👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 303
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Преди малко даваха инфо за др седмица ...
Къде го видя това инфо?

# 361
Поне ще оплакнем окото,тази година освен Мишо на визия никой не ми допада.Иначе като готвач Георги харесвам,дано не се поддаде и той на провокациите на оня.От жените Гергана ми харесва за сега,Галя и аз се чудя какво прави там.Но аз и за повечето се чудя защо са отишли да се излагат само.

# 362
Димитър ако знаеше, че ще го гонят, поне да си беше позволил повече от един лек ритник Joy Много дразни този Реджеп, много е мазен.

# 363
И на мен Георги ми харесва, беше ми направил впечатление като много спокоен и уравновесен, но снощи много се изненадах, че и той се повлия от провокацията на Реджеп. Би трябвало да се сети, че това да се номинират силни играчи си е стратегия на по-слабите и е просто част от състезанието. А самата номинация пък ще му даде възможност да покаже повече от кулинарните си способности, така че още повече да се докаже и спечели подкрепата на всички.

# 364
  • Sofia
Преди малко даваха инфо за др седмица ...
Къде го видя това инфо?
По нова тв

# 365
Снощи забравих, че ще дават епизод, та като се загледах вече хвърчаха. Голям театър, Митко е подписал за 3-4 дена и приключи участието си, даже ритника ни го показаха от "правилната" камера. Реджеп или скоро ще го изгонят, или очаквам един катарзис, едно успешно представяне и показване как човек се променя.Wink

Соня да не се окаже блогър по сценарий само? Ако вдействителност е, а тя сама каза, че не е стъпвала в кухня, какво прави в предаването? Че тя е купувала, оцветявала, снимала разни храни...Никога не е работила в екип, подозирам и с много от продуктите.

Merri_An, точно така - Галя е учителка, а в лятната ваканция работела по морето като готвачка. Толкоз за нейните умения да бели картофи Smiley

# 366
  • Другата България
Нали? Абе чудя се аз откъде го вади това самочувствие, беше се "лепнала" за Атанаска, сигурно по кг. са се намерили и харесали, айде онази готвачка намсиколко години. Ама тази? И джурка половин час един сос, ама иначе самочувствие до небето.

# 367
Е тя и Атанаска беше морска готвачка от 26 години. Но не просто от старата школа, а май-май от сКарата школа - рибена чорба и замразени кебапчета. А бее пълнеж, още има да чистят.
За Реджеп снощи пак ми направи впечатление, че като хвана тигана, доста професионално подмята съдържанието, и има отношение към готвенето, затова го подозирам в роля. Но, ако си е такова радко л-но...мани, мани. По-бързо да ни отърват от него.

# 368
  • Sofia
Този сос така ли се прави?
Не става ли с миксер?
Не съм се и опитвала,но е безумие,ако в ресторант някой трябва да губи толкова време за него и то за една порция...

# 369
  • In The Middle Of Nowhere
Aз знам , че сос Холандез се приготвя на водна баня, но като че ли не видях никой да го прави така, все само в купа биеха с телта...

Мисля, че не става с миксер, всички рецепти които съм чела е само за рабиване на ръка.

# 370
  • София
Димитър си беше за изгонване. Това, че си позволи да ритне онова лайно Реджеп беше бонус.
До тук всички са ми пълна скръб. По проста логика и аз сигурно щях да се класирам ако това са били най-добрее кандидати. И липсата на лица, а само силуети, ме кара да си мисля, че това е един вид "кастинг" след кастинга. Който устиска остава, гонят по някой и на негово място вече влизат миналите истински кастинг. Не ми се вярва Виктор Ангелов толкова да не разбира от готвачи.

# 371
Реджеп е пълно лайно обаче, лека полека ги вкара в пътя с поръчките. А иначе Димитър има ли му нещо или просто така изглежда и говори. Нищо лично към момчето, просто ми е малко странен

# 372
Реджеп раздаваше предварително "червените картони" по свое усмотрение и го раздаваше ШЕФ ...
Той гонеше другите, щеше да ми е интересно, ако някой се беше запънал като него, ма не е по сценарии...
"Сьомгата, ето ти тука това, това гледай си го ти, щото няма кой... Жоро излезе...  напрай ми холандеза, бъркай!
До къде си с карбонарата ти бе!?" Аз малко така с тактика бачкам, ма те дори не се усетиха"
Дори след ритника, налетя на бой, псуваше  Simple Smile ма другите нали са тъпи... 

Сос холандез се прави на водна баня, а не между циците за половин час ...

# 373
А иначе Димитър има ли му нещо или просто така изглежда и говори. Нищо лично към момчето, просто ми е малко странен
Вероятно е преживял доста тежки и стресови житейски ситуации. Така ми изглежда на мен. Не че това го прави лош кулинар.
Реджеп е с огромно самочувствие, а това се цени много не само от шеф Ангелов, но и навсякъде в тоя бранш. Нищо, че може да не е оправдано и подплатено с кулинарни таланти и умения. 🙄😒

# 374
В никакъв случай не казвам, че го прави лош кулинар. Просто малко така ми изглежда. Това е.
А иначе Реджеп е доста нагличък

Общи условия

Активация на акаунт