Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Авис Медика Плевен - бременност и раждане

 • 1 543
 • 20
 •   1
Отговори
 • Мнения: 109
Здравейте,

Пускам тази тема, защото видях, че във старите е писано за последно преди няколко години.
Бременна съм в 11 г.с. и съм решила да се следя и раждам в Авис Медика Плевен.
Ще се радвам на актуални мнения  за Авис Медика, от мами минали по този път - отношение, престой, цена за нормално раждане, при кой АГ сте се следили и т.н.

Предварително благодаря на включилите се

# 1
 • Мнения: 359
Здравей, аз се следях при др.Богданова и тя ме изражда. Останах много доволна от нея и общо взето от всички в болницата. Чувствах се много добре при престоя до изписването. Стаите чисти и топли, добре изглеждащи, храната беше вкусна. Помагаха ми за бебчето и ме учеха. Акушерките бяха чудесни и много добрички. Само хубави неща мога да кажа. Родих 2017г.и тогава за нормално раждане платих 1080лв,но сега не знам дали не са вдигнали цените. Лека бременност и леко раждане ви желая. Към добро място сте се насочили.

# 2
 • Мнения: 109
Здравей, аз се следях при др.Богданова и тя ме изражда. Останах много доволна от нея и общо взето от всички в болницата. Чувствах се много добре при престоя до изписването. Стаите чисти и топли, добре изглеждащи, храната беше вкусна. Помагаха ми за бебчето и ме учеха. Акушерките бяха чудесни и много добрички. Само хубави неща мога да кажа. Родих 2017г.и тогава за нормално раждане платих 1080лв,но сега не знам дали не са вдигнали цените. Лека бременност и леко раждане ви желая. Към добро място сте се насочили.

Благодаря много за информацията.

# 3
 • Мнения: 272
Не препоръчвам доктор Славов за женска консултация - сериозни пропуски и неглижиране на проблем.

# 4
 • Мнения: 109
Аз съм решила да се следя при д-р Наталия Цвик.
За Славов съм чувала и от други места , че не е добър избор.

# 5
 • Мнения: 359
Аз съм решила да се следя при д-р Наталия Цвик.
За Славов съм чувала и от други места , че не е добър избор.
Аз от Цвик не съм доволна. Имам 2 спонтанни аборта, отивам на преглед при нея с кървене и въпреки това ме бъркаше ужасно. За жалост не съм знаела, какви може да са последиците от това и не съм я спирала. Богданова никога, за нищо на света не ме е бъркала и само първия преглед беше с вагинален ехограф, всички останали с коремен

# 6
 • Мнения: 547
Не препоръчвам доктор Славов за женска консултация - сериозни пропуски и неглижиране на проблем.Благодарение на Славов имам мъртвородено дете, седмица преди да вляза в 9ти месец. При него се следих и бременността ми,според него, беше безпроблемна, а накрая...
Янкулов също не става. Без да влизам в подробности, отидох да ме прегледат ,защото от 2 дни не усещах бебето, а той, заедно с дежурната акушерка, не знаеха какво става и живо ли е или не е. Накрая ме изпратиха с думите "Ми то май има нек'ав пулс, ама е слаб, не съм сигурен, и ако го извадим тука - ще умре, 'щото нямаме реанимация и не можем да направим нищо. Иди във Втора база, там имат реанимация. Ако там ти кажат, чее е мъртво ела утре в 8 и ще го извадим." Не знаеха какво става и въпреки това ме пуснаха да си тръгна. Сама. Не с линейка, както трябва да е. Не ми направиха никакви изследвания, които да покажат как ми е кръвта, а тя можеше да е натровена.. Във Втора база ме приеха по спешност, на момента. Родих там, 25 часа по-късно, след като ми предизвикаха раждането. Няма нищо общо с това, което бях чувала. Всички бяха много добри и усмихнати. Всичко, навсякъде беше чисто и с цигани нямаш контакти. Апаратурата им е по-добра, реанимация имат, лекарите им по-добри, изобщо толкова ме е яд на мен си, че отидох в тази глупава "болница" да се следя.... Не бих повторила!!!

# 7
 • Мнения: 5
Здравейте момичета,
аз също съм в 11 г.с и ходих за първи преглед при д-р Славов,нямам никакви впечатления освен,че прегледите са много бързи .Видях темата и написаните негативи спрямо него, ако още някой има мнение за него,моля да пише,за да знам дали да сменя доктора.Благодаря ви

# 8
 • Мнения: 547
Пухче, аз да ти кажа нито едно негативно мнение не бях чувала за него. Все чувах, от всеки, с когото разговарях по темата, че е най-добрия лекар, при когото мога да отида. След като се случи това нещо, толкова негативи чух и за толкова много негови гафове разбрах, че не знам защо и как практикува още това същество. Няма как да го нарека лекар, още по-малко човек! Моите прегледи също бяха много бързи. Най-много 15 минути - Феталната морфология. Даже не знам дали бяха и толкова. Март месец, не знам точно коя седмица съм била, но е било над 20та г.с., прегледа ми беше следния - влизам и се поздравяваме. Сядам на стола срещу него и той ме пита как съм, отговарям добре, чувствам ли бебето нормално, пита ме, казвам - да, и той - не е по-активно или по-малко активно и аз казах не, нормално, както е било и тва беше целия преглед, няма видеозон няма нищо. Даде бележката да си платя прегледа и айде чао.
Моят съвет е да бягаш далеч от Авис Медика, не само от него. Най-малкото - ако нещо, недай си Боже, стане с бебето при раждането и се наложи да го реанимират, ги транспортират във Втора база, защото, както вече казах, нямат реанимация. Ако оцелее, оцелее. А първите минути, както всички знаем, са най-важно, особено при тези крехки човечета. Другото, което е, лекарите там са броячна машина за пари. Не ги интересува особено какво става. 10 месеца минаха от случилото ми се, 1 път не се е поинтересувал какво става с мен. Дори мъжа ми, в деня на раждането, като отиде да ми вземе документите от следенето на бременността, за да ги даде на лекарите във Втора база, нищо не го бяха питали или казали. Само, че знаят какво е станало и това е. Аз бях много против държавната болница, но ако имаше на мен кой да ми каже тогава тези неща, нямаше да се замисля!!!  Ако имаш колебания относно хигиена или нещо друго, забрави ги. Лежала съм и в Ависа, за задържане, няма разлизка от стаята там и тази във Втора база. Разликата беше единствено в храната, но все пак никой от нас не отива там на хотел и в крайна сметка другото е много по-важно, от това, че три дни ще ядеш кофти храна.
Успех ти желая и здраво бебе на финала!

