Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 660

Добро утро Hug

Благодаря на целият екип за превода на 7 серия Heart Flowers Tulip Hands Clap

Скрит текст:

# 661
# 662
  • Пловдив

И аз гледам епизода с превод, и нещо ми хрумна...
За мен щастлив финал ще е тогава, когато Санджар каже отново името Наре.
Ще го каже вероятно в края на 1 сезон.

# 663
  • Пловдив
От фрага най- много ми харесаха думите на Санджар към Менекше да не сравнява нейната любов с неговата 🙈🤗 много се изкефих. И пъстра птичка нарече, не вярвам да е заминала, може да е номер за Акън целта е той да я търси и да го хванат полицайте. А и Наре до някъде си е в право да си замине, та тя Халисе не спря да тормози и нея и да настройва детето, на всеки в един момент ще му писне и ще си събере багажа.

# 664
Благодаря на екипа по превода и субтитрите.
Цялата добрина на земята да ви се стовари на главата.

# 665
  • Пловдив

Санджар задава въпрос на Гедиз, защо му е казал за измамата с наследството и, какво да мислим?
Според мен, докато ни покажат отговора, Гедиз е казал на Санджар, за да отмъсти на баща си и шамарът в ретроспекцията е наклонил везните.

# 666

И шаренко:kissing_heart:, от италианките.

# 667
Крал Артур ли е Санджар Ефе? Гедиз Ланселот ли е? А Наре Гуинивир? Тогава Акън е злата Моргана, а Мерилин посланика?

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 12:14 от victoria vassileva

# 668
  • Пловдив

Оххх, какви "идеи" ми идват в главата.
Локи влюбен в Менекше. Разбра и откачи... Не случайно е влязъл този актьор в сериала - чакаме продължение...
Та, излиза от затвора, отвлича Менекшето, прави я жена(май само аз вярвам, че не е имало ПБН със Санджар) и тя забременяваааа. Но от Локи - как обаче ще иска да го препише детето на Ефе. А ако е имало ПБН със Санджар и Локи я е отвлякъл, и е свършил работата - във времето ще гледаме цирк. Санджар нали е по ДНК анализите...

# 669
Марианче, не си само ти, и аз вярвам в липсата на ПБН(срам не срам 🙈, сигурно съм идеалист, ама ми се вижда много грозно това, като при животните, то даже и те имат период на ухажване🙄). А пък Санджар Менекше я гледа от сватбата по един и същ начин - като нещо гадно за ядене, сякаш го свива стомаха 😂 Ама наистина що не вземе да се разведе, не ми е ясно, от чувство за дълг ли, какво. Но не се и опитвам да им разбирам провинциално-турските обичаи и нрави,няма как да стане явно.
 А иначе Менекше и синеочко са си един за друг, направо си е изтървала късмета, много си подхождат 👌😊

# 670

Оххх, какви "идеи" ми идват в главата.
Локи влюбен в Менекше. Разбра и откачи... Не случайно е влязъл този актьор в сериала - чакаме продължение...
Та, излиза от затвора, отвлича Менекшето, прави я жена(май само аз вярвам, че не е имало ПБН със Санджар) и тя забременяваааа. Но от Локи - как обаче ще иска да го препише детето на Ефе. А ако е имало ПБН със Санджар и Локи я е отвлякъл, и е свършил работата - във времето ще гледаме цирк. Санджар нали е по ДНК анализите...

Продължавам...
Ако не са имали ПБН ще го упои и ще излъже,че са спали заедно😂😂😂,накрая тя няма да обича детето защото е било само инструмент за да задържи Санджар и Четиримата(Санджар,Наре,Мелек и бебето) заживяват в конака и им се раждат  още две поне 😁😁😁

# 671

"Не е нужно с говорене да доказвате всяка своя дума. Един поглед хиляда думи значи, за този който разбира от поглед."
Руми, персийски поет

# 672
Само две ли  още ,нека са повечко като няма да ги раждаме и гледаме ние ....а !?!?!:laughing:

# 673
Здравейте, момичета!Two Hearts

Благодаря на екипа  за превода - неуморни сте!Flowers Hibiscus

И Енгин Ви се радва!!!Kissing Heart

# 674

🌼🌼🌼Момичета благодарности за превода 🌼🌼🌼
Още снощи компютъра  ми излезе извън строя  и съм само телефонна.
Ще гледам при първа възможност. Засега ще чета вашите коментари и мнения по серията.

Общи условия

Активация на акаунт