Таз година високосна, нека да е бебеносна! - Бебеправене 368

• 27 742
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Джулиана, нищо ти няма ще видиш. Лошите работи не болят , така ми е казвала мамоложката. Може някаква кистичка да е станала от хормоните или увеличен лимфен възел. Ако те болят гърдите преди Ц., пробвай МВИ, мен само това ме спасява.
И да пишеш после какво е станало нали Heart

# 511
  • София
Джулка - нищо ти няма - нещо временно е,сигурна съм -  след цикъла ще остане само като спомен...  прегръдки

# 512
Джули и аз мисля, че е нещо хормонално. Споко. Ще пишеш после де, чакаме.
Сиси ти не чакаше ли на 27-28ми нещо съм запомнила такова!? Аз някои дни не мога да чета плътно затова сори ако съм изпуснала, просто си мислех как ще е хубаво някой + тест да видим скоро и получих факс за тебе.

# 513
Джулии, с теб сме! И аз мисля, че всичко е наред, чакаме да пишеш! ❤️

Аз не пиша много, но си ви следя дами. 😊

Утре слетобед съм на гинеколог, да видим какво ще става, нетърпелива съм вече 😁

# 514
  • София/Севлиево
Джули,всичко ще е наред!
Теди,успех на прегледа утре!
Ния,няма страшно .Хистероскопията е рутинно изследване.И аз си направих през 2018 след неуспешния трансфер и отлагането на няколко след това.Оказа се,че имам сраствания вследствие на двата мисед-а от 2016-та.Отстраниха ги без упойка,не ме боля много.Март миналата година ходих пак,но този път всичко бе наред.

# 515
Джулка разбира се че сме с теб, преглеждай го по-бързо да не го мислиш, ама няма да е проблем ще видиш.
Арвенка, пиши какво е казал док. Ако имаш нужда от почивка дай си я.
Полито на мен ми е се случвало да ми закъснее 2 седмици при стрес, направи си кръвния да си изключила бременност и давай по плана.
WildBoysMom радвам се че писа Flowers Cherry Blossom и за момчето ти за пример.

Аз съм ОК момичета, на психиката ми дойде малко в повече, ама съм ОК.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 17:01 от Одри

# 516
Върнах се, добре съм, благодаря на Господ!!! Направо щях да се разплача по време на ехографа, толкова се бях параноясала. И много боля, не знам какво се е вселило в мен. Каза, че мускулите или там каквото е, са ми много стегнати и леки подути, и се дължало на хормонални аномалии. Каза, че затова се усещат топчета, но реално не било това. Трябвало да си слагам лед и да пия обезболяващи. Вие прадставяте ли си? Всичко това за едни болящи ц1ци! Хубаво било да се ходи профилактино на година-две, което аз не го знаех и за сефте го чух. Вие ходите ли?
Освен това ми направи комплимент- като и казах, че минавам през фертилити тритмънт, тя се изуми и ме попита- какъв фертилити тритмънт на 20 години! Много си млада, за да имаш такива проблеми Laughing При което, аз и припомних, че съм на 34 Много мила жена!
Благодаря ви, че ви има. Не знам какво бих правила без вас и тази тема. Наистина не мога да се сетя какво е било преди това! Обичам ви всичките, макар и виртуално Blue Heart

Одри, гушкам те. И ти си във филмите...

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 18:32 от Анонимен

# 517
Браво, Джулка. Знаех си.
Да, хубаво е и трябва да се проверяваме всяка година, но аз не го правя. Специалистите съветват всяка година да го правим, ама...Безхаберници.

# 518
Супер новини, Джулка, тази вечер имаме повод да се почерпим за твое здраве.
Дано другата седмица по това време и аз имам добри новини от ЯМР.
Наистина е хубаво да се ходи профилактично на преглед, а преди ин витро е почти задължително, но и аз не съм ходила Anguished

# 519
Аз започнах след като приключих с кърменето. Но не ренген, ехограф. Сега 1г по късно пак имам час.
Знаех си Джулс! Душа, отпусни се! Тялом и духом...

# 520
Марианка, на тебе само това ти липсва да изследваш сега. Особено ние, които минаваме през 1000900 изследвания и Рейвчето с нас. Айде, няма нужда. Никога нямаше да се сетя да ида, ако не ме беше заболяло и не бях набарала това подобие на бучка. Ама ей на, патилото учи. И само да спомена. Гледа ми само болящата гърда, щото за другата се плаща отгоре. Т.е, само едната гърда ми мина преглед за 175 паунда.

Ив, на рентген защо?

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 18:44 от Анонимен

# 521
  • София
И аз знам, че след 30 трябва да се правят прегледи всяка година, а по-нататък даже два пъти годишно.
Аз лично никога не съм ходила на мамолог. No Mouth

Много хубаво, че всичко е
наред. Flowers Bouquet
Отдъхни си и пийни едно винце тая
вечер /или там каквото обичаш/. Kissing Face

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 19:12 от rave

# 522
Wine GlassТая вечер със сигурнист ще си сипя една капачка червено винце.

# 523
  • Варна
Джулка, много, много се радвам!!!  Отдъхни, радвай се, хубавите неща предстоят!
Одри, звънях пак днес, за сега не било нужно веднага да започвам следващ антибиотик. На прегледа може би ще преценят, като отида за контролен.
Чета, че това нещо се лекува дори с комбинация от венозни антибиотици. Много силно се моля, сърцето и душата ми копнеят за следваща бременност...

# 524
Джули, както ти казах, стягай сА! И почвай да ходиш 😂😂
От 24-годишна ходя всяка година на мамолог(ехограф), цитонамазка, колпоскопия, мб, очен преглед, ехография на коремни органи, ЕКГ, кръв + урина, невролог, зъболекар.
Добре , че ми ги покрива здравното и е безплатно ама профилактиката е ключова! 😂

Общи условия

Активация на акаунт