🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 3)

• 48 943
  • 1 059
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък още не съм ял сурова торта да видя какво представлява.
Повечето не са вкусни според мен, но в Zoyа имат много добри предложения.

# 646
.Та,това не са истински татуировки,блуза е.И аз първо си помислих,че много се е ошарил,ама синът ми вика, не е и се загледах в китките-виждат се къде свършват ръкавите,само че е много тънка явно материята,за да не се забелязва.Виждала съм и други мъже с такива.

Добре, че блуза с космИ не си е облякъл. Joy

# 647
  • Испания

Добре, че блуза с космИ не си е облякъл. Joy

Нали? И аз това си помислих.

Скрит текст:

Винаги може и да е по-зле.

# 648
Не успявам да отворя линка на компютър и снимката на кадъра е от телефон, съответно неясна. Ако някой го отвори чисто изображението и достатъчно голямо, на 40-та минута е
Скрит текст:
Не, че не може да е блуза, но и татусите ръкав се правят с такъв рязък контур за завършек. Не виждам ръб от вътрешната страна, за да съм сигурна, че е блуза.

# 649
Ох,от вчера все ще пиша за татусите на Тошко и се отплесвам с вашите коментари....😁.Та,това не са истински татуировки,блуза е.И аз първо си помислих,че много се е ошарил,ама синът ми вика, не е и се загледах в китките-виждат се къде свършват ръкавите,само че е много тънка явно материята,за да не се забелязва.Виждала съм и други мъже с такива.

Все с тая блуза ли да ходи, джанъм? https://www.facebook.com/%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80-%D0%A1%D … 1744797592412217/

# 650
  • Испания
Не е блуза. На ръката му пише Катерина. Така се казва дъщеря му.

# 651
Пепа дали ще сготви месо за гостите си?

# 652
В сравнение с компанията от миналата седмица, тази е направо приятна. Е, като изключим неадекватния Тоше.
Не знам какво му се радват толкова на този индивид в разните му там шоА, но винаги ми е било трудно да доловя някаква членоразделна реч от него. Не знам перманентно прецицАл ли е или е нещо хм...ритардед, но ми е трудно да му следя мисълта.
Стоян Михалев скоро го слушах по БГ радио и се чудех как може да изпълнява тези прекрасни песни с този гъгнив глас. Но бях забравила, колко ми е неприятен визуално. За жалост старостта не му е придала чар. Абе..види се, не съм му гореща фенка. Но бих опитала свинското с кокоса. Останалите му блюда напълно забравих какви бяха.
На Ганиту гаджиту ми хареса на мен. Чак се зачудих как се е полъгал, горкичкият. Менюто им беше твърде чесново. А тиквата някак от самосебе си се разбираше при такава домакиня. Странна как рецитира като първолак тази женичка. Ма какво ли се чудя, тя Гала 50 години в ефир ката ден не се научи да звучи естествено и искрено, аз очаквам мис Силикон да ми е натурална.
Гергана Стоянова ми е много симпатична. Вечерята не беше чак Уау, но пък приготовленията бяха интересни, а обстановката приятна.

Пепето силно ми прилича на една позната, че са и адашки. Засега се държи съвсем прилично и приятно. Само от влогърстването е свикнала много да ръкомаха. Апропо, радвам се, че се е отървала от този гнусен датчанин, който развяваше като свой съпруг. Млада е, животът е пред нея. Ще я гледам с интерес след малко.

# 653
Мерси за снимката, Смайли! Сигурна бях, че добре видях снощи, че са татуси.

# 654
  • Испания
След Азис и Тодор Славков се татуира

Брадърът Тодор Славков си изрисува ръцете при татуиста на Азис – Цеко Кожата.

http://www.bliasak.bg/a/sled-azis-i-todor-slavkov-se-tatuira

Статията е от 2011 година.

calabaza, няма защо.

# 655
Вчера четох коментар някъде, че Джугани прилича на кукер в главата с тази вдигната коса.

Ми, точно така си е. Laughing

# 656
  • Испания
За мен е много неприятно това нещо, наречено Антоанета.

# 657
Аз пък още не съм ял сурова торта да видя какво представлява.
Повечето не са вкусни според мен, но в Zoyа имат много добри предложения.

Пробвай и на Ананда, имат голямо разнообразие и на мен лично са ми по-вкусни.

# 658
  • София
Голяма лигла е тази.

# 659
Ужас, как се вари боб, нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт