Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 109
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Мен не ме притеснява това: "Защото вярва с цялото си сърце в невинността на тези двама мъже, които обича."
Ами да - към Санджар любов към мъж, а към Гедиз - като към приятелка. Наре си няма такава към момента и Гедиз й е отдушник.
Интересно ми е, как се забравя онази анонсирана ни изпепеляваща любов. Ами няма да е с Гедиз, то е ясно.

Друго ме вълнува - Менекшето в цялата картинка. С мама Халисе ли ще спи, къде ще спи...
Отсега ми е смешно, а до понеделник вечер ще я мисля. Шегичка естествено.

# 151

"Творецът и човекът Енгин Акюрек е прекрасен, защото сътвореното от него е сродено с вълненията на душата му. .....................................................................................Живее, чувства, създава, както е нему воля. Оригинален, искрен и интересен! "
Хилда Станилова
Цитат
Менекшето в цялата картинка
Ами да се прилепя към Акън.Подхождат си....

# 152

Интересно ми е, как се забравя онази анонсирана ни изпепеляваща любов. 

Ами така, Маринче - Легенда, млегенда, йок 😏 😁 Романтичната ми душа ще страда, ама какво да се прави 😒

# 153
  • Пловдив

Тази вечер ще имаме втори трейлър.
Като гледам режисьорът, каква бомбичка е сложил...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1220764451768545280

От официалния акаунт:

Наре искрено вярва в невинността на своите близки ...

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 19:55 от mariana51

# 154

Легендата я заровиха, изтриха.Важното е, че Санджар не може да се наслади на дъщеря си.

Малко ли е, че научи за нея, едва след осем години.Съдба.Сега трябва да и осигури сигурност, "премахвайки"

посланика и Акън.Може и в буквален смисъл да стане.Thinking

# 155
  • Пловдив

harmonia_dd, недей, само убиец не искам да става.
Затвор заради богатството, вярвам че двамата с Гедиз са си опекли нещата и този път Акън не е в час, но убийства да няма. Акън и посланика ги чака затвора - ама към финала на историята. Нали трябва да тровят историята.

# 156

Цитат
само убиец не искам да става.
И аз не искам.След Дахан, всичко очаквам.Даже и по-лошо от убиец.Thinking

Искам обаче, планът на Енгин да се осъществи, какъвто и да е той.Heart

# 157
Офф, силно земетресение в Турция, епицентърът е бил близо до град Сивридже, източна Турция .  Там  е имало и месец декември.

# 158
Нещо не ми е ясно  от този озет,как така години ще бъдат в затвора...!?Дано не е така,много бозаво ми става...
Примерно- две три години лежат в затвора(дано не са повече) ,излизат- Наре направила.милиони,пристанището развила,маслиновата горичка процъфтява и всички живеят заедно (все още).🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Така ли си го представят сценаристите😂😂😂...,а Вие?

# 159
Нещо не ми е ясно  от този озет,как така години ще бъдат в затвора...!?Дано не е така,много бозаво ми става...
Примерно- две три години лежат в затвора(дано не са повече) ,излизат- Наре направила.милиони,пристанището развила,маслиновата горичка процъфтява и всички живеят заедно (все още).🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Най-много 2 серии.  Месец реално време. Нали ако е години затвор - трябва да сменят Мелек - няма да е  все на 8 години.

# 160
Кога ще дойде Фрагмана

Направо тръпна къде ще ме уцелят

Сега прочетох, че се отлага за утре, ох

# 161
  • Пловдив
Нещо не ми е ясно  от този озет,как така години ще бъдат в затвора...!?Дано не е така,много бозаво ми става...

Скрит текст:
Ти не ми повярва, когато бях невинна, а аз ти вярвам дори, когато си виновен.

Санджар казва "Партньорството ни продължава, но край на приятелството ни". Съдбата обаче подминава с усмивка  решението на Санджар за раздяла. Ако питаме съдбата, двамата приятели ще прекарат рамо до рамо години наред в една килия.

Двамата приятели, които не могат да се разделят заради игрите на посланика, ще направят едно последно съвместно дело преди да влязат в затвора. Ще намерят нападателите на Наре. Докато не ги накажат, очите им нито ще видят семействата им, нито ще ги вълнува това колко години ще прекарат в затвора.

Имуществото на Санджар и Гедиз минава в чужди ръце, семейство Ефеоглу губи конака. Халисе напуска семейната къща с наведена глава. Освен това е принудена да живее под един покрив с Наре и да гледа покритото й с рани лице. Лице, за което лично тя е виновна.

Наре от  едно една страна се бори с травмите от нападението, от друга се посвещава на това да помогне на двамата приятели. Защото вярва с цялото си сърце в невинността на тези двама мъже, които обича.

Слагам отново озета в спойлер.
"Ако питаме съдбата, двамата приятели ще прекарат рамо до рамо години наред в една килия."
Подвеждащо - ако питаме съдбата.
Явно, че няма е така.

Няма да позная - но, предполагам, че ще са в ареста на затвора за кратко време и Наре с помоща на полицаите ще стигнат до разкритието. Или ще има скок във времето след като накажат похитителите.
Може и да се разведе с Менекшето Санджар и да започне онази любов... Ама няма да занулят актрисата Менекше - тя има да плаща грехове.

# 162
# 163
Директно в ареста.  Щом са със костюмите от зейбека.

# 164
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=9Yd7199d8DE

Момичета, ето трейлър 2 към епизод 6 на български.
Приятно гледане.

Общи условия

Активация на акаунт