Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "синдром на вена кава"?
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "синдром на вена кава"?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно тютюнопушенето?
-
Какви са алтернативите за обезболяване при раждане, ако не е налична епидурална упойка?
-
Защо коремът на бременната жена може да се спусне надолу преди раждането?
-
Какво представлява „Училището за бъдещи родители“ и какви теми се обсъждат там?
.Ние сме добре папкаме,спинкаме само днеска една испанка го уро4аса
,аз много не вярвах ама сега повярвах.Добре 4е маика го оправи на барзо и спа цял ден
.Това е мами лека ве4ер а на мамите които трагват да раждат леко раждане
.

. Ужас направо не се издържа, голям задух е.
,ходих за запис на тоновете и всичко е ок .После ходих да се срешна с една позната акушерка в родилното и тя каза да отида в събота през деня или в неделя вечер ,че била на работа тогава и ще ме приемат .Нали вече се води че преносвам и затова трябвало да ме наблюдават
Понеже сме в тази квартира от скоро, си мислехме че наличния проточен бойлер работи, ама - цък
Наложи се вчера да купим бързовар за 17лв, вместо да взема нещо потребно за бебето. Ядосах се и на свекърва ми, че не е измила хубаво чиниите с тази студена вода, а тя милата така се старае за всичко. Мъжа ми го викат вече два дена в офиса, въпреки че е в болнични.
Добре, че майка ми дойде днес, та ми е малко по-спокойно и за морална подкрепа

И като се шашнах..........
На вси4кото отгоре бебка не е помръдвала от снощи( или поне не съм я усещала),а обикновено с отварянето на о4ите ме побутва.И аз пак- шаш и паника.Добре 4е милото направи няколко движения след малко 4е да успокои побърканата си майка 

. Но .... какво да се прави - когато тогава. Само бебоците да са здравички а ние толкова сме търпяли , още малко ще изтърпим.