👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Испания

Hell's Kitchen Bulgaria

Тази вечер по NOVA красавицата Соня ще влезе в кулинарен дуел срещу началната учителка Галя за оставане в състезанието. 📺 👉 Коя подкрепяте вие?

Все ми е тая коя ще си тръгне, само да не направят като в миналия сезон - да се появи трети номиниран и да си замине той. И все пак, предпочитам да си тръгне Соня, защото е много нагла /по сценарий или не, получава ѝ се/, но мисля, че Ангелов ще изгони Галя.

# 556
  • София
Да си ходи Соня. Супер неадекватна е.

# 557
Да си ходи Соня. Супер неадекватна е.
И аз така.
Галя ми е сладка, като мече Бамзи, а и има желание да се учи, предполагам...

# 558
  • софия
Не знам кой набеди Соня за красавица и съблазнителка. Не знам как изобщо е попаднала там. Не че Галя е много свят, но Соня е по-зле.

# 559
  • София
Не знам кой набеди Соня за красавица и съблазнителка. Не знам как изобщо е попаднала там. Не че Галя е много свят, но Соня е по-зле.
Че и за "младото поколение" дори. Поне половината жени изглеждат по-млади от нея.

# 560
На мен и Галя не ми е сладка, простее, а и не може да готви...в общежитието също май пръста си не мърда,...няма да добута дълго и тя...но преди нея да изхвърча Соня!

# 561
  • Другата България
За съжаление в града им е така,няма учители,няма ученици,запада града.Повечето останаха роми,българите избягаха по селата възрастните(като баба ми),а младите в Плевен или чужбина.
Кой град? Откъде е тази Галя?
И кой по ягодите е "набедил" Соня за красавица? Симпатична жена, ама пък красавица...да не говорим, че чух и Гергана да се спряга за такава. Не е сериозно това.
Галя освен че е нагла с поведение, не може и да готви. Соня определено също не може да готви, но може да пърха с мигли. Заради интригата предполагам Ангелов ще остави нея, Галя е скучна. А и е мързелива, поне от това, което виждаме.
Новото попълнение може ли да говори? Аз поне не го чух да каже нищичко снощи, освен "Благодаря, шеф" когато му оцени ястието. Стрес, характер или сценарий? Или и трите?

# 562
Новото попълнение ми прилича да е от другия бряг.
Не че има значение за формата.

# 563
Да се работи с жени, поддаващи се на интриги е също толкова страшно и противно, колкото и с такива, които ги създават. Галя толкова малоумно се върза на Недялка, която я настрои срещу Гергана, че ... 🤢 - никаква собствена мисъл, позиция, усет и ориентация.. Пък и учителка 😱🤪

# 564
  • София
Новото попълнение ми прилича да е от другия бряг.
Не че има значение за формата.
За него не знам, но Реджеп прави едни много пе@@@ски гримаси постоянно. Едно нацупване такова, много кифленско. Сгажда ми се всеки път.

# 565
  • Велико Търново
Аз, пък се чудя каква учителка е Галя. Нито поведение, нито възпитание, нито изказ има
Май нещо за занималня ми се върти в главата, че каза.

Аз също съм по-склонна първо да си тръгва Соня, а след това и Галя. Просто защото не може наведнъж двете. Не че не може, но едва ли ще го напряват.

# 566
  • Испания
Пуснах си първия епизод. Когато Галя представя ястието си заедно с Ивайло, казва, че е начална учителка в с. Гулянци през зимата, а през лятото е готвач в Царево

Същото инфо тук.

# 567
  • Другата България
Сега се сетих и за Румяна. Абсолютно безличен участник, давана най-много два пъти досега, снощи беше и болна, а във втората част на предаването незабележима отново.
Няма да се изненадам, ако е следващата отпаднала, поради каквато и да е причина, а двете номинирани да ги оставят за сеир. Какъвто правят.
Снощи дори аз, дето хич не съм по готвенето като видях изгорялото...нещо /патешко ли беше?/ на Соня изпаднах в потрес. И бях сигурна, че Ангелов ще каже нещо подходящо за целта, "че е от концлагера" си беше точно там, в целта.
Joy Гулянци е град, в Плевенска област. То силно казано град, едно малко градче от селски тип, има и много ромско население там. С едно училище, и контингентът е ясен.
Малеее, била на 28 години. Мислех, че е на поне 35.
Благодаря.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 23:33 от Merri_An

# 568
На мен Руми ми е симпатична, гледа като зайче и направи чудесна погача!

# 569
Да от гр.Гулянци е Галя.
Иначе за Соня и на мен ми е страшно надута и въздух под налягане.Предполагам обаче че ще саботират Галя.Абе не може ли и двете да си ходят малко да се успокоят нещата. Ако вземат и Полина и Михаела ще е супер.Пълна трагедия са жените тази година.

Общи условия

Активация на акаунт