👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Мммм, новият бива на пръв поглед. Ха, дано, че няма с кой да плакнем очите. 😍

Определено си е бонбонче новото попълнение Heart Eyes, но и Михаил си го бива - има много секси глас. Heart Eyes

# 406
  • София
Абе хубаво, че има сценарий ама много еднотипни образи създават вече трети сезон. Не трябва ли да има малко разчупване и разнообразие?

# 407
  • Испания
  Hell's Kitchen Bulgaria

Мартеничките могат и да са вкусни. 🤤 Честит първи март!

# 408
  • Другата България
Шоу по сценарий, това е ясно, с водещ мотив парите и известността.
Толкова участници намериха реализация след участието си, което никак не е малко.
И не мисля, че професионален готвач е бил в ролята на шут, поне от това, което помня аз. Нито Гичето беше такава, нито Пецата, нито Лариса, тази изгонената Маргарита също. Обикновено шутовете са именно такива, любители.

# 409
В един сезон, поне от тия дето съм гледала професионални готвачи са един или двама.
В първият Хари Потър, забравих му името. Дани Спартак е бил помощник готвач към фр. посолство.
Втори сезон имаше един дето е готвил за арабски шейх,  и този със семейния бизнес - механа и кръчма.
Така...изразих се като Димитър Пенев, имената ми убягнаха.
Дано ме разбрахте.
Ако, не, ще ги търся по сайтовете.
Ужас. ( Емотикон. дето се удря по главата)😈
Пп. да допълня Вартичка, бухтичка също е била помощник в някакъв цех сега е сладкар за арменски сладки в Пловдив, само не разбрах нейна ли е пекарната.
Едно име си спомнииих. Иху.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 15:30 от Билян@

# 410
  • Пловдив
Биляна, Хари Потър е Филип от първи сезон. Тихомиров от втория сезон е готвил за арабски шейх. А този със семейния бизнес от втория сезон ли беше?

# 411
  • Испания
Скрит текст:
В един сезон, поне от тия дето съм гледала професионални готвачи са един или двама.
В първият Хари Потър, забравих му името
Скрит текст:
. Дани Спартак е бил помощник готвач към фр. посолство.
Втори сезон имаше един дето е готвил за арабски шейх,  и този със семейния бизнес - механа и кръчма.
Скрит текст:
Така...изразих се като Димитър Пенев, имената ми убягнаха.
Дано ме разбрахте.
Ако, не, ще ги търся по сайтовете.
Ужас. ( Емотикон. дето се удря по главата)😈
Пп. да допълня Вартичка, бухтичка също е била помощник в някакъв цех сега е сладкар за арменски сладки в Пловдив, само не разбрах нейна ли е пекарната.
Едно име си спомнииих. Иху.

Филип

Тихомиров е готвил на яхта на петролен магнат.

А този със семеен бизнес - механа и кръчма - беше Мартин Трухчев от Елена /от първия сезон/.

# 412
Благодаря ви.❤️
Ето, че и с израз на Пената ме разбрахте.🤗
Сега ще играя бабингтон.😂

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 15:49 от Билян@

# 413
  • Sunshine state
Да, еднотипни образи избират и все напомнят на някого от предни сезони. Биваше да разчупят малко.

# 414
А знаете ли Никола от миналия сезон къде е сега, в какво се изявява ?Simple Smile

# 415
  • Испания
А знаете ли Никола от миналия сезон къде е сега, в какво се изявява ?Simple Smile

Шеф в Grape Central и понякога се появява в "На кафе".

# 416
  • София
А победителката Чилева?

# 417
  • Испания
А победителката Чилева?

Заместник-главен готвач в новооткрита петзвездна верига в София.

# 418
Е то кой е останал да работи при шеф Ангелов? Дани Спартак и Светла имат ресторант, който е близо до офиса ми, та често ходим да обядвсме там. Не съм особено впечатлена честно казано..

# 419
  • Испания
Е то кой е останал да работи при шеф Ангелов?

Светлана Йонева и Иван

Общи условия

Активация на акаунт