👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Поне е хубавец. 😂

# 391
Никола е по-хубав 😊.Дано ни покрие очакванията,че друга надежда за този сезон няма 😁

# 392
Никола е по-хубав 😊.Дано ни покрие очакванията,че друга надежда за този сезон няма 😁

Налии?

# 393
  • ГО
Мммм, новият бива на пръв поглед. Ха, дано, че няма с кой да плакнем очите. 😍

# 394
  • Велико Търново
В духа на последните постове, да се самоцитирам...
Преди малко даваха инфо за др седмица и показаха един млад и симпатичен левент,сигурно той ще е новото попълнение сред тълпата несретници...
Бе казах ви аз, че ще бъде всеобщия любимец и фаворит. Laughing
Дано надеждите ни се оправдаят!

# 395
Обсъдихте ли, че шепа инфлуенсърки са се снимали като гости на Хелс Китчън? Евгения Джаферович, Константина Живова и Джуджу ( дружката на Гала).

# 396
Ами не знам,но аз познавам една от участничките. Която ми обясни как стоят нещата. Накарали са я да говори против друга участничка и едва ли не да я обижда. Отделно тя се е скарала със Ангелов,но това не е излъчено и ся я изгонили. Не споменавам имена защото няма значение. Но като цяло е изгонена защото не правела шоу.
Ами след като го раьбрах това доста ми падна в очите още повече това,че се опитва да копира Рамзи и крещи като изтърван.... Рамзи си е Рамзи

# 397
  • Велико Търново
И при Рамзи не е нагласено ли?

# 398
Blonddie, става въпрос за една от двете (ако не се лъжа са две) изгонени участнички ли ? Щом казваш, че не е излъчено това, че се е скарала с Ангелов..

# 399
  • Sunshine state
Яко сценарий е, ясна е работата. Това съм го разбрала и приела, ама са вкарат някой, който може да готви като хората, че тия са гОла Вода с малки изключения.

# 400
И при Рамзи не е нагласено ли?
Разбира, че не е. Всичко, което е закупено от неговите продукции е снимано ей така без режисура, сценарий... Рамзи се ядосва и започва да хвърля храна.😂
Само при нас за да ги прекопираме предаванията им пишат даже репликите.
Да се чете като ирония.
Мин. година моя позната бе на снимките.
Между участниците са разпределени роли.
Добрият, лошият, шута, не знаещия,  неможещия и т.н.тн
Също има и реплики и за гостите, които вече не издържат и едва ли не припадат от глад.
И Ангелов също крещи по сценарий.
Иначе е такава душичка.

# 401
  • София
За пореден път се питам, ако може питайте свои познати, които са участвали - защо го правят? Какви очаквания имат?  Защо остават в играта, ако наистина има сценарий и роли, а готварските умения са най-маловажното нещо?

# 402
Наистина ли питаш или реторично?
Водещата сила винаги е една. Казват, финикийците били я измислили.
Даже има от знаците и за тези, които са на масите за да опитат някое и друго от гурметата на Ангелов.
Честита Баба Марта!
ПП щом е наистина. Има и още един стимул.
Друго си е да те изгонят по телевизията.
Вече поне физиономията са ти виждали.
Миналата година не понасях шута Петко, дали така му беше и името.
Успешно бе влязъл в ролята на дебил.
Мне, не е дебил.
Сега е готвач на голям круизен кораб.
Има такива и от предишни сезони, но ще стане много дълго.
А и някои неща не са  и за разправяне.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 08:24 от Билян@

# 403
  • София
наистина питам. След първия сезон много неща са станали ясни. Колко пари може да струва това да отидеш като професионалист и да се окажеш в роля, която или играеш, или те гонят най-позорно, намирайки други причини.

# 404
  • Пловдив
За срам Димитър прилича на бивше мое гадже. Лука - на Ангелов. Ивайло - на Манчев, Цветомир - на Иван от първи сезон.
Все едно и също се повтаря трети сезон и вече е малко досадно. Отделно ясно, че е по сценарий, ама и поведението на Ангелов е малко психо - "аз съм най-великият, аз няма как да се проваля, аз, аз, аз..."

Общи условия

Активация на акаунт