Колко странни са възприятията на различните хора! Аз лично като видях за първи път актьора, изпълняващ ролята на Гедиз /не му знам името, а и хич не ме интересува да го научавам/ си помислих, че по - грозен мъж от него не съм виждала! То в тоя сериал всички мъже, освен Енгин, са ми грозни, ама тоя Гедиз, въпреки шарените дрешки и "чаровните" глуповати усмивки, ми е от грозен, по - грозен! По едно време дори си мислех, че мъжете - актьори в сериала нарочно са така подбрани, за да може Енгин да изпъкне сред всички тях с талант и красота! Та каква любовна двойка на никому неизвестния Гедиз с главната актриса, моля!?! Направо смехотворно!
А и ролята му е лековата, твърде лесна за изпълнение и той вероятно по тази причина толкова често сменя тоалетите си - да го запомнят все пак с нещо зрителите!

Но хората казват, че за всеки влак си има пътници, нали трябва да има мъже за всички жени!
Така че, който го харесва си е негова работа, стига да не се опитва да ме убеждава и да ми налага мнението си.
Хайде хубава вечер!

, както и Елван 

както съм съгласна и с #638

и