Първокласници. Тема 3.

• 21 929
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
  • shumen
Грейпфрут,и аз туй питах,но отговор не получих.

# 571
  • Варна
Не мисля, че още има официално решение по въпроса. Както сами виждаме всяка идея е предпоследна, така че... И аз не мисля, че ще удължат годината за първокласниците, няма абсолютно никаква логика.

# 572
  • София
Викат ни в училището след Великден да ни дадат кашонче с безплатните закуски от 13.03 до 13.05. Щяло да включват мляко, зеленчуци и плодове. Нашият клас се отказа и ще се дарят тези храни.

# 573
  • Варна
То пък как се очаква да изядете закуски за 2 месеца Grinning Добре сте се сетили да ги дарите. Ние изобщо не получавахме такива неща.
Обаче се сещам, че имаме платени 8 дни кетъринг, които вероятно няма да оползотворим тази година.

# 574
  • София
И ние отказахме (лично, не класа като цяло). Дано наистина стигнат до хора в нужда.

# 575
И аз отказах. Не можаха да ме извикат да взема учебниците на детето, ама за да си получи някой парите - елате! Изобщо трябваше да се пренасочат продуктите автоматично, а сега да се трупат хора на едно място без нужда.

# 576
При нас ще ги доставят по домовете. Ние отказахме. По-добре да се дарят на някого в нужда.

# 577
  • shumen
При нас още не са казали нищо за закуските.Но,ако кажат и аз ще откажа и ще искам да ги дарят някъде.
Месечинке,и моя има 4 дни платен кетъринг,който не знам кога ще оползотвори.Има и учебници и екип по физическо останали в училище,но сигурно ще намерят начин да си ги вземем.

# 578
Честит Великден, момичета! Пожелавам ви весело изкарване на празника днес, по-малко тревоги и повече усмивки 😊

# 579
  • София
Честит празник! Бъдете здрави Simple Smile

# 580
Христос воскресе! Бъдете здрави и благословени!

Госпожата се обади в четвъртък, за да ме пита искам ли да ми носят вкъщи безплатна закуска. Отказах.
Поговорихме с госпожата. Тя каза, че лятото ще се занимава с някои деца, които явно не се справят с дистанционното обучение. Моята дъщеря свикна с дистанционното обучение, дори в петък следобед ме пита кога ще прави задачите за деня (обясних ѝ че е официален почивен ден и няма да има задачи). Когато госпожата дава задачи сме много по-организирани и дисциплинирани, иначе ще губя повече време и усилия да давам аз задачи. Макар че би изпълнявала каквото дам и аз, но така е по-стимулиращо да види и другите какво правят. Нашата учителка се съобразява и не дава прекалено много задачи за деня.

# 581
Честит Великден! Да ви е светло и топло в душите!

При нас никой не ни се е обаждал за закуските, но определено смятам, че в този момент да се дават пари за закуски, когато децата не са в училище е безумие. По-добре да ги дарят в някакви домове, където има нужда.
Иначе нашата госпожа ни писа, че от вторник започваме с нови сили....

# 582
  • shumen
Христос Воскресе!Да сме живи,здрави и много щастливи.
И нашите от вторник започват с нови сили.

# 583
Аз като в училище са, не искам да ги вземат. В повечето случаи не са качествени продукти, а най-много ме дразни количеството опаковки, които се хвърлят абсолютно ненужно.
А реално тези пари могат да се пренасочват към хора, които са в нужда.

# 584
Здравейте, момичета! Голямо затишие е настанало в темата. Как върви обучението?
И при нас се наложи в крайна сметка висене пред екраните за уроци в реално време. Обаче моят човек хем иска да е сам в стаята по време на урока, хем го чувам как си пее, докато госпожата обяснява. Ама...така ще е в домашна обстановка. Вчера и диктовка правиха, а комшията в същия момент пробиване отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт