🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

  • 36 162
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Десислава /графичен дизайнер, Ст. Загора/ - хубав хляб прави или поне това, което показа във видеото.

Скрит текст:

Михалчев: "Кое е за мен? Аз съм най-малък, значи за мен е най-голямото."

Ромео /заварчик, Ст. Загора/ - с какъв замах плейтваше! Той и на парите намерил място.

Скрит текст:

Богдан /икономист, Русе/Брюксел/ - жена му му подарила барбекю, той на нея - пръстен.



Георги /писател, Сливен/ - като чуя мъфини, ми става лошо вече. Писател, спортист, кулинар - специалист по всичко. Не ми харесва.

Скрит текст:

Пак ще напиша, че се надявам догодина да не се явяват участници, които целенасочено свирят на струната на Силвена.

Теодора /управител на ресторант, София/ - много неприятна личност от първата минута на появяването. Тоалети била си подготвила! И какво беше японската майонеза? Онова изцвъканото върху домата ли? А и не знае каква риба е скумрията. За какъв дявол я пуснаха? Надявам се, че за да е от групата на отпадналите днес. Не бяха физиономии, не беше пулене...

Скрит текст:

Ивайло /копирайтър, Кърджали/ - за първи път чувам за таратор с бульона от костите на лаврак. По-скоро е сос, доколкото видях в чинията. Много интересно изглеждаше. Възпитан и симпатичен мъж.

Скрит текст:

Венислава /хотелски администратор, Кюстендил/ - гледала била всички сезони и била най-големият фен на предаването. Предполагам, че почти всички от нас са гледали всичко. Не харесвам подобни лигавщини.

Скрит текст:

Димитър /студент, Пловдив/ - прекрасен младеж. Удоволствие е човек да го гледа и слуша. Ето за такива хора е форматът. Господ му дал, дал, дал от всичко. Останалите участници сега изглеждат просто като пълнеж. Напълно заслужена златна престилка.



Фантастично! Токев като хвана престилката и на мен ми потекоха сълзите. Стискам му палци да спечели!

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 17:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 496
  • Мнения: 20 887
За Силвена и струната ѝ съм съгласна. Този момък със суровата пълнена чушка и зеленчуковите мъфини направо не знам как го пуснаха, Михалчев ли даде другото да

# 497
  • Варна
  • Мнения: 1 688
Smileys, както винаги много точни коментари. Hands Clap Въобще да ви чета е част от удоволствието ми по следенето и  на този сезон.
И аз съм възхитена от Димитър като всички вас, точно вече се бях разсеяла към края на предаването и когато го видях, се заслушах, а реакцията на шеф Токев ме накара да настръхна, как затвори очи, насладата се разля по лицето му, което рядко показва емоция(но това си е част от очарованието му за мен). С такова нетърпение и любопитство чаках да видя на кого би дал златната си престилка. Беше незабравим момент, реакциите на всички ме накараха да плача, журито се развълнува много също според мен, няколко пъти си пусках записа. Толкова позитивно, скромно(но и със здравословна доза самочувствие)  талантливо момче, въобще една личност за пример, която впечатлява не само с кулинарни умения! Такъв оптимизъм ме заля да видя какви младежи растат в България! Наистина останалите участници изглеждат засега като пълнеж до него, но има и доста интересни кандидати, които се надявам да поддържат достойно ниво и да се развиват. Толкова да ги харесвам всички от журито, с уважение се отнасят един към друг и добре се допълват, най-вече харесвам, че са емоционални и истински, макар и форматът да е такъв, че това не бива да излиза на преден план. Но в моментите като този с Димитър, аз виждам човешкото им лице. Силвена само дано си подобри изказа, отнема от "тежестта ѝ", макар че има своя забавен момент.  То не са потентни продукти, изкуствена интелигенция. Simple Smile Диалектът в комбинация с акцента са пълен колорит, но в интервюта не го отчита като минус, явно няма да работи над това.

# 498
  • Мнения: 14 806
А някой разбра ли как точно се прави това, което направи момчето? Сладолед, портокалови сфери, рошав шоколад, ала-бала...
Рецептичка нещо? Или поне идея някаква?

# 499
  • Мнения: 15 421
Георги/писателят веган/ с така погнуса гледа дробчетата, с такова нежелание подходи само защото е месо, че е го виждам ако продължи как ще е.

# 500
  • Мнения: 12 736
Защо някои са на балкона.
Има една, Ана пише на престилката, смееше се ужасно.

# 501
  • Мнения: 20 887
Миската има много неприятен смях.
Вегетарианеца отсега ме дразни с това мрънкане като някоя мацка - о аз това не пипам, о аз това не ям....

# 502
  • София
  • Мнения: 15 828
Защо някои са на балкона.
Има една, Ана пише на престилката, смееше се ужасно.
Разделиха ги на групи и на  готвачи .На всеки от журито по няколко души, ще готвят с продукти дадени от него.

# 503
  • Варна
  • Мнения: 3 179
"Като си гледам чинията"
Тая пък какво си хареса на чинията-тя толкова грозна😩

# 504
  • Мнения: 12 379
Тази, която извади клечката, която уж била от сина й, да опушва - много нагласено! Да не говорим, че така не се опушва! Но сякаш е тъп сценарий..

Вегетарианецът да си ходи! Севда също беше дразнеща, но като цяло не е мрънкала толкова..

# 505
  • Варна
  • Мнения: 3 179
Тоя вегетарианец много дразнещ. Тръгнал говач да става, а месо не може да пипне!

# 506
  • София
  • Мнения: 6 603
Вегетарианецът няма място там. Да не си е мислел, че ще готви само вегетариански ястия?!

И онази с очилата ме дразни, голямо смаочувствие, голямо нещо. Аз като й гледам чинията и хич не ме привлича да опитам.

Неда и тя ми се струва не за там.

# 507
  • Мнения: 4 706
Само скумрията да не продължи, но мисля, че ще ...
Как не й отива златната престилка на канадката... 

Интересна задачка, странно е, че повечето започнаха да пържат дробчетата... това е Мастър шеф хелоууу

# 508
  • Мнения: 15 421
Дробчетата май ги затрудни ха. Никоя чиния не ме впечатли... визуално. Журито за сега  няма УАУ
Скумрията продължава обаче

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 21:43 от djoleva

# 509
  • addicted
  • Мнения: 1 118
Във втората група има доста симпатични участници, за разлика от предишната, където 90 процента бяха супер дразнещи.
Много жалко, че толкова от тях ще отпаднат.

Общи условия

Активация на акаунт