👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Аз принципно казвам. Не е забележка към твоето мнение. 🤗

# 376
  • Велико Търново
Търсих , търсих , ноо не открих кой е блога на Соня . Някой знае ли ?
Този въпрос през страница-две все се задава, но отговор още не съм прочела. Явно "блогът" е никому неизвестен. Даже и на всезнаещия чичко Гугъл.

Тази Михаела, която все още харесвам е доста плаха, и да е добър готвач, досега не го е показала.
Което обаче не ѝ пречи да го дава намахано при коментарите зад кадър .

Шеф Ангелов наистина трябваше да изиска записите и щеше да види, че Димитър е бил предизвикан. Не знам защо само и единствено физическата агресия се наказва, наистина.

Преди малко даваха инфо за др седмица и показаха един млад и симпатичен левент,сигурно той ще е новото попълнение сред тълпата несретници...
Бе казах ви аз, че ще бъде всеобщия любимец и фаворит. Laughing

Че е в роля Реджеп, в роля е. И той сам си каза даже. Но това не го прави по-малко отблъскващ. Много непоносим образ са му избрали.

Много важно е от какво е трябвало да избира Виктор Ангелов. Те като не са се записали качествени, той колкото и да разбира от готвачи, какво да направи?

# 377
Шеф Ангелов наистина трябваше да изиска записите и щеше да види, че Димитър е бил предизвикан. Не знам защо само и единствено физическата агресия се наказва, наистина.
Сигурна съм, че Ангелов много добре е знаел какво се е случило и кой е провокирал нещата. Но както всички видяхме, Димитър през цялото време от началото на сезонът беше леко неадекватен и ето ви удобен момент за шеф Ангелов да го разкара. Реджеп го остави най- вероятно защото е дразнител и да стават интригите.. Шоу да има..

# 378
  • Велико Търново
Това е ясно, но все пак чувството за безнаказаност оставя горчив вкус някак си...

# 379
  • София
Предполагам, че е запознат със сценария все пак.

# 380
  • Велико Търново
Ами този, който го пише, да мисли как въздейства това, че вербалната агресия не само че остава ненаказана, ами даже и се поощрява, едва ли не. И не само наглият Реджеп получава крила, ами и всички, които са като него.

# 381
  • Испания
Дори не мога да се ядосам, като знам, че има сценарий. Знам, че Ангелов е напълно наясно точно, какво и как се е случило. Друг е въпросът, че не им пука кое и как се възприема от драгия зрител и как и на кого въздейства.

И пак ще цитирам Зуечето: "Аз никога не съм искал да работя в телевизия. Напротив, аз ненавиждам телевизията, защото телевизията би трябвало да възпитава в някаква степен, а не само да манипулира. Това се оказа едно мое заблуждение, вече след 30 години работа в телевизията мога да го кажа отговорно. Няма как да стане. Има как, разбира се, но това може да стане само с обществена телевизия. В частни телевизии - не, защото там се гонят рейтинги и други цели".

Харесва ли ни или не, това е действителността.

# 382
Тая година са ги избрали от малоумни по - малоумни. Най - противни са ми Реджеп и Теодор и двамата нахални и със самочувствие до небето без покритие. И Чилева беше отрат като характер ама поне може да готви те и това не могат готвачите по закусвалните готвят по - добре от тях.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:47 от iris 40

# 383
  • Испания
  Hell's Kitchen Bulgaria

Галени вълнения 😅

# 384
  • София
И Чилева беше отрат като харакетер ама поне може да готви те и това не могат
Ааа, моля, моля, Чилева беше луда точно по обратния начин - тя се опитваше да помага на всички за всичко, с което и се издънваше. И, да, можеше да готви. А тия мушмули не е ясно могат ли да готвят (малко ми е рано за точна преценка), но със сигурност се грижат само и единствено за себе си.

# 385
Тая Галя и аз се чудя какво се е взела насериозно, сезонна готвачка скара бира...

# 386
  • Испания
На мен ми харесва. Напомня ми за Вартичка.

# 387
Е стига де къде видя бухтичката в тая даскалица? 😁

# 388
  • Испания
Новият участник,

който е пратен в отбора на жените.

# 389
Прилича на Никола. Струва ми се, че това е бъдещият победител. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт