Фотоепилатори – въпроси и отговори – №2

• 61 832
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Купих Remington IPL6780 i-Light Pro. Работи безупречно.Избрах тази фирма защото фирма , която произвежда телевизори, батерии, прахосмокачки и какво ли още не ми звучи несериозно.Remington е доказала се марка,Тези които казват, че фотоепилацията не работи - просто да не се захващат.

# 646
  • София
Интересен начин за реклама.....

# 647
Rosen Yordanov 672736 , то Remington и оръжия произвеждат, явно затова Ви звучи сериозно Wink

# 648
  • Варна
Някой правил ли е повече от 12 процедури през 2 седмици. Май е време да разредя през по-голям интервал. Интересното е, че постигнах каквото успях с постоянството, обаче напоследък не виждам да намаляват повече

# 649
Аз правих повече от 12 процедури през 2 седмици ,но  юни месец ги спрях .
Само на мишниците не са се завърнали космите,инъче навсякъде другаде да.
Може би са поразредени,но пак се върнаха.

# 650
Значиии писна ми от тъпия интим, хора. Отстрани нямам нищичко буквално, обаче по средата една лента не мърда и това е, както и на стамните устни и между тях и сгъвката на крака. В чудо се виждам. Това не са пропуснати участъци, даже на тях щракам много повече. При някой друг такова чудо има ли?

# 651
Танч, при мен е горе-долу така- обаче аз съм още с малко на брой процедури. Явно там космите са по-упорити и ще отнеме повече време...Имам чувството; че растат по 2-3 косъма наведнъж (от едно и също място).

# 652
Танч, при мен е горе-долу така- обаче аз съм още с малко на брой процедури. Явно там космите са по-упорити и ще отнеме повече време...Имам чувството; че растат по 2-3 косъма наведнъж (от едно и също място).
О да, по няколко от едно място са. Но аз имам над 30 процедури и дори се правя с голямата приставка на 5-та степен. Не мърдат.

# 653
И при мен има такива зони, които не мърдат.

# 654
  • София
Да споделя и моите резултати
За месец използване всяка седмица по веднъж( това по съвет на приятелка, която го има от година и половина)
* крака - днес ви е седми ден от бръсненето и процедурата - само леко наболи на места косми които усещам с ръка, но не се виждат
* ръце - за месец само едно епилиране с епилатор и светкате през седмица- нищо не се напипва или вижда
* мустаци - едно епилиране и светкате всяка седмица- почти нищо няма в момента видимо, може би лек мъх напипате
* подмишници - всяка седмица епилиране и светкате - резултат около 50 % няма
* интим- бръснене през 3-4 дни, бавно растат, имам петна , но излизат въпреки упоритото светкате всяка седмица , но по бавно растат и това е нещо
Да обобщя - доволна съм....само дето машинката ми май ще се сменя, че загрява при повече от 30 мин. работа, но това след морето,когато няма да се използва заради тена.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 09:21 от vnd

# 655
  • Варна
И аз имам доста участъчета, където космите не мърдат и се притеснявам, ако увелича интервала сега лятото сигурно ще се върнат и какъв беше смисъла ако трябва да започвам отначало наесен

# 656
Аз взех, че забременях преди да си направя до край плановите процедури. Последно се святках края на май, преди да знам за бременността. Сега все още виждам участъци където ги няма, а на другите места са по хилави и тънки, а аз имам дебел, черен косъм. Може и хормони да влияят, но едва ли. Мисля, че ако успеете поне 1-2 поддържащи процедури да направите лятото, няма да се върнете в началото. После за зимата може пак по чести процедури да унищожите упоритите.

# 657
Здравейте,
имам следното питане. Преди 2 седмици приятелка ми даде нейния фотоепилатор, който не ползва. Ползван е десетина пъти макс. Philips lumea някой модел, не съм сигурна кой. До сега съм ходила на много процедури на лазерна епилация и сега реших да пробвам с фотоепилатора. Та питането ми е следното. При лазерната епилация 2-3 седмици след това всички косми опадват, след това има период, в който няма нищо и след това малко по малко пак започват да избиват някои от космите. След процедурата с филипса, гледам доста бързо си избиха космите, не виждам да има период да опадване или нещо такова? Също така парването с филипса почти не се усеща, ползвам 4-та степен от 5, защото съм по-мургава. Така слабо ли трябва да се усеща? Чудя се дали да сменя на пета степен. И последно питане, от темата разбирам, че най-добре е 2-3 дни преди това да е бръсненето, и да се прави епилация на всеки две седмици. Правилно ли се ориентирам?

# 658
ioana_g
При мен няма никакво опадане- не знам как е при другите. Парването е леко-да. Аз също съм сравнително мургава, но като пусна епилатора да тества си  "предлага" 5та степен. Единствено в интимната зона намалявам на 3. И да, първите няколко процедури се правят на 2 седмици, за да се обхванат всички фази на растеж на космите.

# 659
  • София
И при мен няма опадане - на ръцете просто вече едвам растат, подмишниците са чувствително по-тънки и по-малко. Краката се оказаха упорити.
В моето упътване май пише, че въобще не трябва да се усеща работата с епилатора - нито леко, нито силно парване.

Общи условия

Активация на акаунт