Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?
а и тъй като аз си ги ших, поне спестихме парички за шев
[/color]

Е, казаха ако ми изтекат водите по-рано отивам и - секцио по спешност. Дано не се налага!
Мислех, че ще ме подмине, а общо взето за ден-два се случи всичко! Омазвам се като прасе, много е неприятно в тази жега - а резултат никакъв!
Тази гъба и мен ме заинтригува.
, но ще си намериш заместник сигурно!

Аз пък от няколко години (след пубертета) имам досаден проблем с акне по лицето и няма оправяне. Сега с бременността ми от време на време затихва, не още не е изчезнало напълно. И аз съм пробвала различни препарати и процедури (без лазер), още повече че съм имала много добри възможности - по образование съм технолог по парфюмерия и козметика и повече от 4 години години съм маркетинг мениджър на водеща БГ козметична компания. Така че, мила, винаги има изключения от общия случай