Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
След като разбра, че Наре е любимата на Санджар-негов съдружник, приятел, брат, той трябваше да заключи чувствата си към Наре в сърцето си и да се откаже от нея!

Толкова ли е лесно, наистина?
С какво чувствата на Гедиз са по- малко валидни от тези на Санджар?

Аз също съм на мнение, че Наре е другата половина на Санджар и се надявам на финала да бъдат едно цяло Simple Smile, но до момента не съм видяла нищо от Гедиз, което да ме накара да го заподозра в лицемерие и предателство спрямо Санджар, или пък в неуважение към Наре.
Освен, ако нещо не е станало в снощния епизод, на който си чакам превода, за да го гледам Smile

# 631
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/B8IvSB0nrAE/?igshid=7sgcc7kp41ep

Стар тв написаха в акаунта си в инстаграм:

"Дъщерята на посланика" бе най-гледания сериал във всички категории!
"Дъщерята на посланика", с участието на Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл Доулу, стана най-гледания сериал снощи.
Сериалът зае първо място в класацията с 10,87% гледан в групата от всички хора, с дял 22,79%, с 11,35% в 20+ABC1, с дял 23,21% и с 8,76% бе гледан от зрителите на АВ група  и дял 19,57%, като стана най-популярния сериал на вечерта.

Даааа, сериалът с Енгин и Неслихан.

Социалните мрежи са пълни с поздравления: Да, първо място във всички групи. Поздравления!!!

# 632

"Винаги успешни са тези, които са първокласна версия на самите себе си, а не второкласна версия на някой друг."
Джуди Гарланд, американска актриса и певица

# 633

"Винаги успешни са тези, които са първокласна версия на самите себе си, а не второкласна версия на някой друг."
Джуди Гарланд, американска актриса и певица

Поздравления!Много ми хареса.😍
Искам фраг🙏🙏🙏

# 634
Привет!
 Нямам време, но искам да отбележа разговора при езерцето - като оставим настрана Санджар колко е прав или не, Наре го излъга, и преди, и сега отново. Той може да е всякакъв, но не е глупав и си мисля, че искаше тя да си признае, да бъде честна с него. И затова я попита имаш ли да ми казваш нещо. Погледите му говореха - гледаш ме в очите и ме лъжеш , не на мен тия.

За мен  лъжата си е лъжа и тя можеше да си я признае, вече нещата не стоят по същия начин. Айде сега да я оправдаваме за всичко защото е Наре. Обаче никак не може да лъже като я хванат неподготвена, личи и като на всеки честен човек.

В следващия момент като и се извини за постъпката на майка си и тя каза, че дори собствения и баща и не я обича, как да очаква майка му да я обича, беше много тъжна и аз усетих болката, Санджар също, нямам сега кадър да онагледя. Така, че и Наре си има своите комплекси, с които се бори като всяко човешко същество.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 15:14 от araselia

# 635
  • Пловдив

Да се надяваме...
Търпение.

# 636
Здравейте момичета Two Hearts
Значи и тази седмица сериалът "ДП" е  пръв по рейтинг, с изключение на едната група - там на първо място е някакво известно  предаване.
Най-смешни ми бяха естествено коментарите на рускините /тези които хейтят  сериала, актьорите, героите и каквото се сетите там/.
Обаче аз съм доволна, макар и почти без превод /руската озвучка онлайн беше доста оскъдна/ че се разкриха доста неща от миналото.
Сега-засега да видим дали Наре наистина смята да изчезне нанякъде с Мелек или това е доста добре скроена постановка за залавянето на Акън. Би ми се искало да е второто.
Мисля си, че преди години Акън е проследил Наре и също е бил около колибата. Видял е "плода" на своето деяние и
 най-вероятно  точно с Мюге са я спасили.
Време е да се разровим в тайните на тази мила дама. Тя знае страшно много, но сляпо вярва в човека когото обича.
Значи и безрезервната вяра не струва кой знае какво, ако не познаваш човека срещу теб, макар и да го обичаш.

