Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 391

• 48 105
  • 744
  •   1
Отговори
# 135

Да видим, какво ще има в новия фрагман.Thinking

Енгин,Енгин ,Енгин...😍❤😂

# 136
  • Пловдив

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1078163_kazana-duma-hvurlen-kamuk-5-ep

Момичета, събрах в клипче спомените на Санджар и Гедиз от епизод 5. Кръстих си го "Казана дума - хвърлен камък".
Какво са били, какво са си обещали, кой го е обещал. Кой пръв казва: "Освен любимата."
Е, Наре е бивша любима, но както знаем, няма бивш.... за каквото се сетите.
Да видим какво ще се случи в настоящето.

# 137
Цитат

mariana51
пт, 24 яну 2020, 10:28

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1078163_kazana-duma-hvurlen-kamuk-5-ep

Момичета, събрах в клипче спомените на Санджар и Гедиз от епизод 5. Кръстих си го "Казана дума - хвърлен камък".
Какво са били, какво са си обещали, кой го е обещал. Кой пръв казва: "Освен любимата."
Е, Наре е бивша любима, но както знаем, няма бивш.... за каквото се сетите.
Да видим какво ще се случи в настоящето.   

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Обикновено хората, които не се вкопчват в обещанията си, живеят по-лесно.HeartsWink

# 138
  • София
Баща и дъщеря

# 139
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1220664288475566080

От официания сайт:

Мой Ефе, вечността с календар ли се измерва?

# 140
Привет!

Така ме разсмяха, нова комбинация на хоризонта Дудгед (DudGed) 😂 Аз съм за, обаче той хич не я отрази в холдинга, пита я ти коя беше напълно не заинтересовано😏

МЕЛИС Бирксн и този Арас някой си май влизат в сериала, те са от тайфата на Енгин от Артистанбул

# 141
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1220692731892289536

От официалния акаунт:

Той каза "Партньорството продължава, братството свърши", но съдбата се смее на това решение на Санджар да се разделят ..."

Започнаха да излизат снимки от еп.6.

Излезе и озета - очаквайте превод.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 16:09 от mariana51

# 142

Все по-трудно става за Ефе.Thinking

Наре работи, а той ще е в затвора.

Наре вече е в светли дрехи, дори бели, а той в тъмни.

Тия СЦ, нали са жени, ще измъчват още Санджар.Wink

# 143
  • Пловдив

Момичета, ето озета към еп. 6 - превод varna_2:

Ти не ми повярва, когато бях невинна, а аз ти вярвам дори, когато си виновен.

Санджар казва "Партньорството ни продължава, но край на приятелството ни". Съдбата обаче подминава с усмивка  решението на Санджар за раздяла. Ако питаме съдбата, двамата приятели ще прекарат рамо до рамо години наред в една килия.

Двамата приятели, които не могат да се разделят заради игрите на посланика, ще направят едно последно съвместно дело преди да влязат в затвора. Ще намерят нападателите на Наре. Докато не ги накажат, очите им нито ще видят семействата им, нито ще ги вълнува това колко години ще прекарат в затвора.

Имуществото на Санджар и Гедиз минава в чужди ръце, семейство Ефеоглу губи конака. Халисе напуска семейната къща с наведена глава. Освен това е принудена да живее под един покрив с Наре и да гледа покритото й с рани лице. Лице, за което лично тя е виновна.

Наре от  едно една страна се бори с травмите от нападението, от друга се посвещава на това да помогне на двамата приятели. Защото вярва с цялото си сърце в невинността на тези двама мъже, които обича.

# 144

Момичета, ето озета към еп. 6 - превод varna_2:

Ти не ми повярва, когато бях невинна, а аз ти вярвам дори, когато си виновен.

Санджар казва "Партньорството ни продължава, но край на приятелството ни". Съдбата обаче подминава с усмивка  решението на Санджар за раздяла. Ако питаме съдбата, двамата приятели ще прекарат рамо до рамо години наред в една килия.

Двамата приятели, които не могат да се разделят заради игрите на посланика, ще направят едно последно съвместно дело преди да влязат в затвора. Ще намерят нападателите на Наре. Докато не ги накажат, очите им нито ще видят семействата им, нито ще ги вълнува това колко години ще прекарат в затвора.

Имуществото на Санджар и Гедиз минава в чужди ръце, семейство Ефеоглу губи конака. Халисе напуска семейната къща с наведена глава. Освен това е принудена да живее под един покрив с Наре и да гледа покритото й с рани лице. Лице, за което лично тя е виновна.

