, даже миналата седмица пропуснах доста. Но моля на кратичко някой да каже: имаше един с козя брада и налудничав поглед, който се опита да изрита ... даже не помня кого, едно от другите момчета в един от дните от миналата седмица. Сега не го виждам, изгонен ли е (надявам се!)? И този симпатяга при жените на негово място ли е влязъл?

# 463
  • Испания
Димитър беше изгонен, защото ритна Реджеп, който му лазеше по нервите. Предишните два дни Ангелов изгони Маргарита и Атанаска. За първите три епизода - трима. Ангелов се обади на Михаил и му каза, че има място за него.

# 464
Благодаря, Смайли! Flowers Hibiscus Както винаги си на линия за въпроси. Още не им знам имената, но видях лелите, които изгониха, само с този, ритащия, не разбрах какво стана, но днес видях, че го няма.

Общи условия

Активация на акаунт