Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Колко странни са възприятията на различните хора! Аз лично като видях за първи път актьора, изпълняващ ролята на Гедиз /не му знам името, а и хич не ме интересува да го научавам/ си помислих, че по - грозен мъж от него не съм виждала! То в тоя сериал всички мъже, освен Енгин, са ми грозни, ама тоя Гедиз, въпреки шарените дрешки и "чаровните" глуповати усмивки,  ми е от грозен, по - грозен! По едно време дори си мислех, че мъжете - актьори в сериала нарочно са така подбрани, за да може Енгин да изпъкне сред всички тях с талант и красота! Та каква любовна двойка на никому неизвестния Гедиз с главната актриса, моля!?! Направо смехотворно!
А и ролята му е лековата, твърде лесна за изпълнение  и той  вероятно по тази причина толкова често сменя тоалетите си - да го запомнят все пак с нещо зрителите! Stuck Out Tongue
Но хората казват, че за всеки влак си има пътници, нали трябва да има мъже за всички жени!
Така че, който го харесва си е негова работа, стига да не се опитва да ме убеждава и да ми налага мнението си.
Хайде хубава вечер!

# 646
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=6-5BMfdx7bA

Момичета, превод на трейлър 1 към еп. 8.
Приятно гледане.

# 647
Juls1, наистина всеки си има различен вкус. Грозен не бих казала за Ураз, обаче в началото ми беше никакъв, но сега ми е симпатичен, вероятно заради образа, а и има хубава усмивка , а на мен това ми прави голямо впечатление. И хубав глас.

А пък за грозен за себе си мога да определя Яхя, не знам името на актьора. 🙂

Марианче ❤️благодаря за преведения фрагман. Какво иска да каже на Менекше Санджар с това-не бъркай твоята любов  с моята, а, девойки, аз нещо не му схващам идеята. Да не би да е разбрал за старата изгора на Менекше, синеочкото от затвора.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 22:57 от araselia

# 648
Точно днес си мислех- как Санджар и Яхя могат да са братя. Яхя  за мен олицетворява как изглежда средностатистически мъж от съседната страна?!

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 21:50 от victoria vassileva

# 649

Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Ама Гедиз, няма ли да тръгне и той за Барселона.Иначе ще напише картичка, че Санджар пристига.Wink

# 650

Аууу, Яхя ми е голяма слабост в този сериал Heart Eyes, както и Елван Simple Smile
Умирам си да ги гледам и двамата. Разбира се тяхното поведение е в основата на моите симпатии, ноо я вижте човека, когато не е "съпругът на Елван" или "братът на Санджар Ефе" SmirkSweat SmileSweat SmileYum
Друго си е да се поразрошиш Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 651

Аууу, Яхя ми е голяма слабост в този сериал Heart Eyes, както и Елван Simple Smile
Умирам си да ги гледам и двамата. Разбира се тяхното поведение е в основата на моите симпатии, ноо я вижте човека, когато не е "съпругът на Елван" или "братът на Санджар Ефе" SmirkSweat SmileSweat SmileYum
Друго си е да се поразрошиш Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ау-у-у, Juliya07, взимам си думите назад 🙈😂. Права си, поразрошен и с тъмни очила се разхубавява с 80% 👌

# 652

Приятно гледане.

Вай, бе и трейлър...
Ще има екшън отново.
Виждам Халисе си е в конака, Менекшето се натиска на Санджар безрезултатно.
Гедиз интересно защо чак сутринта съобщава, че Наре си е тръгнала. Да не би да разчита, че Санджар ще влезе в стаята на жена си и проявява "такт"...
За сметка на това Акън ще е тръгнал.
Имаше снимки на всички на летището.  Санджар и посланикът заедно /освен ако не бъркам нещо/, Акън сам. Всеки един от тях може да разбере накъде е отлетяла Наре. Но пък е много лесно така.

# 653
  • ГЪРЦИЯ
Добра вечер момичета  Hug

araselia ,  напълно споделям мнението ти за пост #634  Hands Plus1 както съм съгласна и с #638  Hands Ok Hand 

Хубав  динамичен фраг са ни дали, струваше си чакането, за превода което благодаря   

Върнаха ни стария Санджар, отново крещи във фрага,но по друг начин вече се ядосва май...Че и пъстрата птичка я  нарече...Скоро няма да й произнесе името,но определено има напредък !!!
Аз писмото на Наре не го разбрах...Демек пише на "приятела" си Гедиз,който от вчера познава...а не на Санджар,който е баща на детето й????И взема детето и исчезва....Та нормално да е бесен Санджар,очакваше се...ех тъкмо го бяха поукротили малко!!!Но понеже не съм гледала серията с превод още,няма и да го коментирам сега...
Халисе бързо са я върнали в конака...едва ли е успяла да осъзнае грешката си толкова бързо,и пак ще вири носа до тавана,и кой знае още колко глупости ще роди мозъка й, за да се отърве от Наре!!!
Много объркани ни дават моментите във фрага..ту вечер,ту сутрин...а върви ги разгадавай кое кога се случва Joy
Гедиз го дават с писмото в колата вечер..дали пък той няма да я спре на летището и скрие някъде с Мелек???И това с бележката  за  парите,да е негово дело?На мен хич не ми се вярва Наре да е взела парите ,не ни я представиха за такава,напротив!!Но пък бележката се чете с нейния глас...
Наре я дават някъде сутринта сред природата...Гедиз ту е вечер при Санджар,ту пък сутрин... наистина много заплетен фраг Joy да считат че са успели това което са целили тези с фрага ,направо ми спечелиха вниманието..Joy
И интересно кого вижда Санджар на края???Наре е лесното,но дали е тя????

Та като споменах крещящия Санджар, винаги ми е било чудно защо крещят толкова много в тур.сериали???Наистина ли така крещят турците когато се ядосат???Или просто е чисто режисьорско това(за да не заспим по време на серията  Joy )???Много ми е интересно това!?Защото ако е режисьорско това,има много начини да ги покажат ядосани,а не да си дерат гърлата всяка серия по този начин!!!Направо ми е жал за актьорите,честно ви казвам,особено за тия,които викат и се надвикват по 2 часа в серия...Говоря по принцип,за турските сериали,не специално за нашия,за да не бъда разбрана неправилно...Нашия пред други си е "цвете" в тази част,само 3 серии имахме такива,и дано си останат само тези 3 де...Blush

Лека нощ момичета  

# 654
Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден!
Можем да пием по едно ранно кафе и към задачите за днес. Най-вероятно всички още да спите, но и аз да кажа сабах- сабах чака ни отново интересна динамична серия.
Нека първо изгледаме тази, да я изкоментираме пък другата - имаме време.

# 655
Привет, момичета.
Благодаря за фрагмана и превода му.
Много заплетено стана, голям каръшък.
Аз мисля, че Гедиз още вечерта казва на Санджар за заминаването на Наре. Възможно е Мюге да е дала бележката на Гедиз, защото и тя е пред дома на Санджар. Сцените с Халисе и Менекше /как пък все двете заедно ги дават/ са същата вечер. Санджар вече знае, че Наре ще пътува за Барселона - сигурно се е досетил, че тя ще замине с Мелек, започнал е издирване, разбрал е и импулсивно тръгва натам.  

На сутринта са пред полицията - размислил е и е отишъл там, а не на летището. Може в полицията Санджар да е подал "сигнал за отвличане на дете", да иска блокиране на летищата и да ги спрат някъде, преди да напуснат Турция.

Струва ми се, че Наре на летището /не знам кое/ се оглежда в очакване на някой - Акън, Гедиз, Санджар, полиция или всички заедно. Дали това не е част от нейния план? И накрая се е върнала или са я върнали в Мугла.

Това е моят сценарий, ама не ми вЕрвайте.
Менекше май сама се бута между шамарите, ама това сигурно е по указание на свекървата.
В понеделник отново ще има бомби.
Цитат
В You Tube
Sefirin Kızı 8. Bölüm Fragman
1 221 244 показвания преди 8 часа
Пожелавам ви хубав ден, момичета. Дано не толкова студено, колкото ни плашат. Важно е в сърцата и душите ни да е топло.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 04:49 от Ваня_С

# 656
Добро утро!

Обаче знаете ли кое ми е странно - Гедиз е много чувствителен когато му споделят Наре и Санджар болките си, или когато Санджар го обвинява, пуска по някоя сълза и фенките изпадат в умеление 😏 Обаче когато Санджар раздава юмручно правосъдие на гадовете (не че не го заслужават, ама няма нужда чак да ги пребива), Гедиз гледа и окото му не трепва, нито се опитва да го спре.Значи не е чак толкова великодушен....

Хайде, намерих му черна точка, олекна ми 🤓

# 657
Добро утро,

"Той бе от хората, които бяха наясно с всичко, което е черно на бяло. А тя беше неговият цвят. Тя беше всичкият цвят, от който той имаше нужда."
Фредрик Бакман, шведски журналист, блогър и писател

Момичета, Heartsи Flowers Bouquet

Лек и приятен ден.

# 658
  • Пловдив

Дъщерята на посланика - епизод 7

И тук:

https://ok.ru/video/1405093612228

И тук:

https://cloud.mail.ru/public/5Ai1/b7z7k84aM

И тук:

https://www.vbox7.com/

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 13:54 от mariana51

# 659
Добро утро ,искам да изкажа огромна Благодарност на всички,които превеждат сериала,не мога да си представя,колко труд и безсънни ноще е това❤❤❤
Относно фрагмана,аз много се надявах,че Санджар ще я спре още на летището ,но явно не,освен ако не им отменят полета😁😁😁
Приятен ден от мен 😊

Общи условия

Активация на акаунт