Наре от  едно една страна се бори с травмите от нападението, от друга се посвещава на това да помогне на двамата приятели. Защото вярва с цялото си сърце в невинността на тези двама мъже, които обича.

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetМомичета.Hearts

# 145
  • Пловдив

https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi/haber/melis-birkan-v … n-sefirin-kizinda

Стар тв написаха:

Мелис Биркан и Арас Айдън в „Дъщерята на посланика“.

Двама изненадващи актьори са гостите на телевизионния сериал "Дъщерята на посланика", който се излъчва по Стар тв.
В новия епизод на сериала, който ще бъде излъчен в понеделник вечерта, 27 януари, ще се включат и любими  актьори, като Мелис Биркан и Арас Айдън.

Красивата актриса Мелис Биркан, като главен комисар Джанан и успешният актьор Арас Айдън, като комисар Тургут, ще се срещнат със зрителите. Две ченгета, очите на Финансовия отдел; те са известни с успешни и ненатрапчиви техники за кръстосани разпити.

Санджар и Гедиз, които бяха хванати арестувани от полицията с известието от бащата на Наре - Гювен, изпитват големи проблеми.  И как това ще се отрази на Наре и Санджар? Има ли изход за братята?(визират това, че са кум и кумец). С интригуващо развитие, "Дъщерята на посланика" е на екран по Стар тв в понеделник, 27 януари.

# 146

https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi/haber/melis-birkan-v … n-sefirin-kizinda

Стар тв написаха:

Мелис Биркан и Арас Айдън в „Дъщерята на посланика“.

Двама изненадващи актьори са гостите на телевизионния сериал "Дъщерята на посланика", който се излъчва по Стар тв.
В новия епизод на сериала, който ще бъде излъчен в понеделник вечерта, 27 януари, ще се включат и любими  актьори, като Мелис Биркан и Арас Айдън.

Красивата актриса Мелис Биркан, като главен комисар Джанан и успешният актьор Арас Айдън, като комисар Тургут, ще се срещнат със зрителите. Две ченгета, очите на Финансовия отдел; те са известни с успешни и ненатрапчиви техники за кръстосани разпити.

Санджар и Гедиз, които бяха хванати арестувани от полицията с известието от бащата на Наре - Гювен, изпитват големи проблеми.  И как това ще се отрази на Наре и Санджар? Има ли изход за братята?(визират това, че са кум и кумец). С интригуващо развитие, "Дъщерята на посланика" е на екран по Стар тв в понеделник, 27 януари.

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetМомичета!:heartsc:

Еййй, има ли сериал, в който злият е много умен и неуловим, в нашия сериал-Акън.Sad

# 147
  • Пловдив

https://twitter.com/tvdizisinema/status/1220689964977008641

Televizyoncu Adam написа:

Мелиса Биркан и Арас Айдън не са гост актьори на сериала. Ще ги гледаме дълго. Както темата за това, как садиците/братята са станали богати, така и какво ще правят посланика и Акън, мисля че непрекъснато ще изправят тези дуети пред нас. Имах нужда от разширяване на историята, това е добре.

И аз мисля, че полицаите  ще започнат да се занимават и с посланика, и Акън, и то под давлението на Наре.
Вече бивш посланик - защо... Ще излезе вероятно и пристрастяването му към хазарта, ще започне и разплитането на Акъновите лъжи.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1220730477792747521

От официалния акаунт:

Кой ще спечели в тази война срещу садъците/братята?

# 148
Благодаря за превода на озета 💐
 Изглежда цирка ще е пълен 😂, явно на това ще се набляга в преследването на рейтинг 😏 Как ще съжителстват под един покрив толкова взаимно изключващи се видове, не ми е ясно 🙄

Все пак има нещо хубаво и очаквам с интерес - участието на Мелис Биркан,много я харесвам и съм  любопитна  за общите им сцени с Енгин, все пак са си дружки от много време 👍 😋

П. П. Другото, което ми се наби на очи, е че Наре вече обича  и двамата мъже тоест ще има завой, което не ме изненадва много.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 18:34 от araselia

# 149

Момичета Two Hearts
Нещо ми се загуби кирилицата на компа.
Не харесвам фонетиката и едвам пиша.
Благодаря за новините и озета.

Цитат
П. П. Другото, което ми се наби на очи, е че Наре вече обича  и двамата мъже тоест ще има завой, което не ме изненадва много.

Защо не - приятелите също се обичат. Гедиз много й помогна в труден  момент.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 19:17 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт