Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 2

• 85 129
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Честита двойна радост, Тити Heart Exl Твоето щастие ме трогва дълбоко и обнадеждава Heart Exl
Помежалавам ви да растете здрави и жизнерадостни, и да повлечете крак за всички нас, които все още мечтаем и се надяваме Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Целувки за цялото ви семейство и най-вече за бебоците Gift Heart

# 691
Честита радост, Тити. Нека малките съкровища растат здрави, щастливи и благословени за радост на всички ви. 😘

# 692
Честито Тити!!! Да са много здрави и много щастливи малките съкровища и много да ви радват ❤😘👶👶❤😘

# 693
Благодаря на всички за хубавите пожелания😘
Да ви се връщат! А те скоро ще ви се върнат. Твърдо съм убедена в това.
Около мен има още 3 -4 приятелки с близнаци повечето момче и момиче.
Така че, който иска сърдечно му пожелавам да ни последва🙏🍀

# 694
Здравейте, отскоро се чудя дали да се ваксинирам срещу ковид преди да отида в биотекском. Има ли вакисинитани момичета които след това са отишли на процедура?

# 695
По принцип след ваксина препоръчват да се изчака поне един цикъл или цял календарен месец. Предполагам обхваща всички видове ваксини. Питай Виктория, ако имате вече комуникация.

# 696
  • София
А и не забравяйте, че ще ви трябва и втора доза, когато забременеете няма да можете да си я поставите. И все едно нищо само с първата ако останете.

# 697
Аз мисля преди трансфера да съм ги направила двете дози. Просто се чудя дали е удачно да се ваксинирам. Доколкото знам при бременни може да има усложнения ако се разболеят от ковид. И ваксината ми се вижда по-добрата опция.

# 698
Здравейте и Христос Воскресе на всички..
За първи път пиша в бг мама..след няколко неуспеха за инвитро с донорска яицеклетка в бг разочароването ми е много голямо и почти бях решила да се откажа от борбата да имам дете .докато не попаднах тук и наи вече за клиниката в киев....прочетох всичко .което е написано тук от вас .мили жени...бих искала да ви попитам-как мога да осъществя контакт с клиниката...директно ако пиша на клиниката.чрез посредническа фирма от софия.или има и друг начин....
Благодаря на всички...

# 699
  • София
Няма посредници, координаторите за България говорят български.

Контакти и подробна информация има на първа страница на темата, ето: https://m.bg-mamma.com/?topic=1172955

# 700
Благодаря много...

# 701
Здравейте момичета!
Ние днес тръгваме за Киев Wink Дано всичко е наред и не губим време в допълнителни процедури. Само да кажа ,че купих ваучер за ПСР от Омед, за Клиника Малинов. Струва 80лв. Взеха ни проба вчера в 10ч. И в 15.30 резултата беше готов. Хубав ден на всички !

# 702
Free2020,успех днес е хубав празник ще ви е на късмет

# 703
Здравейте момичета, извинявайте, че така нахлувам в темата. Прочетох  доста и прегледах сайта на Биотекском, но имам въпроси т.к. нашата ситуация е специфична. Не мога да износя близнаци и ако изберем единичен пакет това един трансфер ли значи в моя случай? Какво става с останалите ембриони от цикъла? Вече имам 2 неуспеха с ДЕ, единия с ПИД.

# 704
  • София
Във Биотекс гарантират 4 ембриона клас А. Не е като в БГ ако от донорката се добият 15 яйцеклетки да ти ги дадат всички и ти да се чудиш какво да ги правиш. Дават 4 ембриона и това е. Може би трябва предварително да се уточниш с тях, че не искаш ЕТ на 4 ембриона. Но имай предвид, че при повечето момичета се захваща само 1 ембрион, така че рискът от двуплодна бременност не е чак толкова голям.

Общи условия

Активация на акаунт