🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 3)

• 48 869
  • 1 059
  •   1
Отговори
# 780
Аз пък я помня така:
Скрит текст:

Махни лещите и червилото и си е супер.

# 781
  • Sofia
Трябваше баба Дони да е в тази петорка..нали се мисли за извънбрачна дъщеря на бай Тошо .

# 782
За мен тази снимка на Гани-то, която се върти из нета е просто лош кадър в определен момент - всички имаме такива кадри. Друг въпрос е, че такива снимки си ги скриваме, а тази що така е оставена идея нямам. А и друго - все съм си мислела, че това на снимката въобще не е Джулиана, а просто е набедена, че е тя Grinning.

# 783
Трябваше баба Дони да е в тази петорка..нали се мисли за извънбрачна дъщеря на бай Тошо .
И тази яко е изплискала...

# 784
Аз пък я помня така:
Скрит текст:

и веждите, и това и онова...
Тя и сега като махнеш 100 неща, ще е хубава. Именно затова и' се подигравам, защото цялата е цигания и кич. На човек, който просто природата не го е надарила с красота и по никакъв начин не е виновен за визията си, няма да тръгна да се смея. Гани се прави на чучело, отделно се изкарва миличка и хрисима, а е една топла злоба

# 785

Супееер идея, жалко, че сценаристите не четат тук. И тутакси Тошко щеше да се сдобие с леля и нямаше да има нужда да го мислим, че е толкова самотен и неразбран.

# 786
Аз пък я помня така:
Скрит текст:

Ти пък изкопа най-грозната и снимка хваната зле от камерата - всеки има такива.

Тази Антоанет все повече ми опротивява - много и е червив езикът - голяма проклетница скрита зад перманентна уж свежарска усмивка. Даже Тошко, когото непрекъснато хапе, ми е по-симпатичен. Меркантилна кучка - продава си личния живот за пари. За мен това си е вид проституция

# 787
ахахах всъщност исках да си напиша "топка". Гледайте от бързане какви бисери се раждат Grinning топла злоба Heart Еми ходи и', кво

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 14:14 от VanillaPumpkin

# 788
Че не е първа красива Джулка не е. И пета не е... Но това което си е причинила доброволно е пълна гротеска. И мисля е почнала от много малка, на снимката от дипломата носът не е в оригинал. Изглежда като извадена от 90тарски чалджа клип, а е по-голяма от мен 1-2 години. Бяха минали модите на тия червеисти вежди и устни очертани с тъмен молив, даже вафлите все по-рядко се правеха.

# 789
И до днес има жени, които си ходят с такива вежди и очертани с тъмен молив устни и светло червило. Не разбирам... Някои хора просто спират във времето и застиват там завинаги. Даже не помня кога се е ходило с така очертани усти. Аз никога не съм носила такова нещо. Но пък веждите си съм ги докарвала до чертички и още не мога да повярвам, че съм си причинявала това...

# 790
# 791
Аз пък я помня така:
Скрит текст:

и веждите, и това и онова...

Да, де, ама тия неща могат да се измият, новите зоста трудно ще се махнат и не без последствия, това имах предвид.

# 792
  • София
Ха, Джасте, мислех, че съм по-голяма от теб поне с 5 години, а май ти си ми кака?! Simple Smile Аз тамАн станах пионерче, и се разпадна работата.

Гергана подари нещо като запалка, химикалка? - но защо се е получило разтъжващо, не знам...

Всъщност, Пепето вегетарианката яде ли си тиквЕто с каймата?

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 13:52 от лято!

# 793

За съжаление, с годините предаването стана доста по-малко готварско и доста повече риалити. И за да отчетем нещо положително, тази седмица (не съм гледала анонса на Тодор) всички посрещат вкъщи.

Грета-Антоанета НЕ ги посрещна, където живее. Това е къщата на родителите ѝ, тя живее другаде. Който е гледал и ютюбърските ѝ изяви, знае какво лъжливо овчарче е...то са едни сценарии, едни намислици 😂
Но браво на татко ѝ, спаси излагацията. Тикви донесе, хорце тропна, сигурно е помагал и в кухнята, че тая питка и баница не стана ясно откъде се взеха...

# 794
  • Sofia
Не яде от тиквата,яде от тиквената паста.Петата пълнена тиква баща и си я поръча за него.

Общи условия

Активация на акаунт