Фотоепилатори – въпроси и отговори – №2

• 61 157
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря Ви момичета.

# 121
Здравейте, момичета. Искам да си закупя фотоепилатор, но се колебая между два модела на Филипс. Фотоепилатор Philips Loumea SC1995/00 и Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced SC1997/00. Може ли да ми препоръчате, кой да взема, макар че доста хора са за 1997/00

# 122
някой има ли фотоепилатор PHILIPS BRI953/00 ??може ли за мнения,в момента е намален в техномаркет и много се колебая дали да го взема ?
В youtube няколко инфлуенсърки са качили клипове с фотоепилаторите на Филипс. Естествено с положителен резултат, но имат и някакъв вид расяснителна информация.
Все пак нещата са индивидуални и субективни, аз също мисля да пробвам и не очаквам "wow" резултати, та от такива като мен ще получите положителни отзиви, но от перфекционист... трудно Simple Smile

# 123
Здравейте, момичета. Искам да си закупя фотоепилатор, но се колебая между два модела на Филипс. Фотоепилатор Philips Loumea SC1995/00 и Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced SC1997/00. Може ли да ми препоръчате, кой да взема, макар че доста хора са за 1997/00
И двата вършат една и съща работа, имала съм ги.
Даже с 1995 повече се сработвах.

# 124
И двата вършат една и съща работа, имала съм ги.
Даже с 1995 повече се сработвах.
Благодаря за отговора! Simple Smile

# 125
  • Варна
А 1998 не е ли по-добър, понеже има допълнително 2 приставки, аз си го купих скоро, ама още не съм го пробвала

# 126
Здравейте! На някой случвало ли му се е, след преминаване на по- голям интервал от процедури, целия ефект да се изгуби? След първите 5 ефекта беше супер, но след това, нещата са почти, както преди използването. Съвети как да запазя ефекта и на какво може да се дължи?

# 127
Здравейте! На някой случвало ли му се е, след преминаване на по- голям интервал от процедури, целия ефект да се изгуби? След първите 5 ефекта беше супер, но след това, нещата са почти, както преди използването. Съвети как да запазя ефекта и на какво може да се дължи?
Е Вие ме разочаровахте. Аз също съм на петия и си мислех , че това е вече края им , но от втори източник чета , че те се връщат пак с пълна сила . Излиза ,че всичко е безсмислено, само дето е безболезненно.

# 128
  • Somewhere in Spacetime
Кои зони сте тренирали и отново сте се върнали в изходна позиция?
Да не би да имате хормонален проблем, при който окосмяването да е засилено?

Аз съм правила процедури преди три години и ефектът е много добър. Дори по време или след бременността не са се появявали, а имах такива опасения заради хормоналните промени в организма.

# 129

При мен Simple Smile даже на предната страница имаше мой пост. Аз се водих по приложението, сега ще почна пак през 2 седмици да ги правя, така поне до лятото, пък после ще го мисля. Надявах се поне едни 30дни да мога да изкарам без нуждата от него, но уви.

# 130
При мен също се получи така. На мишниците ми изчезнаха на 100 % много бързо, но продължих с процедурите и направих още 6, или 7. След това спрях и всичко се върна след време. На интим ми се махнаха може би на 70 % и след това не мръднаха повече колкото и да се светках, та накрая спрях. Към момента всичко си е отново тук. Нямам хормонални проблеми, правила съм изследвания.

# 131
Аз направих 4 процедури до сега навсякъде,доволна съм от резулатат засега.
И на две седмици ако трябва да се минавам с него пак  съм много доволна,преди растяха много бързо.
Моя близка приятелка ,която ме вдъхнови да си купя и аз ,си се минава на всеки две седмици вече около година.
Вие как мислите , не е ли вредно за здравето продължително светкане на 2 седмици ?

# 132
  • Somewhere in Spacetime
В моето ръководство за употреба (Lumea SC2009) пише, че след първите 4-5 процедури, които се правят през две седмици, се вижда намаляване на окосмяването, но трябва да се продължи с поддръжката на 4-8 седмица (зависи от индивидуалния растеж), когато се забележи, че космите се връщат. Няма краен срок за поддръжка, т.е. може и 1 година да се използва по този график, докато не изчезнат напълно.

Аз започнах февруари 2017, след първите 5 процедури правих поддръжка до юли 2017 г., когато забременях. Космите вече бяха много малко и тънки. Такива останаха и сега са така.
Тогава не съм ползвала приложението, а си записвах в календара. Сега съм с приложението.  Следващата ми процедура е 5-та. След това ми дава да започна поддръжка. Първата поддръжка е на 26 май. Изчислило е да бъде на 6-та седмица, което е нещо по средата.

# 133
Нямам хормонални проблеми, а приложението ми изчислява, коя зона, кога да третирам.  Ще изчакам, да видя така ли ще продължи и пак ще го мисля. Факт е, че върху космите не подейства, но пък съсипах една татуировка 😂

# 134
Нямам хормонални проблеми, а приложението ми изчислява, коя зона, кога да третирам.  Ще изчакам, да видя така ли ще продължи и пак ще го мисля. Факт е, че върху космите не подейства, но пък съсипах една татуировка 😂
Затова още процедури отез 2 седмици.Аз направих 12 в началоъо, докато почна всеки месец поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт