Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?
,
Честито bobolin, Рози и Pepper, да са ви живи и здрави рожбите, и да ви носят мн. Щастие.
отсега нататък мъжа ти да се възстанови мн. бързо и да чакате с нетърпение малката си рожба щастливи и спокойни. Бъди спокойна вс. Ще се нареди, малко, по малко. Благодаря за инфото,
че и аз почнах лека полека да се шашкам от някой от тези признаци. 
Иначе няма да се къпя в басейна, само ще си топя крачетата и ще стоя на мокрия бар на сокче.
как беше първия път с мамите дето ги боли и мамите дето обичат да викат( с извинение, имаше и чисто актьорски изпълнения). Ами множко ми се виждат тия пари, ама поне ще му кажа на мъжа как стоят нещата да си помисли предварително.
Накарай ги да се почувстват неудобно по някакъв начин и току виж се преместят при свекърва ти.А за раждането ,поискай някакво друго обезболяващо,трябва да има алтернативен вариант.И успех!
МИсля да сготвя по-късно( ако ми дойде музата) и да обърна малко внимание на къщата,4е не ми се ще мъжа ми да "обива номер" с 4истенето.Относно кварталните сбирки- аз отдавна исках да си пшравим такива,но- така и не бяхме от най-активните за срещи по време на бременността.Дано с беб4етата успеем да се организираме 
и да си гушкаш бебенцето скоро