Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 113
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

Енгин и Ерен - два пъти партньори: в "Поверявам ти децата" и "Дъщерята на посланика".

Трябва ли да се вярва винаги???
Ами, според ситуацията, но важно е да уважиш и разбереш, че май е по-добре да не вярваш безпрекословно.
Винаги с резерв...

# 676
Здравейте момичета!

Изгледах серията в понеделник и много ми хареса.Започнаха отговорите на някой въпроси:
как е забогатял Санджар ,къде са отишли  9-те милиона присвоил ли ги  е Санджар както каза на Наре,и кой знае, че Акън и Мюге са севгилита.

Днес сте сложили серията и с превод,превели сте и фрагмана,а което благодаря на нуморните момичета!

Скрит текст:

Много хубава цена!
Ще изгледам серията довечра!
Лек ден момичета!

# 677
Дано довечера да успея да изгледам серията. Страхотни Енгин и Ерен.
Момичета зимата се върна...някъде  по пътищата на България...

# 678
Дано довечера да успея да изгледам серията. Страхотни Енгин и Ерен.
Момичета зимата се върна...някъде  по пътищата на България...

Добре се завърнала ЗИМА  !  С дъжд или сняг си нужна на тази жадна ЗЕМЯ !
.

...........както Наре за Санджар, за да диша ......

# 679
  • Пловдив
Sofia много ми хареса сравнението ти. Дори и разделени имат нужда един от друг. Честно казано Санджар много тежко ще преживее истината, че е отхвърлил любимата а тя не е била виновна. Според вас как ще научи? Така де че да повярва 🤷‍♀️

# 680
Sofia много ми хареса сравнението ти. Дори и разделени имат нужда един от друг. Честно казано Санджар много тежко ще преживее истината, че е отхвърлил любимата а тя не е била виновна. Според вас как ще научи? Така де че да повярва 🤷‍♀️

Мисля,че Акън ще му каже за да си достави удоволствие. Даже си го представям -Санджар не може да реагира ,а Акън с доволна мазна физиономия 🙄🙄🙄

# 681

"Най-хубавите приказки са тъжни - голямата любов на тях прилича.."
Добромир Банев, бг поет

Sad

# 682

Както ѝ да научи ,той е  /само/ОБРЕЧЕН......като клетва при кръвна вражда ..... А ѝ Наре си е дала дума ....не иска  и не дава прошка ....ще си  остане събрана от парчета ,но с голямо сърце , а ТОЙ......

# 683
Здравейте дами Simple Smile
Сега изгледах 7-ми епизод. Благодаря за превода и на момичетата пуснали линкове в темата.

"Нека приятелите от сън се събудят"!
Така беше озаглавена тази серия.

Мисля, че много хора не само приятелите се събудиха Smile
Санджар се събуди и за пръв път сподели, всичко в детайли на Гедиз за преживяното преди години.  Неговата история, така както я е почувствал и преживял.
Гедиз се събуди и за пръв път го разбра, наистина. За пръв път не намери нещо, за което да го упрекне, защото разбра, колко прецакан е бил приятеля му.
След този епизод си мисля, че той ще се откаже от любовта си...Защото му стана по- ясно от всякога, че вината на Санджар далеч не е, толкова голяма и непростима, колкото изглеждаше в началото.

Приятелките Рафика и Халисе също се събудиха от дълъг 70 годишен зимен сън и най- вероятно вече нищо няма да е същото.
Мисля, че и господин посланика започва да отваря очи и да вижда нещата с истинските им цветове.

Най- голямото прозрение, като че ли споходи Наре.За това си тръгна според мен.
Тя осъзна, в какво проклятие се е превърнал Акън за нея и близките и.
Чрез слабостите на всеки от тях се опитва да се домогне до нея- хазарта при баща и, любовта при Мюге, съмнението при Санджар, любимите хора при самата нея...  Психопат, който вреди на абсолютно всички! Наре осъзна най- добре това  от разказа на Мюге.
Точно, за това си тръгна и го предизвика да я следва, за да ги отърве от него.
За разривът в отношенията на майка и син също изпитва вина...
Мисля си..., не съм сигурна..., че заедно с всичко останало тя осъзна и, че ревността на Санджар спрямо Гедиз не е съвсем без основание. И, че напрежението, което има между двамата и застрашава тяхното приятелство ще е там, докато е и тя.
"Моят най- добър приятел", беше написала доста пъти в писмото.... Чудя се дали е случайно...

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:25 от Juliya07

# 684
  • Пловдив

Следобедно кафе със Санджар.

https://twitter.com/measm1999/status/1225034220495609859

Кликнете и изгледайте в този линк, колко са еднакви Санджар и Наре.

# 685
Благодаря на екипа , зарадвал ни отново с бърз превод.Heartbeat

# 686
Нова Енгин с фен, момичето май работи в кафене.

Juliya07, сигурно не е случайно това повторение в писмото,но не съм гледала с превод. От руския разбрах, че тя обясняваше нещо в смисъл,  с него се чувствала както със Санджар преди години, което мен доста ме озадачи.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 18:16 от araselia

# 687
Heart

Имам доброто намерение, тази вечер да изгледам епизода.Hug

# 688
  • Пловдив
С бг буквички е друго нещо, благодаря на екипа ❤️
Хареса ми епизода. Сега разбирам и защо Наре си тръгва, наистина е като земетресение, осъзнала е че макар и косвено заради нея се случват нещата. Приятелството което почти изчезна, връзката майка - син. В писмото обяснява че и приятелството я прави пълноценна един вид, нищо общо с романтичната страна. Санджар ми хареса как показа вратата на Халисе, уж майка а иска да отдели едно дете от майка му, каква е тя че ще гледа Мелек докато Санджар беше в затвора? Менекше един път да няма вина, но много се кефя как Наря я поставя на място без викове, с думи! Но най- много се изкефих като каза на баща й "глупав ли си, или сега си станал такъв" нещо от този род 😂😂😂
А предизвикателствата които хвърля на Акън са само, за да го разкара от хората които обича Simple Smile разбирам я и за детето, тя и сама си го каза егоистка е няма да остави Мелек и да си тръгне че да си живеят щастливо другите.
Още веднъж да си кажа много ми харесва музиката.

# 689

Страхотно дете.Heart

Общи условия

Активация на акаунт