# 9
 • Мнения: 359
Sweety, съжалявам за това, което ти се е случило. Наистина, голям недостатък е, че нямат реанимация. Аз от Богданова съм страшно доволна. Всеки месец, без пропуск ме гледаше обстойно на ехограф. В 8 месец забеляза, че бебчето изостава, заради стесняване на пъпната връв. Веднага взе мерки и ми изписа лекарства. От началото на 9-ти месец, ходех 2 пъти седмично на тонове, съобразени с нейния график, за да ги види веднага. А да не говорим, че като отидох да ражда, тя тъкмо и свършване смяната и беше тръгнала да си ходи, тогава като ме прегледа, др. Бързашки беше също на прегледа и и каза да си върви да почива, че в близките няколко часа няма да родя, тогава тя му каза"А, не, тя е моя пациентка, оставам". Раждането също мина, много добре и бързо. Вдъхваше ми огромен кураж и спокойствие. След като родих, мъжа ми ми каза, как е излязла от родилното и като го е видяла, го е запрегръщала и е почнала да му честити. Страхотен човек е Богданова, това са най-точните думи

# 10
 • Мнения: 547
И Славов е бил като нея преди. Аз като забременях, в края на 2018 г, бях на 22 години, майка ми е била негова пациентка, когато е била бременна с мен. В първите му години, когато е започнал да практикува. Каквото й е казал, това е станало. През 96-та, един път през цялата бременност са я гледали на ехограф и точно той е бил. Колкото кг и см е казал, толкова съм се родила, точно когато е казал. Братовчедка ми преди години ражда при мего. Еми тя беше много доволна. От отношение, от всичко. Но аз изобщо не съм! Последните 5-6 години, който е бил при него, все се оплаква. Но за съжеление, преди да ми се случи това, срещах все от тези негови пациентки, които са от преди това. И другото, аз лично, надали бих отишла да раждам в частна болница със следващата си бременност. Просто като знам, че нямат реанимации и всичко препращат в държавните, за какво ми е да им се доверявам?

# 11
 • Мнения: 1
Здравейте, ще се включа и аз за първи път. Родих секцио преди 4 дни(12.03.2020) при д-р Николай Славов със спинална упойка( препоръчвам д-р Ганчо Коларов- анестезиолог). Родих в 11:12ч., но тъй като бебо беше с недостиг на кислород, го транспортираха с линейка до 2ра база. В 16:20 след обяд, на същия ден вече бях изправена с помощта на акушерките. На следващия ден вече бях долу на кафето 😀 да се видя с таткото( така де, мъжа ми). Доволна съм, д-р Богданова беше почти всеки ден там, обръщаха внимание. Храната беше вкусна, но тъй като аз обичам по-соленичко и се нравих малко. Цената, която заплатих е 1125лв. в деня, който бях изписана.

# 12
 • Мнения: 26
А ако не си избереш екип, а си по НЗОК, колко плащаш?

# 13
 • Мнения: 1 010
А ако не си избереш екип, а си по НЗОК, колко плащаш?
Болницата е частна, плащането не е за избор на екип, а такса за престоя и др.

# 14
 • Мнения: 272
Ще споделя и моите впечатления от д-р Славов...
Избрах го за женска консултация по препоръка на моя близка. Започнах да го посещавам от 12 гс. За всичките прегледи до пети месец не назначи нито една микробиология, цитонамазка, не измери нито веднъж дължина на маточна шийка. На феталната морфология при лекар в София се оказва че имам доста голям проблем, съответно болнично лечение.  Няма да навлизм в подробности, но ако беше проведена адекватна ЖК за която си плащам щях да си спестя доста негативни емоции и физическа болка. При последващия ми разговор със Славов, го попитах защо се пропускат тези изследвания. И отговорът му беше - ами нали нищо не е станало фатално. Два от прегледите ми при него минаваха само с мерене на кръвно и тегло. За това естествено си плащах. Допотопната техника няма да коментирам. На всичките ми посещения се опитваше да ми пробута пренатален тест за 1800 лв.
Сигурно има и доволни, но това не беше моят лекар.
Избрах да направя феталните морфологии в София, препоръчвам го на всеки. Информация има много, лекарите се занимават само с това. Мога да спдела на лични, ако някой го интересува. За ЖК в Плевен препоъчвам д-р Бодурска от КИРМ. Цената на прегледите е почти същата, техниката е на ниво.
 Късмет на всички мами.

Общи условия

Активация на акаунт