Интересни постановки се заформиха  - което дава предпоставка тамън до лятото да разберем всичко за всички.
Менекше сега няма да има подкрепата на свекърва си, но като жена на Ефето  - тя ли става господарка на къщата? Може да вземе и майка си в конака, зер тя не може да стои сама без сина си - няма кой да я издържа и да се грижи за нея.
Този Локи-Моки, той пък за какво е в затвора? Бая се закани на Санджар и ще търси и той отмъщение... Да се смее ли човек, да плаче ли...
Много неща има неизказани между Санджар и Наре, но пък ги казват на Гедиз. Той какво ще направи с това - ако си води записки, може и роман да напише. Пък да им го даде да го прочетат.

Но това което се разбра и без много превод е, че любовта на Санджар и тази на Наре  е най-чистата  и скъпоценна, дадена им свише.  Ето това ми дава една мъничка надежда, че те двамата накрая биха се разбрали.

Санджар да даде на Менекшето 1 милион и тя си  изживее също живота с любов.

Не зная как ще се развият нещата с Халисето.  Беше прав за това, че човек навредил умишлено другиму трябва да си получи заслуженото. Обаче и тя - дали почувства някакво разкаяние от постъпката си - не разбрах. Не може тя да използва статута си на майка - да разпорежда животите на другите.
Дори този живот на Менекшето е провалила.

Оф, не зная какво друго да напиша - нека да изгледаме серията с превод, че така го карам малко на съчинение... 

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 17:44 от Марта_49

# 637

Цитат
Значи и безрезервната вяра не струва кой знае какво, ако не познаваш човека срещу теб, макар и да го обичаш.
Искам да видя, "възпитателят"- Гидиз, как ще преживее, предателството на сестра си.Трябва да и прости, защото го  е направила от любов.Thinking

# 638
Тази серия си беше много интересна за опознаване на героите и историята им, харесам ми много на мен.
  И да ви кажа, ама не ме бийте 🙈🤓фен съм и на СанГед 😋

Харесва ми приятелството им, колко различни характери са, колко различна история и възпитание имат,темперамент, но са предани един на друг, поне до сега не виждам друго. Намират начин да си изговорят нещата, да си кажат болката без да се притесняват, че ще наранят другия, това е важно за един истински приятел. Дори да бъркаш, трябва да си честен и да получиш възможност да видиш другата гледна точка. Гедиз е наистина много готин, честен справедлив, отзивчив, състрадателен, с чувство за хумор, аз наистина нямам забележки, чак нереален ми изглежда, но теоретично защо пък да няма и такива хора.  Захласва се като види Наре, не съм Санджар и не мога да го виня 😉, това няма как да се контролира, той пак се опитва, но ревнивеца веднага фиксира и нищо не му убягва🙂, много ми беше смешен при посрещането как ги гледаше изпод вежди. Това му е слабост, една от многото😏. Но за да уважава и дори обича приятеля си, смятам, че Гедиз е видял в него достатъчно добри човешки качества и сърце.
  Освен това са едни снажни и стройни, а бе като са на екран другите се губят  😍 И много са ми забавни в съвместни акции 😂

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 19:01 от araselia

# 639

"Благословен е този, който умее да чете между редовете, когато съдбата му пише."
народна мъдрост

# 640

Ръкавите винаги запретнати 🙂

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 19:13 от araselia

# 641

Енгин

Санджар.
Hearts

# 642
# 643

Менекше какво се усуква и мазни 🤮 а Санджар със сака отива да търси бегълките

Ама как я гледа 😂

Значи познах, Наре взела парите от гардероба на Дуду и е отпрашиша за Барселона. Пише картички на ГЕДИЗ. Ей сега Санджар пак подпали моторетката. 😂Ама как си мисли тя, че той може да живее без дъщеря си, а пък и без нея - това и той не го осъзнава още - "не може да ме остави" крещи накрая

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 20:33 от araselia

# 644

"Ако вярваш, че ще се получи, ще виждаш възможности.
Ако вярваш, че няма, ще виждаш пречки."

Уейн Дайър, доктор по философия

За фрагмана, Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт