🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 169
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Страхотен Димитър.Тъкмо го догледах.Прекрасно младо момче с акъл и талант,силно се надявам да спечели.Единствената заслужена златна престилка.

# 481
  • София
И в миналия сезон имаш един висок (забравих му името), който правеше разни оригинални рецепти и даже май спечели второто място. Като, че ли ги избират по някакви определени типажи.

# 482
  • тук и там
Благодаря много на Mari_Mar за линка.Имам проблем със доставчика на онлайн телевизия от няколко дни и не можах да го гледам снощи ,но благодарение на нея -изгледах епизода със голямо удоволствие.

Напълно заслужена златна престилка според мен даде шеф Токев. Браво на Димитър!

# 483
Ехаа, фантастично представяне на Димитър и е само на 20 години , страшно впечатляващо!

С дребни изключения всички ми харесаха ,нямам търпение да започва същинската част вече.

# 484
  • Варна
Аз съм изключително впечатлена от това момче Димитър, само на 20 години, а какъв интелект, изказ, поведение, майсторство, талант. Браво.

# 485
  • София
И аз много харесах Димитър, но е много млад и има голяма вероятност да не е толкова перфектен с месото или другите храни. Няма значение, де, и да не е, ще се научи, има талант. Пожелавам му успех!

# 486
На Токев престилката сякаш има най-сериозна тежест, оставиха я за накрая, като кулминация. Близките кадри как си потърква ръцете и се усмихва доволно, много добър финал, хареса ми, а и той очевидно има афинитет към модерната кухня и търсеше точно това (както Роу към здравословната и Михалчев към азиатската) Grinning
Раздадоха набързо три престилки, за еленско филе, нещо като суши ама пак много претупано, хич не разбрах подробности, а се акцентираше на парашутисти като тази Теодора със скумрията, дето е ясно, че няма да избута много много. Ясно е то, шоу да става. Хайде да готвят вече! Да видим кой какво може.

# 487
Според мен Роу трябваше да даде златната престилка на онова момче от снощи (не му помня името) със здравословното хранене, дето мислиха еднакво Grinning

# 488
  • София
На мен Теодора ми прилича на смесица между Катерина от миналата година, която все спореше с шефовете, че те са в грешка и Йорданка от 2018 г. като маниери. Мисля, че не може да готви.

# 489
  • тук и там
Аз пък мисля че Теодора е със фалшиво самочувствие. Притеснена ми се стори,май ми се видя и че и треперят ръцете -но бързо отместиха кадъра.Превзета е иначе,ама не може да готви явно.Та преигра доста със тази демонстрация на самочувствие  според мен.
Ромио и той плямпа глупости по-скоро от притеснение.Всички са си мислили какво би станало ако те спечелят Мастър шеф, но поне им стига акъла да не  плямпат за това.

# 490
  • Мюнхен
И аз много харесах Димитър, но е много млад и има голяма вероятност да не е толкова перфектен с месото или другите храни. Няма значение, де, и да не е, ще се научи, има талант. Пожелавам му успех!

Niya, оказа се, че това момче го познавам косвено, прави dry-aged рибай стек, откакто е на 15. В една компания е с хора от класа ми в гимназията и от доста време е навлязъл дълбоко в гурме кухнята. Ще го следя с огромен кеф, според мен вече си имаме Master Chef.

# 491
  • София
Ехаа, радвам се да прочета това, гледа ми се точно такъв състезател.

# 492
Чакам се нетърпение вече същинската част на състезанието. Мисля,че подборът е интересен и добър /с някои изключения, разбира се/. Много ми хареса Димитър снощи - и като поведение, възпитание, визия, отношение към храната. Дай Боже, повече такива млади хора.

# 493
И аз съм доволна от снощния епизод. Токев най-удачно даде златната престилка. Браво на него!
С нетърпение чакам довечера да гледам какво ще (ги) правят Wink
Сега по колко човека ще елиминират на епизод, помните ли?

# 494
Аз бройката още не мога да им оправя. Колко престилки раздадоха?Мисля са към 24 в момента,а трябва да ги редуцират до 16,значи доста народ ще отпадне. И без друго доста незаслужили има,въобще не знам за какво им дадоха престилките.Като онази с мъфините,мис нам си коя година и бабата с носията,която за мен пуснаха само от уважение.

Общи условия

Активация на акаунт