Първокласници. Тема 3.

• 21 907
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Нашата госпожа каза, че свидетелставата ще ги дават на родителите на 01.06. Тогава ще си вземем и нещата, които са останали в училище.
Върнаха ни платеното капаро за летен лагер през юни.

# 661
  • София
Нищо още не са ни казвали за занималнята. Иначе при нас до трети клас сме само първа смяна. Ние сме в езикова паралелка и нищо не трябва да попълваме относно езика.

# 662
  • София
Подадохме заявленията по имейл, нищо изненадващо нямаше - занималнята продължава както и досега, избираемите часове също.
Другата седмица ще имат изходно ниво по БЕЛ, предполагам по математика също. До петък трябва да са оформени.

# 663
Нищо не са казали при нас, но ние и без това мислим да не сме в града по това време.

# 664
  • София
Ние имахме миналата седмица изходящо ниво по български, математика и околен свят. Сега гледам, че наблягат на задачи от сборника.

# 665
Пропуснах да кажа, че в нашето училище са целодневно обучение до 4 клас. Е, може би занималнята след обяд е по желание (не зная в интерес на истината), но съм доволна, добре ги занимават, мисля да продължим така.
Учат английски и сега, но на някакво бебешко ниво. В детската градина учеха по-сложни неща. Английският ще е на частни уроци.

# 666
Занималнята не е задължителна, по избор си е, при нас също е до 4 клас и е за всеки клас отделна. Език се учи от първи клас и е един за целия клас (английски).

Не знам какви планове се правят за догодина като нищо не е ясно, ама да се отчита дейност. Всичко ме дразни, искам да се свършва и това е.

# 667
Във втори клас по програма учи ли се английски?

# 668
  • Варна
Ами на нас ни казаха, че занималнята е задължителна. По-точно целодневното обучение е задължително. Не че и тази година нямаше деца, които не ходиха на занималня, но бяха изключения.

# 669
Занималнята е по избор. При нас са две за три класа, така че се тегли жребий и на който се падне в държавната занималня. Другите се спасяват, както могат.
За свидетелствата нищо не се знае още или поне нашата класна не знае. Прави ми впечатление, че тя се движи около седмица след като нещо вече е обсъждано тук. Например тук вече се знаеше, за това безумие раздаване на училищен плод, а тя ни уведоми седмица по-късно....😂

# 670
  • Варна
При нас за първа година занималнята е за всички класове. Досега имаше 4 паралелки 2 клас и 2 занимални, т.е. 50/50 се спасяваха. А сега понеже са три паралелки са решили за всички да има занималня. За съжаление когато са първа смяна ще почват в 7:30, за да могат да се вредят за стола, който е много малък и да не се блъскат с първи клас. Но пък когато са втора смяна занималнята ще почва в 8:10, което все е файдичка.

# 671
В нашето училище до 4 клас са само първа смяна и почват в 8:20. От септември се местим да живеем по-близо до училището, та ще се родим с ученика.

# 672
  • shumen
При нас са на две смени от 2 до 4 клас. Занималня имат,но не е задължителна.Аз съм доволна и пак ще го запиша.
За свидетелства още не е казала нищо нашата госпожа.

# 673
И при нас нищо не са споменава ли за свидетелствата. Иначе покрай раздаването на хранителните продулти, раздадоха и всичко, което беше останало в училище.

# 674
При нас до четвърти клас си вървят в комплект двете учителки, едната е преди обяд, другата е на занималнята след обяд и това е за всяка паралелка. В нашето училище се учи до 7клас. Общо са 13 паралелки цялото училище.  Всички започват в 8 ч сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт